Jump to content
BulForum.com

The Godfather

venom_05

Recommended Posts

Най-накрая, след като още през март 2004-та се заговори за въпросната геймка, Electronic Arts решиха да оповестят разработката на The Godfather - екшън игра, основаваща се на класическата мафиотска филмова трилогия “Кръстникът”, режисирана от Франсис Форд Копола. Тя ще се играе по подобие на Grand Theft Auto и Mafia, а играчът ще трябва да създаде свой собствен мафиот, който впоследствие да бъде приет във фамилията Корлеоне, за да изпълнява най-различни ъндърграунд поръчки и да постави Ню Йорк на колене. Засега The Godfather се очаква да види бял свят през есента на 2005-та година за конзоли от ново поколение и PC.

Electronic Arts отвориха официалната страница на The Godfather. На него ще откриете кратка информация за тази екшън-приключенска игра, основаваща се на класическата филмова трилогия "Кръстникът", няколко нови скрийншота и два трейлъра (включително и една разширена версия на видеото, което излезе през изминалата седмица).

Tova ve4e shte e qko. :punk :punk :punk

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply
mojesh li  da go dadesh toq link che ne uspqh da go namerq neshto ta i nie da e vidim taq igra kakvo shte predstavlqva.dobre che sa se setili da napravqt podobna igra

Eto go i linka probvay siq

http://www.eagames.com/official/godfather/...er/us/index.jsp

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Копола беснее срещу играта The Godfather

Франсис Форд Копола - човекът, създал незабравимата филмова трилогия "Кръстникът" - се отнесъл доста критично към идеята на Electronic Arts да създадат игра по неговия режисьорски шедьовър. Очевидно той дори не е имал възможността да им откаже. Ето какво казва самият Копола: "Не знаех нищо за това. Дори не ме попитаха дали смятам, че идеята е добра... Отидох и хвърлих едно око, за да видя за какво става въпрос. Това, което са сторили, е да вземат познатите на всички ви герои... И в следващия един час те просто се стрелят и убиват един-друг... Нямам нищо общо с тази игра и въобще не я одобрявам... Според мен тя си е чиста злоупотреба с филма."

Нещо не ми харесва това ..

Тая игрица ще ме върже към компютъра, заклевам се :excl: :punk :lol:

Чудя се обаче , като си направиш собствен мафиот, левели ли ще му качваш, що ли?!?!? :lol: Представяте ли си - аз пък съм с Лука Брази-43левел :excl: :lol:

Имам чувството , че ще смачка Mafia в жанра,но няма лошо! :love

Много ясно това е класика в жанара. Оле това е перфектно :D , аз го уважавам толкова много Марлон Брандо, много съжалявам, че вече е покойник :cry

Vqrno igrata shte e qka oba4e malko mi se struva 4e nqma da mine SAN ANDREAS po nikakav na4in prosto nqma na4in no kato konkurenciq pak shte ima i to golqma.

За съжаление съм скептично настроен. Играта ми се струва, че ще е посредствена с малко свобода на действие. EA не си спомням кога за последно са внесли нещо свежо на пазара...

• 9 months later...

Някой знае ли точна дата на излизане и някакви системни изисквания? :bgrin:

• 5 weeks later...
i az 4uh za tazi igra. dori 6te bude ozvu4ena ot istinskite aktiori( tia deto sa jivi de). 4akame ia s netarpenie

Samo da te popravq,4e igrata 6te e ozvy4ena ot VSI4KI geroi ot filma,koito gi ima i v igrata.Ina4e geimkata rulzz.Mnogo 6te e dobra :punk

• 3 weeks later...

Според мен ще се получи нещо хубаво, дано да я качат по-рано на локалния, че няма на какво да играя.

Според мен ще се получи нещо хубаво, дано да я качат по-рано на локалния, че няма на какво да играя.

При положение,че официалната дата е 21 не виждам как по-точно ше я качат.Освен ако някой ъплоудър не бачка във формата разработчик и не я крадне хаха :laughing: .Иначе играта ще е луда.Аз както съм превъртал Мафия 20 пъти тая незнам :punk

В арената е качена PAL версията за ps2.Чудя се дали си струва тегленето?

Може би ше се чакат първите отзиви...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...