Jump to content
BulForum.com

Продавам ТВ-тунер, безжични слушалки и мишка

Recommended Posts

Продавам следните неща:

1. ТВ-тунер PixelView PlayTVpro (без FM), с още над 7 месеца гаранция от "Адроит електроникс". Продава се в комплект с дистанционно (+IR датчик), аудио кабел, диск с оригинални драйвери в оригиналната кутия. Няма дефекти. Продавам го, тъй като си купих тунер от по-нова генерация. Цена - 45 лв. Смятам, че цената е изгодна за купувача и не желая да я коментирам.

2. Безжични слушалки TCM, модел 205790. Вървят комплект с акумулаторчетата, сендера, и захранващият адаптер (окомплектован с преходник). Сендера е с пренебрежими охлузвания. Без кутия. Работят перфектно. Цена 20 лв.

3. Безжична оптична мишка TCM модел 211872. Комплект с акумулаторчета, майка-зарядно, адаптер, преходник USB/PS2, оригинален диск с драйвери и книжка. Хубавото е, че е много икономична - кара по една седмица с един заряд на акумулаторите. Радиусът и на действие е около 1.5 м от майката. Работи перфектно. Цена 15 лв.

Снимки в момента не мога да кача, няма място.

1. ТВ-тунер PixelView PlayTVpro (без FM), с още над 7 месеца гаранция от "Адроит електроникс". Продава се в комплект с дистанционно (+IR датчик), аудио кабел, диск с оригинални драйвери в оригиналната кутия. Няма дефекти. Продавам го, тъй като си купих тунер от по-нова генерация. Цена - 45 лв. Смятам, че цената е изгодна за купувача и не желая да я коментирам.

Dobre de...tozi tuner e 30$ ili 45 leva pri Dimo(shefa na Adroit)...kakva mi e dalaverata da go vzema ot teb?

:confused

Davam 35 lv.

Dobre de...tozi tuner e 30$ ili 45 leva pri Dimo(shefa na Adroit)...kakva mi e dalaverata da go vzema ot teb?

:confused

Davam 35 lv.

Не е това начина да се пазариш. Мога да смъкна 2-3 лева, при условие, че дойдеш да го вземеш, но за 35 лева, просто забрави... Или иди при Димо да ти го даде за 30$ щом си се знаете :) .

И ако нямаш интерес, моля, недей да ми спамиш темата, има си правила.

Не е това начина да се пазариш. Мога да смъкна 2-3 лева, при условие, че дойдеш да го вземеш, но за 35 лева, просто забрави... Или иди при Димо да ти го даде за 30$ щом си се знаете  :) .

И ако нямаш интерес, моля, недей да ми спамиш темата, има си правила.

Imam interes! daleche sam ot ideiata da ti spama temata...No nali Dimo shte mi podarja garantsiata...ako iskash kaji koga da se sreshnem v Adroit i ako i toi koje ,che Tunera e v red shte go vzema ot teb.

STriaska me firmata zashtoto predi vreme toi me navivashe da se otarva ot edin monitor...no tova e druga tema

Ето малко снимки. Не са добри, но с това разполагам в момента:

1. Обща снимка

2. Тунер Чипът е Conexant BT878P+ (REV.9F)

3. Мишка

@ATEL, нямам против да го пробваш където и да е. Прати ми ЛС да се уточним. Може да пишеш и на контактите в профила ми, но по принцип съм на линия в диапазона 17-18 и 22.30-00 ч.

Navit sam na 12lv.

Понеже @Puter се нави пръв на 12, колкото бях обявил открито, мишката отива при него. Нямам намерение да го обръщам на търг. @tarbanov не се обади.

Останаха слушалките

slushalkite zeha 4e me zainteresovaha

dai malko pove4e info

davash li gi za 18 lv?

При положение, че вече обявих мишката + слушалките за 30 лв, а мишката беше купена за 12, не виждам причина да не ти дам слушалките за 18 :) .

Какво точно инфо ти трябва?

Едит: току-що @Puter ми прати един линк ето тук. Твърдят, че обхвата е 100 метра. На практика в къщи би трябвало да е много по-малко заради стените. Обаче 'баси жилището което трябва да имаш, че да се отдалечиш на повече от 50 м от майката :D .

Final edit:

Тунер - продаден (45 лв)

Слушалки - продадени (18 лв)

Мишка - продадена (12 лв)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...