Jump to content
BulForum.com

Prodavam scener photomaker 6F

Recommended Posts

A na kakva resolucia e scanera?

600x600 dpi

Optrox Technology Corp. Photomaker 6f-v google mislq moje da se nameri o6te informaciq, platkata mu e za 32bit 6ina, ima driveri bol v neta, daje gledam nqkvi za XP, no nqma kak da gi probvam za6toto dunoto mi nqma 32bit-a 6ina.Instalnah driverite vuv Photoshopa go otkriva no nqmam fizi4eskata vuzmojnost da go svurja.

Ako raboti pod XP cenata ska4a na 25 kinta :punk

Purvo siguren li si che tova mu e resoluciqta ili po tochno moje da dadesh fizicheskata a ne tazi chrez interpolaciq( ako tova ti govori neshto).

I nqma da e losho da se zamislish vurnu cenata sled kato qvno nqmash "Special ISA card" crez koqto se vruzva. Vse pak ako nqma takava kum nego prosto ti ostava da nerish gravitaziqta s nego.

I vse pak ako nqmash takava karta i iskash da se oturvesh moga da se razkatam i da go vzema no za dosta po malka suma!

rezoluciata e 600x600,30 bit cvqt, platka za isa 6ina,ima driveri za xp.

TO4NO TAKA

Purvo siguren li si che tova mu e resoluciqta ili po tochno moje da dadesh fizicheskata a ne tazi chrez interpolaciq( ako tova ti govori neshto).

I nqma da e losho da se zamislish vurnu cenata sled kato qvno nqmash "Special ISA card" crez koqto se vruzva. Vse pak ako nqma takava kum nego prosto ti ostava da nerish gravitaziqta s nego.

I vse pak ako nqmash takava karta i iskash da se oturvesh moga da se razkatam i da go vzema no za dosta po malka suma!

IMA SI VSI4KO

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...