Jump to content
BulForum.com

Command & Conquer Generals Zero Hour

golqmhaker

Recommended Posts

Здравейте! Искам да попитам това да не би да е продължение на Red Alerd 2_

Защото Command & Connquer... Tа видях го тук

Ся, ако може ми отговорете.

Благодаря предвърително!

Пич тва е expansion на Generals не Red Alerd толкова ли не си

даже чувал за парвата част на C&C Generals толкова време се

говорише за нея дето я правят по Ирак.

P.S.А тва че е правена от C&C дето са правили Red Alerd си е правилно

та то си го пише. :D :D

A za da go igrae6 toq exp trqbva li da ima6  purvata 4ast

Yep!!!

Поне на мен ми го искаше.

• 1 year later...

abe nqkoi znae li re6enieto na toq problem:

Cukam si dneska i edin pi4 ot klasa q drupna i toi igrata. I praa server v network i toi probva da vlezne oba4e mu pi6elo nqkav problem s cd-key 4e ve4e bil izpolzvan. smenq si cd-dey-a i pravi toi server. Vlizam v igrata i izvednuj nego go dropva. Sled tva toi izteglq drug crack i si4ko e nared i izvednuj na men mi grumvat sgradite i me dropva. Sled tva prava si igra v sigleplayer i pak taka me dropva. ANY IDEAS??? :unsure:

• 7 months later...
A za da go igrae6 toq exp trqbva li da ima6 purvata 4ast

А сега ако някой може да ми каже защо хората и сградите ми мигат. Ту се появяват ту изчезват. ПОявяват се бели полета и се махат. Абе едно мигане е и не мога да я играя. АКо някой може да ми помогне да каже в мен ли е проблема. Някава настройка на видеото ли е кво е. Мерси предварително

А сега ако някой може да ми каже защо хората и сградите ми мигат. Ту се появяват ту изчезват. ПОявяват се бели полета и се махат. Абе едно мигане е и не мога да я играя. АКо някой може да ми помогне да каже в мен ли е проблема. Някава настройка на видеото ли е кво е. Мерси предварително

Най-добре да дадеш един screen shot щото в Generals има един stalth general. Като дадещ screen-на ще можем да ти дадем повече подробности.

виш дали играта поддържа твоята видео карта а може и да пробваш с преинстал(освен ако вече не си пробвал)

Най-добре да дадеш един screen shot щото в Generals има един stalth general. Като дадещ screen-на ще можем да ти дадем повече подробности.

Заповядай баце. Не е само това в червения кръг. Просто ей така си мига и си святка да го еба

genetalwz8.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...