Leper_Messiah Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Има ли версия на играта Snake за Сименс? И ако може линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 Имам и малък проблем...не мога да си сменя шорткъта на десния многофункционален бутон. Стои си на Messages и като го натисна се чака доста време и....просто ми отваря менюто.... Как се оправя? sorry за двата поста..обърках бутоните Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 едно въпросче .... малко не е по темата - за серията 65 на сименс, но реших да питам тук значи става въпрос за един CX75, който е купен от глобъл, има бг меню, но няма кирилица за изписване на текстовете (sms-ите) .... т'ва нормално ли е? и ако - да, дали може да се сложи някаква кирилица (доколкото знам, операторите трябва да вкарат кирилица в апаратите, които продават) ... това би трябвало да става с някой firmware .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Здравей. Аз също имам СХ75, купен от ГлоБул, ама това няма значение. Трябва да си свалиш един файл T9bg.*** и да си го сложиш в една папка. Пише го в сайта на сименс Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Здравей. Аз също имам СХ75, купен от ГлоБул, ама това няма значение. Трябва да си свалиш един файл T9bg.*** и да си го сложиш в една папка. Пише го в сайта на сименс може ли линк, защото изобщо не мога да се ориентирам на страницата им Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 може ли линк, защото изобщо не мога да се ориентирам на страницата им Мисля, че е това. Слага се в папката \data\system\t9 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 точно това е, и го слагаш точно там. Само си покажи тази скрита папка за да можеш да го сложиш с датакабела или каквоото ползваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 благодаря и на двамата п.п. телефона не е мой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.