boko Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Mi az gi imam teia za koito mi govori6 i sam napalno siguren 4e e normalno .Anomalia 6te e da gi niama6! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mir4oni Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Mi az gi imam teia za koito mi govori6 i sam napalno siguren 4e e normalno .Anomalia 6te e da gi niama6! <{POST_SNAPBACK}> Zna4i az ne sam nared!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
boko Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Az ne kazvam 4e kato niama6 ne si nared a 4e prosto 6te e anomalia,4e se sre6ta riadko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Zna4i az ne sam nared!!! <{POST_SNAPBACK}> Ами тогава пъпката ти е само една Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 аве не е много за смях да ти кажа ! ако мислиш че тожа е смешно мале мале ! тфа е най - лошата болест на 20век ! пък и е НЕИЗЛЕЧИМА ! за тфа ако ти се вижда смешно оди го кажи на децата в Либия да видим дали ще ти е смешно след това ! <{POST_SNAPBACK}> Много, много, много, много си прав - придобитата умствена недостатъчност е най-лошата болест на 20, аз бих казал и на 21 век (в случай, че не си забелязал кой век сме точно) и май наистина е нелечима. Какво общо имат либийчетата със СПУН само ти си знаеш. Препоръчвам ти да се прегледаш и ти, че май имаш първите симпоми на СПУН. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Na edin priqtel i na nego mu bqha izleznali pupki po 4lena!!!I otide na lekar i lekarq mu kazal tam kak da se lekuva i gotovo!!! Idi na lekar!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 За всички дето си мислят че иам НЕ ! питам за едно момче от класа <{POST_SNAPBACK}> За "едно момче от класа" значи ............тогава се пазете следващия път, че да не ти стане нещо и на теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Да не го е*е,че да му стане нещо!!!Кви си ги мислите такива?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Na edin priqtel i na nego mu bqha izleznali pupki po 4lena!!!I otide na lekar i lekarq mu kazal tam kak da se likuva i gotovo!!! Idi na lekar!!! <{POST_SNAPBACK}> Винаги съм си мислил, че "likuva" се пише с "е" "лекува" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Нее - пише се "лЮкува" - от "люкарство" - ако не вярваш направи справка в "Пипи Дългото Чорапче". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.