Jump to content
BulForum.com

тест за сексуална насоченост

ROBIN

Recommended Posts

А ти направи ли теста?

Ми,някак си - направих го - казах,че имам 30% ;)

Хубу де - вече по-ясно ще говоря,че вас май ви е налегнало ЕГН-то :P

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

искарах 30% пише че съм твърде линеен,жените искали мъже с по-меки ръбове как ли не хахха доволен съм можеше и по малко ама 30% не е много спокоен съм за душата си :)

Само 40....честно казано мислех, че съм повече. Отгоре на всичко гадния тест ме обиди, че съм била girlie girl....грррр......

Само 40....честно казано мислех, че съм повече. Отгоре на всичко гадния тест ме обиди, че съм била girlie girl....грррр......

Иии ма снежкооо, аз не теб се надявах, пък ти.. стрейт. Тц тц тц.

23% съм... Ама докато зареждаше накрая и си изкарах акъла, викам брех тая стрелка минава 50 и не спира...

И аз се уплаших с тва зареждане иначе съм 46% тряяя внимавам, че лошо иначе :wir

Хахаха и аз се стреснах :) иначе 40%... ама както много пъти съм отбелязвал нет тестовете са само за забавление :)

мен ме изкара 36% :excl: :confused не съм много наясно кво трябва да значи това :confused :confused :confused все пак си мисля , че съм в нормата на нормалните мъже!!! :rolleyes:

Хаха и аз мн се стреснах, когато зареждаше и гледам стрелката се забива на 100% и си викам айде отиде :wacko: , ама гледам долу в дясно има next>> и се успокоих малко. Иначе май съм в нормата- ARCHANGEL IS 30% GAY!

Yeah на сериозно 3% изкарах сас собствени мисли,а кат се лигавeх

тък искарах 100% gey :D :P :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...