red^shark Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Занчи, единият ми проблем е че като се опитам да си инсталирам делта форс и ми казва, че неможел да намери тва нещо.След като си преинсталирах ХР 2 дена го имаше и след това изчезна.Кака мога да го въстановя ама да не е с преинсталация на ВИН-а. И втория проблем ми е с икрофона. Много тихо се чува като говоря. Всичко в волум котрола съм го дал докрая и пак е тихо. Как мога да го направя да се чува по-силно. Благодаря ви предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Занчи, единият ми проблем е че като се опитам да си инсталирам делта форс и ми казва, че неможел да намери тва нещо.След като си преинсталирах ХР 2 дена го имаше и след това изчезна.Кака мога да го въстановя ама да не е с преинсталация на ВИН-а.И втория проблем ми е с икрофона. Много тихо се чува като говоря. Всичко в волум котрола съм го дал докрая и пак е тихо. Как мога да го направя да се чува по-силно. Благодаря ви предварително <{POST_SNAPBACK}> Кое тва нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
red^shark Posted February 20, 2005 Author Share Posted February 20, 2005 c:\windows\system32\autoexec.nt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.