didodi Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Искам да попитам с коя програмка мога да си прегледам паметта на телефона като Експлорера?? защото SiMoCo-то & Mobile Phone Manager нещът. Забравих да спомена че съм с М65 и инфраред Имам един стар кабел от С55 ама той май нестава? Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Искам да попитам с коя програмка мога да си прегледам паметта на телефона като Експлорера?? защото SiMoCo-то & Mobile Phone Manager нещът.Забравих да спомена че съм с М65 и инфраред Имам един стар кабел от С55 ама той май нестава? <{POST_SNAPBACK}> С последните версии на Mobile Phone Manager става един приятел пробва. Иначе за стария кабел, ако е USB с доста зор е тръгне. Ако е с сериен порт не трябва да има проблем. Иначе за игри и теми и други http://x65games.hit.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
didodi Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 С последните версии на Mobile Phone Manager става ... Иначе за игри и теми и други http://x65games.hit.bg <{POST_SNAPBACK}> Сайтчето вече го знам мерси , изтеглих си уж последната официялна версия и вече бачка без проблем Обаче нещо невиждам \Config\japp\FlexMenu за да си сменя иконките Някаква идея? Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Сайтчето вече го знам мерси , изтеглих си уж последната официялна версия и вече бачка без проблем Обаче нещо невиждам \Config\japp\FlexMenu за да си сменя иконките Някаква идея? <{POST_SNAPBACK}> Ми да.. трябва ти една програма - OD_02 с която се отварят скритите системни файлове.. По късно тази вечер ще ти дам линкче Link to comment Share on other sites More sharing options...
didodi Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Ми да.. трябва ти една програма - OD_02 .... Имам я но проблема е че телефона не се хваща всеки път от ПЦ-то, защото минавам през инфраред явно . И друго да попитам : функцията "Claen Up" за какво служи?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Имам я но проблема е че телефона не се хваща всеки път от ПЦ-то, защото минавам през инфраред явно . И друго да попитам : функцията "Claen Up" за какво служи?? <{POST_SNAPBACK}> Еми тя е да почиства едни файлове като тези който се запазват в регистрите на РСто.. Същите неща прави но с регистрите на GSMa.. Това са файлове от игри, или неизтрити файлове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
didodi Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Еми тя е да почиства едни файлове като тези който се запазват в регистрите на РСто.. Същите неща прави но с регистрите на GSMa.. Това са файлове от игри, или неизтрити файлове... <{POST_SNAPBACK}> ахам , значи няма да си поизтрия варезите ако я ползвам тази функция . Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 ахам , значи няма да си поизтрия варезите ако я ползвам тази функция . <{POST_SNAPBACK}> Аз на месеца я пускам 2 пъти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
didodi Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Някой да знае как да може да се модне кабел от С55 да стане за М65 защото с този инфраред освен да си хвърлям картинки друго нещеееее Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Някой да знае как да може да се модне кабел от С55 да стане за М65 защото с този инфраред освен да си хвърлям картинки друго нещеееее <{POST_SNAPBACK}> Ама USB ли е или със сериен порт? Link to comment Share on other sites More sharing options...
didodi Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Ама USB ли е или със сериен порт? <{POST_SNAPBACK}> през ком порта е и преди като си включа с55-то ми изгасваше???? май нещо не е в час кабела?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 през ком порта е и преди като си включа с55-то ми изгасваше???? май нещо не е в час кабела?? <{POST_SNAPBACK}> Явно да.. иначе кабела трябва да става без "модване" Link to comment Share on other sites More sharing options...
didodi Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 James_Bond а случайно да имаш някаква схемичка по която да си преправя стария кабел че много се зарибих с промяната на иконките в менюто Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 James_Bond а случайно да имаш някаква схемичка по която да си преправя стария кабел че много се зарибих с промяната на иконките в менюто <{POST_SNAPBACK}> Ми нямам.. аз си имам готов USB кабел си ги оправям с него. Даже сега съм с иконките на S65 те са наистина зарибителни Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted August 4, 2005 Author Share Posted August 4, 2005 kak ste pi4ove malko si dadoh baq po4ivka ot tozi forum i izob6te ot celiq net ama sega 6te sam na razpolojenieta da spiram da flooda i da kaj nqkolko seriozni ne6ta 1. 4uh za nqkva programa s koqto video playera na x65 seriqta moje da e celoekranen vaprosa mi e verno li e tova ? i ot kade moje da se nameri tazi programa ? 2.ima li opasnost ako se ka4a ot 12 seriq na 43 versiq na softa 3.james are ve4e ka4i gi tiq proslovuti prilojeniq v sita si !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 kak ste pi4ove malko si dadoh baq po4ivka ot tozi forum i izob6te ot celiq net ama sega 6te sam na razpolojenieta da spiram da flooda i da kaj nqkolko seriozni ne6ta1. 4uh za nqkva programa s koqto video playera na x65 seriqta moje da e celoekranen vaprosa mi e verno li e tova ? i ot kade moje da se nameri tazi programa ? 2.ima li opasnost ako se ka4a ot 12 seriq na 43 versiq na softa 3.james are ve4e ka4i gi tiq proslovuti prilojeniq v sita si !!!! <{POST_SNAPBACK}> 1. Програмата я има и само да я видя коя беше. 2.Трябва първо 25 и после 43 да качиш, въпреки че 25 е най стабилната 3. Качени са, трябва до ден да оправя сайта Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted August 7, 2005 Author Share Posted August 7, 2005 aaaaa koi moje da mi dade 25 versiq i programkata plssssss?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted August 8, 2005 Author Share Posted August 8, 2005 abe namerih si edin kabel za GSMa ama kato installnah driversite nqkade si v sistem32 i ako iskam da ig mahna kak moje da stane tova malko info nai mrazq da se zanimavam s driveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
didodi Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 abe namerih si edin kabel za GSMa ama kato installnah driversite nqkade si v sistem32 i ako iskam da ig mahna kak moje da stane tova malko info nai mrazq da se zanimavam s driveri <{POST_SNAPBACK}> Че за какво ти е да го махаш???иначе отиваш в система и го тарсиш по име и после търкаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted August 16, 2005 Author Share Posted August 16, 2005 are we daite programata za celiq ekran na video playera na cx65 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Я кажете откъде да взема игри и някви полезни Applications за S65 Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Я кажете откъде да взема игри и някви полезни Applications за S65 <{POST_SNAPBACK}> http://x65games.hit.bg които скоро ще стане http://x65.hit.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted August 20, 2005 Author Share Posted August 20, 2005 kajete mi s koq programa a si napravq melodii wav da sa 4 bit 16Khz vmesto 8bit 8Khz Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted September 25, 2005 Author Share Posted September 25, 2005 hora pomagaite zna4i bqqh s 12 versiq na softa i re6ih da mu izplqskam 43 ikvo stana tegla q ot sita na siemens oba4e ne6to ne stana i se precaka nqmam bulgarski a samo english i nqkvi gadni arabski ezici molq vi se pomagaite ili ako ima nqkoi 21 versiq da mi q dade po skype molq vi se 6te sam vi mnogo blagodaren ako q ima nqkoi 6te mu dam skype acc po PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Някой знае ли как се Unlock-ва CX65 с блокиран тел код, защото май останах без телефон просто така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.