Jump to content
BulForum.com

The Godfather

venom_05

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply
Някой свали ли я ?

Аз сега я свалям. Ама като гледам графиката не е нещо особено, даже обратното :wacko:

Аз я пуснах също!Ама .... графиката .. май май лъха.Ще видим.След.....няколко часа! :lol:

Някой свали ли я ?

Аз сега я свалям. Ама като гледам графиката не е нещо особено, даже обратното :wacko:

Ами, ако ти е "як" компа графиката щи лъха...Видях скрийнове от сайта на еа и да ти кажа хич не лъха графиката...пък и за кво ти е добра графика като на повечето компове няма да тръгне.Ето пример Батълфилд 2 му е супер яка графиката ама Рекуирментс ЛЪХА а ?супер са минималните изисквания на годфадара като за слаби компове също става демек за повечето хора

Аз па си мисла, че колкото и да обичам великия филм на Копола, тая джитка няма да ми хареса.Даже не съм тръгнал да я свалям, шото от тия шотове нещо не ме кефосва :) И може би от уважение към филма, актьрите и режисьора ...

:angry1 НЯМА КРАК!!!Апък като я пусна само ми показва,че мисли за 1 секунда и нищо!Идеи?! :confused :huh:

Като гледам май е със сериен.За къв крак говориш!?!

svalih si igrata instalirah q (nqmashe crack) i kato proobvam da podkaram EXEto mi dava report dont send...

При мен има същия проблем. Не ще да тръгне.

Unmount/ mount на image и се оправи.

Ми не знам при мен си тръгна още от 1вият път :tongue

Първи впечетления:

Играта е завладяваща, графиката е добра само на колите е малко кофти и самото управление на колите е малко смотано и нереално...Иначе екшъна е на лице :woot

Хората са направени доста добре. В началото може да си създаде ваш герой/избирате си очи, уста -подобно като на Sims/

п.п. Ако сте с GeForce4MX няма да ви тръгне ;)

Добре де ... кажете ми ко да права,моля!Инсталирах .... уж всичко е ОК.Цъкам върху иконката ... и ... нищо!Само за момент се появява часовника и се маха.И нищо! :huh: :( :confused

Грозна, крали са от Мафия ама нищо не са направили!Въобще пълно разочарование :sick На който не му е тръгнала да не се хаби, няма смисъл, посредствена история :angry1 :angry: :sick

От..... :confused

Aко искате и да ви я сваля :) Имате 2 варианта:

1. чакате да я качат любезните хора от така познатата ви страница за игри.

2. търсите си я сами.

3. намирате от някъде само crack-a и го сваляте.

едит: Ще ви улесня още повече :

ArenaBG

ето crack-a само.

Az si q napravih s Alcohol120% i v momenta pak e instaliram mislq che she stane kato zabelejete v SAITA ne pishe burn or mout with deamon tools a pishe BURN! a po otgore pishe alcohol120%!she trqbva da izhabite 1 DVD disc ama thats the life...!

ako moje oshte poveche ni olesni zashtoto v arenata ne bqh vlizal 1 mesec i mi se delna accounta ako mojesh go prikachi nqkade pls...

s ALCOHOL 120% q napravih installnah e i pak mi dava gofather.exe has encountered a problem and needs to close we are sorry for the inconvenience... send error report i dont send deeeba...! pls dai crack:)

При секи някви проблеми.И при мен също :D .като пусна играта монитора ми дава само черен екран, а звук чувам.Сложих крака и даже след тва и звука не чувах.

При секи някви проблеми.И при мен също :D .като пусна играта монитора ми дава само черен екран, а звук чувам.Сложих крака и даже след тва и звука не чувах.

kato si slojil crack kaji mi ot kade si go zel ili mi dai link da go iztegla(samo da ne e ot arena shtoto nqmam reg) ISKAM CRACK pls

ako ne she izchakam 3-4 dena za RELOADED versiqta i tolkova!

Грозна, крали са от Мафия ама нищо не са направили!Въобще пълно разочарование :sick На който не му е тръгнала да не се хаби, няма смисъл, посредствена история :angry1 :angry: :sick

Напълно съм съгласен. И на мене не ми хареса. Изобщо е ужасна. Ще чакаме мафия 2.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...