mortal_dreams Posted April 19, 2005 Author Share Posted April 19, 2005 are be kvo stana ni6to ne kazava6 kaji kak e sita i az moje da sloja razni ne6ta vutre Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted April 20, 2005 Author Share Posted April 20, 2005 dnes mi pratiha edno zapis4e samo we ne mi be6e .wav a .amr i zna4i pri amr e super zvuka no dali ako taq pesna e na .wav nqma da e po malka( t.e. kbs)i dali ka4estvoto nqma da e po dobro <{POST_SNAPBACK}> bah mama mu taq tema stana az sam si zadavam vaprosi i sam si otgovarqm are nqkoi da kaje ve4e ne6to a Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted April 26, 2005 Author Share Posted April 26, 2005 mai mai q zabravihte taq tema i kato gledam na nikoi ne mu se pomaga pitah vi ne6to si4ki si pravqt pass emi ok kakto iskate Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 mai mai q zabravihte taq tema i kato gledam na nikoi ne mu se pomaga pitah vi ne6to si4ki si pravqt pass emi ok kakto iskate <{POST_SNAPBACK}> Абе майна какво толкова ти трябва.. Толкова си спамил че просто не знам кое те интересува вече... тц тц тц Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted April 26, 2005 Author Share Posted April 26, 2005 emi kak nqma da spqmq basi nikoi ni6to ne mi kazva vij kvo sma pisal po gore pak dano mi pomogne6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 emi kak nqma da spqmq basi nikoi ni6to ne mi kazva vij kvo sma pisal po gore pak dano mi pomogne6 Пробвай пак да се изкажеш . Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Пробвай пак да се изкажеш . <{POST_SNAPBACK}> Смятам че така ще е най добре, защото не знам кое от всички да ти четя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Някой да има представа колко вървят в момента тези телефончета без Сим карти, пакети, промоции и т.н. Само телефон и нищо друго и къде са най-евтини? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 около 260 лв. че може и малко по-малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Някой да знае нещо по въпроса с телефоните на Водафон, които са с означение S65v ? Защото дочух, че целия им софтуер бил на водафон, което доста затруднявало работата с българските оператори. Това така ли е и за кои функции? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Как се сменя софтуера на телефона за да върви по добре, имам кабел имам и мпм софтуер и всичко си работи.. обаче разбрах, че 25 версия била по стабилна и искам и аз да си я сложа Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 За M65 има ли MultiMedia Card?Може да има такъв въпрос но не ми се търсеше Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 За M65 има ли MultiMedia Card?Може да има такъв въпрос но не ми се търсеше <{POST_SNAPBACK}> Този телефон няма слот за MMC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Как се сменя софтуера на телефона за да върви по добре, имам кабел имам и мпм софтуер и всичко си работи.. обаче разбрах, че 25 версия била по стабилна и искам и аз да си я сложа Иди на сайта на сименс мобайл и там всичко си пише за съответния модел... Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Този телефон няма слот за MMC. <{POST_SNAPBACK}> Жалко Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted June 10, 2005 Author Share Posted June 10, 2005 a sega az pak da pitam otdavna ne sam pisal tuk poradi nakazanieto mi i da ne zemat pak da mi go lepnat no mislq da spra dap i6a tuk iskamsamo da znam svalih si ot siemens SWV 43 ili versiqta na softa 43 i az sam s 12 ako direk6an sloja taq razbrah 4e 6te se precaka telefona verno li e i netroot nali si q be6e slojil taq versiq q kaji malko kvo predstavlqva kajete ima li risk da si precakam telefona ako q sloja varhu 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 ...svalih si ot siemens SWV 43 ili versiqta na softa 43 i az sam s 12 ako direk6an sloja taq razbrah 4e 6te se precaka telefona verno li e <{POST_SNAPBACK}> Няма да ти се прецака телефона. А аз искам да питам някой, който си е качил 43-та версия КАК го е направил?? Защото аз като я пусна за ъпдейт и ми се появява съобщение: "Грешка при четене на новия софтуер. Недостиг на памет". Ако някой се е справил с проблема - нека сподели как. Благодарско! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted June 13, 2005 Author Share Posted June 13, 2005 abe az znam samo za NETROOTBG 4e q ima na tela si mai4e de ne sam siguren are ako moje da obadi kak stava rabotata i kvo novo moje da se zabeleji s novata versiq Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Аз пък имам един интересен въпрос свързан с камерата, няма ли някакъв начин като вържа телефона за РС-то, с помоща на някакъв специален софтуер да ползвам телефона, като Web камера ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Аз пък имам един интересен въпрос свързан с камерата, няма ли някакъв начин като вържа телефона за РС-то, с помоща на някакъв специален софтуер да ползвам телефона, като Web камера ? <{POST_SNAPBACK}> ne tova e nevazmojno prosto za6toto pc-to si go zasi4a v pove4eto slu4ai kato modem a ne kato kamera.Nqma zna4enie 4e samiq hardwere ima kamera... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 ne tova e nevazmojno prosto za6toto pc-to si go zasi4a v pove4eto slu4ai kato modem a ne kato kamera.Nqma zna4enie 4e samiq hardwere ima kamera... <{POST_SNAPBACK}> А в случаите, когато не го засича като модем, като какво го засича? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted June 16, 2005 Author Share Posted June 16, 2005 zna4i nz no skoro 4etoh v mobile bulgaria za parviq telefon s WEB kamera i mislq 4e be6e PANASONIC no onzi e sa6to s VGA samo 4e moje bi taka e napraven 4e da go zasi4a kato WEB kamerka Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 ne tova e nevazmojno prosto za6toto pc-to si go zasi4a v pove4eto slu4ai kato modem a ne kato kamera.Nqma zna4enie 4e samiq hardwere ima kamera... Няма невъзможни неща, в ръцете на болни мозъци всичко е възможно А в случаите, когато не го засича като модем, като какво го засича? <{POST_SNAPBACK}> Kогато не го засича като модем, го засича като хард диск зависи от софтуера, надявах се да има нещо, което да кара РС-то да мисли, че телефона е уеб камера, но изглежда никой не се е сетил да напише такава програма за 65 серия на Siemens.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Kогато не го засича като модем, го засича като хард диск зависи от софтуера, надявах се да има нещо, което да кара РС-то да мисли, че телефона е уеб камера, но изглежда никой не се е сетил да напише такава програма за 65 серия на Siemens.. <{POST_SNAPBACK}> Струва ми се невъзможно! Как ще изпратиш 50-100 Кб/с, примерно през ИрДА или USB кабел за телефон ? :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Я да изровя темата от снега Значи трябва да купя едно телефонче и понеже досега не съм имал Сименс, а пък и точно тези, на които съм се спрял ми допаднаха най-много като цена/качество.Та колебая се между CX65 и CX70.Моля да ми кажете впечатленията си от двата апарата и кой е по-добри (ако има някаква разлика де).Бях чувал нещо за шаване на капака, но не помня дали беше за тези модели.Мерси предварително Другият вариант е SE K500, но май ще е Сименса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.