Jump to content
BulForum.com

The Godfather

venom_05

Recommended Posts

Играта е добра.Вярно е,че графиката леко лъха,ама за сметка на тва е лека.Имах различни очаквания за тая игра ама на фона на другите си е добра....особено за без пари ;) .Аз си я свалих от Арена.бг и не съм слагал никакъв крак понеже не намерих и играта си тръгна.

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Кой до къде е сигнал ако я играете още де. :D Аз лично стигна до позицията UNDERBOSS но стана доста трудно :P

Кой до къде е сигнал ако я играете още де. :D Аз лично стигна до позицията UNDERBOSS но стана доста трудно :P

Аз имам дисквете с играта,но кога ще успея да я кача :unsure:

Външният вид има ли някакво значение в играта, или всичките тези опции за настройка на коса, устни, нос и т.н са само козметика?

ослужняването

Мдааааам...

taka na4i vkliu4ih kompa kam TV to i kartinata se poiavi prosto si4ko e adski ogromno i ni6to ne moje da se napravi ako niakoi moje da mi opi6e kak da stigna do options video i rezoliucia s butoni 6a se opravi problema na vsi4ki nz dali drugi go imat ama pri men are opravi se 4ernia ekran oba4e MI DAVA OUT OF RANGE

taka na4i vkliu4ih kompa kam TV to i kartinata se poiavi prosto si4ko e adski ogromno i ni6to ne moje da se napravi ako niakoi moje da mi opi6e kak da stigna do options video i rezoliucia s butoni 6a se opravi problema na vsi4ki nz dali drugi go imat ama pri men are opravi se 4ernia ekran oba4e MI DAVA OUT OF RANGE

Тва вероятно е ако играта тръгва на резолюция или честота нма опресняване,която монитора не поддържа.В предвид на тва че телевизора тръгва и всичко е много голямо предполагам че е на много ниска резолюция.Има програми с които можеш да си настройваш на каква резолюция да ти тръгва играта.Ако си на нвидиа има вградена в драйвера или ако си на Ати в старите драйвери също имаше.

Честно, толкова ужасяващо управление не съм виждал! Дори и Soul Reaver поредицата не ме издразни толкова в този аспект. Може играта да си има и много положителни качества, ама аз няма да ги открия.

Честно, толкова ужасяващо управление не съм виждал! Дори и Soul Reaver поредицата не ме издразни толкова в този аспект. Може играта да си има и много положителни качества, ама аз няма да ги открия.

kakvo tochno v upravlenieto e UJASQVASHTO?Ne e po razlichno ot Mafia daje e po dobro i ot GTA i shootinga sushto e po dobar ne razbraahte li che osven grafikata drugi kosuri nqma da i namerite na taq igra!

Да бе, точно пък шутингът е по-добър от ГТА, мдам. Идеята за аутоейминг е просто поразяваща! Поклон! Пък ако тръгнеш сам да се прицелваш сто часа ще минат. Не съм играл Мафия, но пък съм играл всичките ГТА и според мен са много по-добри във всяко едно отношение от Годфадъра.

Не си играл Mafiq...какво чакаш пускай я да се дърпа....това е играта на игрите......като стана въпрос за мафия някой да има монолога на главния герой накрая.....беше нещо култово просто.....тая игра ако излезе сега със непроменена графика пак ще отвее конкуренцията какво оставаше за 2003.

kakvo tochno v upravlenieto e UJASQVASHTO?Ne e po razlichno ot Mafia daje e po dobro i ot GTA i shootinga sushto e po dobar ne razbraahte li che osven grafikata drugi kosuri nqma da i namerite na taq igra!

За управлението най-много нерват колите.На ГТА ставаха такива с един чийт.А за аутоайма си има и плюсове.По принцип и аз го намирам за тъп,но в сравнение с ГТа,тука е много по-трудно и ако се целиш сам ще те опукват супер лесно.Мафия за времето си беше много по-яка отколкото гдфадъра в сегашно време-няма спор.

Не си играл Mafiq...какво чакаш пускай я да се дърпа....това е играта на игрите......като стана въпрос за мафия някой да има монолога на главния герой накрая.....беше нещо култово просто.....тая игра ако излезе сега със непроменена графика пак ще отвее конкуренцията какво оставаше за 2003.

Абсолютно една от на хубавите игри които съм играл. С нетъпение очаквам да излезе MAFIA 2 незнам кога ще е тва ама няма значение. Преставям си ква ще графиката историята и играта като цяло като имаш предвид ква беше на първа част. Колкото до GODFATHER съм леко разочарован от играта мислих че ELECTRONIC ARTS ще се потрудят повече да направят една добра игра ама уви.. Огромен фен съм на филма и малко ми е тъпо че не направиха хубава игра по него. MAFIA-та е по- добрата игра в абсолютно всички аспекти нищо че е от 2003.

Някой знае ли как може да се оправи контрола, защото движението на екрана с мишката ми е наопъки, а "invert mouse" нищо не променя???

Стартирам с крака от арена, нямам друг начин да го направя, защото записах на ДВД

Играта е под абсолютно всякаква критика! Нито графиката, нито звука, нито свръхзвуково набиращите коли, нито оръжията, нито претупаната история и буквално ГАВРА с филма... Интрига ми стана обаче, че всички сам и пляснали до известна детайлност лицата върху НПС-тата, но на Майкъл(Ал Пачино) лицето му го няма някак си. Коренно различно е, озвучението е друго, а и са хванали все такива кадри кадето Пачино липсва... Май не му е харесла идеята и на него

• 2 weeks later...
Някой знае ли как може да се оправи контрола, защото движението на екрана с мишката ми е наопъки, а "invert mouse" нищо не променя???

Стартирам с крака от арена, нямам друг начин да го направя, защото записах на ДВД

И аз съм така... Инвърта не бачка, не мога да изляза от колата, дртуг крак няма... пробвах всякви комбинации с кви ли не програми з а виртуално ДВД ма не стана... а нямам нерви с 40 кб - 50 кб в сек да го тегля 2-3 дена...

Пробвах и с SD4Hide с Dtools 4 ама не стана... с 4.03 също :(. Друг крак няма ли?

• 3 weeks later...

Аз пак да ви кажа , без крак изобщо не ми трагва , макар че е записах от човек дето е цака е без крак , а като сложа крака немога да слезна от колата, пробвах 3 крака и се тая .

А иначе играта си е доста доволна , управлението и е супер , незнам какво не ви харесва .

• 2 months later...

ABe hora nqkoi minal li e purvoto nivo hxahxah...tam deto biesh edin kelesh sumati vreme, strelqm go, kruv teche, no toi ne umira :angry:

Nqkoi da mi kaje kak da go ubiq toq neshtastnik ili trqbva da si go biq 2 4asa i polovina, dokato ne me zabolat ochite i ne se otkaja. :angry: :angry: :angry: :angry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...