Jump to content
BulForum.com

Asus Radeon 9550 + TV ...

Shmi

Recommended Posts

Много се чудих как да озаглавя темата за да бъде ясно за какво става дума, но ... както и да е. Онзи ден се сдобих с видео карта Asus Radeon 9550 GE/TD. Естествено веднага свързах щайгата към телевизора и започнах да се израждам в запален киноман :о) Вчера гледах "the grudge" и всичко беше нормално. Днес обаче си пуснах "saw" и ми направи впечатление, че има леко накъсване на образа при някои от сцените. Прегледах и няколко клипа на песни, както и други филми и навсякъде е така. Предполагам, че се дължи на честотата на опресняване на TV-то, но все пак имам известни притеснение да не би да е от нещо друго, защото вчера не забелязах нищо такова ...

Та има ли нещо нередно в това? :о)

i pri men se e polu4aval podoben problem no mislq 4e kato smenih driverite se opravi ... probvai i uspeh :)

problema 100% ne e v kartata

Ми пробвах, но пак същото. Сега съм с последните.

пробвай да махнеш/пуснеш овърскан-а

Къде е тази опциика, че нещо не я съзирам. До сега бях с nVidia и някои неща ми обягват все още :о)

От две седмици съм с абсолютно същата карта.СУПЕР РАБОТИ!!!

Идеята ми беше да получа някакъв съвет, а не всеки който има такава карта да си каже :о) Благодаря за коментара все пак. Дано ти работи безпроблемно и за напред :о)

Хм ... Сега пуснах същите клипове като онзи ден и всичко изглежда наред. Изниква въпроса защо само понякога се получава това неприятно накъсване :о)

Хм ... Сега пуснах същите клипове като онзи ден и всичко изглежда наред. Изниква въпроса защо само понякога се получава това неприятно накъсване :о)

Много е вероятно да е от кабела с който си ги свързал. Има голямо значение, как и кой го е правил, а също така и колко ти е усукан до телевизора. Купи си един кабел от някои магазин който да не е по дълъг от 1,5м и пробвай с него, ако го има същия проблем, си провери буксите на телевизора, ако и там не виждаш нищо нередно смени тогава драйверите на картата. Не ти препоръчвам да си сменяш драйверите при всеки проблем, който имаш с видео картата. Това най - много да доведе да пълно омазване.

p.s. Преди да си пуснеш някой филм отново провери дали кабела не е навит много или е пречупен на места.

УСПЕХ

И аз това си помислих, но ...

Кабела е купешки. Кабел за видео, от онези с по 2 жака във всеки край. размених ги и положението беше пак същото. Дължината му е 5 метра, не е прегънат грубо никъде.

Иначе първоначално пробвах със същия вид кабел, но от по-късите, както ме съветваш. Просто такъв ми се намираше под ръка. Този метод обаче не би ми помогнал особено, т.к. с този, 5 метровия кабел, в момента всичко е наред. надявам се да нямам повече този проблем, но все пак ако евентуално се появи отново поне да знам от какво е.

Благодаря на всички, които пишат по темата. :о)

И аз това си помислих, но ...

Кабела е купешки. Кабел за видео, от онези с по 2 жака във всеки край. размених ги и положението беше пак същото. Дължината му е 5 метра, не е прегънат грубо никъде.

Иначе първоначално пробвах със същия вид кабел, но от по-късите, както ме съветваш. Просто такъв ми се намираше под ръка. Този метод обаче не би ми помогнал особено, т.к. с този, 5 метровия кабел, в момента всичко е наред. надявам се да нямам повече този проблем, но все пак ако евентуално се появи отново поне да знам от какво е.

Благодаря на всички, които пишат по темата. :о)

Няма за какво и със щастлив, че сме успели да ти помогнем! Ако имаш и някви други проблеми с тази карта, просто пиши и няма да ги имаш вече...

Няма за какво и със щастлив, че сме успели да ти помогнем! Ако имаш и някви други проблеми с тази карта, просто пиши и няма да ги имаш вече...

Аз така и не разбрах на какво се дължеше тоя неприятен ефект, но важното е, че сега го няма :о) Ще се обаждам ако се появи пак :о)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...