lwl Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Наскоро ми откраднаха телефона и сега искам да си купя някакъв смартфон. След изключително много търсене, ровичкане по сайтове и търсене си харесах един телефон. Да си кажа честно направо се влюбих. Телефонът е motorola mpx200 ... Както се вижда на сайта той ползва windows 2002 mobile edition, а доколкото и някъде бях чел, че този телефон направо яде батерии. Така, че хайде да ви помоля, ако някой случайно има такъв телефон, да напише какво харесва и какво не харесва в него, дали е доволен и т.н, тъй като съм в ужасно затруднение относно избирането на телефон. Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANKO Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=48447 Дано ти свърши работа! Peace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Ето още едно ревю: http://www.mobile-review.com/phonemodels/m...la-mpx200.shtml BTW Кви пари го взе и влиза ли в комплекта няква ММС карта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lwl Posted February 19, 2005 Author Share Posted February 19, 2005 Благодаря за ревютата. Все още не съм го взел, но доколкото знам в комплекта не влиза mmc или sd карта . Но това не е особено голям проблем, 256mb са 48 кинта Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANKO Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Айде като го вземеш(ако го вземеш), драсни някой ред пак да кажеш как е телефончето, че мисля е на добра цена за тези си функции! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Значи батерията му пада за ден и половина с Уиндоус 2002 с 2003 държи 2 с разговори около 15-20 мин на ден,и позване на органайзера.Иначе телефона май идва без карта ако е от България.Иначе баща ми го взе с подарък 512 от Германия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Kolko Miliampera e tazi bateriq 4e darji tolkova malko? I ima li vazmojnost da se sloji nqkva po-golqma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Аз съм с mpx200, телефона при нормално използване по 5-10мин разговори и по 30-40мин игра с него ми издържа 3 дни.Без да го отварям много много съм стигал и 3 + 12 часа, зареждам го минимум по 8 часа защото така държи по 1 повече отколкото, като се зареди за 2-3 часа.Аз съм решил да си продавам моя защото искам symbian и камера и съм се насочил към 6600.Моя е купен 30 декември 2004г. има гаранция 1 година (от магазин в София) мисля че за 320-310 най-малко мога да се разделя с него.Ако се интересуваш драсни 1 ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.