James_Bond007 Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Я да изровя темата от снега Значи трябва да купя едно телефонче и понеже досега не съм имал Сименс, а пък и точно тези, на които съм се спрял ми допаднаха най-много като цена/качество.Та колебая се между CX65 и CX70.Моля да ми кажете впечатленията си от двата апарата и кой е по-добри (ако има някаква разлика де).Бях чувал нещо за шаване на капака, но не помня дали беше за тези модели.Мерси предварително Другият вариант е SE K500, но май ще е Сименса <{POST_SNAPBACK}> Сименса е по симпатичен.. И няма проблеми с капака, леко само шава, ама се оправя с една хартийка. Иначе СХ65 и 70 са 99,9% еднакви.. Даже 70 е със софт на 65-цата... Аз имам такъв цяла година и е перфектен и няма да го заменям. Даже сега правя един сайт с игри за х65 серия и ще дам линка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Сименса е по симпатичен.. И няма проблеми с капака, леко само шава, ама се оправя с една хартийка. Иначе СХ65 и 70 са 99,9% еднакви.. Даже 70 е със софт на 65-цата... Аз имам такъв цяла година и е перфектен и няма да го заменям. Даже сега правя един сайт с игри за х65 серия и ще дам линка <{POST_SNAPBACK}> А каква е тази малка разлика между двата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Зимаш си CX65, слагаш му последния софтуер и си имаш всичко. Със CX70 разликата е май само в числото и панела Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Зимаш си CX65, слагаш му последния софтуер и си имаш всичко. Със CX70 разликата е май само в числото и панела <{POST_SNAPBACK}> Води се че има 3D ама с нов софт са еднакви... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted June 24, 2005 Author Share Posted June 24, 2005 oleeeeee xora ve4e ne izdarjam telefona mi se razxlabi tolkova mnogo 4e ve4e ne moga da go sabiram otstrani tova bqloto ze da skarca panela sam si se maha i edinstvenoto koeto ne mi e problem na men e zadniq kapak i se 4udq kak se popadam na fal6ivi razhlabeni telefoni nqkoi znae li kak da gi stegna ne6to kao fitness za telefoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Я да изровя темата от снега Значи трябва да купя едно телефонче и понеже досега не съм имал Сименс, а пък и точно тези, на които съм се спрял ми допаднаха най-много като цена/качество.Та колебая се между CX65 и CX70.Моля да ми кажете впечатленията си от двата апарата и кой е по-добри (ако има някаква разлика де).Бях чувал нещо за шаване на капака, но не помня дали беше за тези модели.Мерси предварително Другият вариант е SE K500, но май ще е Сименса <{POST_SNAPBACK}> определено аз бих избрал К500 само и само заради МНОГО по-добрата JAVA. и до някъде за МР3-тата. но пък телефонната му книга е доста по бедна като опции .. за органайзера не съм сигурен но мисля че и тои е така oleeeeee xora ve4e ne izdarjam telefona mi se razxlabi tolkova mnogo 4e ve4e ne moga da go sabiram otstrani tova bqloto ze da skarca panela sam si se maha i edinstvenoto koeto ne mi e problem na men e zadniq kapak i se 4udq kak se popadam na fal6ivi razhlabeni telefoni nqkoi znae li kak da gi stegna ne6to kao fitness za telefoni <{POST_SNAPBACK}> тиксо ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Ок, сега поразгледах цените и видях още 2 телефона, които ме удовлетворяват като цена - Самсунг SGH-X640 и Нокия 6020.Изборът ми ще е между тези.Кажете според вас.Телефона ще ми е служебен, в смисъл друг си имам и този няма да е много от значние, но все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 В момента правя един сайт за игри, програмки и wallpaper-и за Siemens х65. Почти е готов, ето ви адреса http://x65games.hit.bg Заповядайте всички и моля ви кажете си мнението Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Toва е моят сайт с игри за Сименс х65... Ако ви хареса добавете това [URL=http://x65games.hit.bg][img=http://x65games.hit.bg/Files/siemensfun_logo.jpg][/URL] в подписите си... Скоро ще бъдат добавени още игри, теми, wallpapers, иконки и видео клипчета.. Sorry за последователните постове, ама никой не е писал доста време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Съжаляваме за неудобството, но страницата е в процес на разработка е кофти надпис... иначе ще робвам някоя игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Игрите са качени, до вечерта ще се качат и клипчетата и приложенията... Все пак не става за един ден всичко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Пробвах няколко от тия дето имат Preview, много са добри и са баш за сименс а не някакви половинекранови или орязани и забиващи. Браво Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Пробвах няколко от тия дето имат Preview, много са добри и са баш за сименс а не някакви половинекранови или орязани и забиващи. Браво <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно всички игри са за 132х176 и са тествани.. просто на другите preview-а ще го кача тея дни че не е никак лесно.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Може да е писано някъде, ама.....колко струват 128мб карти за S65? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 до вечерта ще се качат и клипчетата и приложенията... Все пак не става за един ден всичко... Абе видно е че и за 3 не става ама нали има изгледи да се качат и приложенията, че ми е любопитно какво има за x65 Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Абе видно е че и за 3 не става ама нали има изгледи да се качат и приложенията, че ми е любопитно какво има за x65 <{POST_SNAPBACK}> за повече от 3 направи ти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 за повече от 3 направи ти... Брей, що ли пък нерви вкара? Питах от любопитство, а за това какво аз мога да направя за по-малко от 3 дни едва ли си учил до толкова че да ми стъпиш на 1/10 от възможностите. Нервите си ги земи и си ги вкарай в сайтченцето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Брей, що ли пък нерви вкара?Питах от любопитство, а за това какво аз мога да направя за по-малко от 3 дни едва ли си учил до толкова че да ми стъпиш на 1/10 от възможностите. Нервите си ги земи и си ги вкарай в сайтченцето... <{POST_SNAPBACK}> Абе аз не съм тръгнал да ти правя сайт, нито съм учил за това.. Просто го направих за да не ти дам една директория и да се чудиш тва кво е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 тия игри са в зип формат, значи как да ги кача като разархивирам излизат 2 файла jar и jad. Само jar файла ли да качвам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 тия игри са в зип формат, значи как да ги кача като разархивирам излизат 2 файла jar и jad. Само jar файла ли да качвам? <{POST_SNAPBACK}> МИ по принцип jar файла е задължителен.. Иначе jad файла не знам за какво е, но ако някоя игра не тръгне качи и втория файл. Аз съм ги пробвал всички но съм качвал и двата файла Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 извинявам се, ако някъде е споменато, но нямам време да преглеждам цялта тема ... търся игри за CFX65. пробвал съм бая, но много малко стават за него (дори и такива, които не изискват 3D) благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 извинявам се, ако някъде е споменато, но нямам време да преглеждам цялта тема ... търся игри за CFX65. пробвал съм бая, но много малко стават за него (дори и такива, които не изискват 3D) благодаря предварително <{POST_SNAPBACK}> я кажи какви са ти резолюциите и ще ти кача в моя сайт или ще ти пусна на пощата Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 я кажи какви са ти резолюциите и ще ти кача в моя сайт или ще ти пусна на пощата <{POST_SNAPBACK}> ами тоя телефон е на 128x160 ... обаче не поддържа 3D. .. и е на една позната Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 ами тоя телефон е на 128x160 ... обаче не поддържа 3D... и е на една позната <{POST_SNAPBACK}> аха.. пробвай тея дето са ми в сайта http://x65games.hit.bg те са 132х176 но ще станат.Иначе такива ще ти потърса и до утре ще ти дам линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 ok. мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.