Jump to content
BulForum.com

motorola mpx200 smartphone

lwl

Recommended Posts

Наскоро ми откраднаха телефона и сега искам да си купя някакъв смартфон. След изключително много търсене, ровичкане по сайтове и търсене си харесах един телефон. Да си кажа честно направо се влюбих. Телефонът е motorola mpx200 ... Както се вижда на сайта той ползва windows 2002 mobile edition, а доколкото и някъде бях чел, че този телефон направо яде батерии. Така, че хайде да ви помоля, ако някой случайно има такъв телефон, да напише какво харесва и какво не харесва в него, дали е доволен и т.н, тъй като съм в ужасно затруднение относно избирането на телефон. Благодаря предварително :)

Ето още едно ревю:

http://www.mobile-review.com/phonemodels/m...la-mpx200.shtml

BTW Кви пари го взе и влиза ли в комплекта няква ММС карта?

Благодаря за ревютата. Все още не съм го взел, но доколкото знам в комплекта не влиза mmc или sd карта :). Но това не е особено голям проблем, 256mb са 48 кинта :)

Значи батерията му пада за ден и половина с Уиндоус 2002 с 2003 държи 2 с разговори около 15-20 мин на ден,и позване на органайзера.Иначе телефона май идва без карта ако е от България.Иначе баща ми го взе с подарък 512 от Германия.

Kolko Miliampera e tazi bateriq 4e darji tolkova malko? I ima li vazmojnost da se sloji nqkva po-golqma?

Аз съм с mpx200, телефона при нормално използване по 5-10мин разговори и по 30-40мин игра с него ми издържа 3 дни.Без да го отварям много много съм стигал и 3 + 12 часа, зареждам го минимум по 8 часа защото така държи по 1 повече отколкото, като се зареди за 2-3 часа.Аз съм решил да си продавам моя защото искам symbian и камера и съм се насочил към 6600.Моя е купен 30 декември 2004г. има гаранция 1 година (от магазин в София) мисля че за 320-310 най-малко мога да се разделя с него.Ако се интересуваш драсни 1 ЛС. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...