RaMiReSkiLL Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Mnogo zapazen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Ако искаш можеш да кажеш и някаква цена...интересува ме! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaMiReSkiLL Posted February 20, 2005 Author Share Posted February 20, 2005 Ако искаш можеш да кажеш и някаква цена...интересува ме! <{POST_SNAPBACK}> Cenata e 20lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaMiReSkiLL Posted February 20, 2005 Author Share Posted February 20, 2005 A na kakva resolucia e scanera? <{POST_SNAPBACK}> 600x600 dpi Optrox Technology Corp. Photomaker 6f-v google mislq moje da se nameri o6te informaciq, platkata mu e za 32bit 6ina, ima driveri bol v neta, daje gledam nqkvi za XP, no nqma kak da gi probvam za6toto dunoto mi nqma 32bit-a 6ina.Instalnah driverite vuv Photoshopa go otkriva no nqmam fizi4eskata vuzmojnost da go svurja. Ako raboti pod XP cenata ska4a na 25 kinta Link to comment Share on other sites More sharing options...
compira Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Purvo siguren li si che tova mu e resoluciqta ili po tochno moje da dadesh fizicheskata a ne tazi chrez interpolaciq( ako tova ti govori neshto). I nqma da e losho da se zamislish vurnu cenata sled kato qvno nqmash "Special ISA card" crez koqto se vruzva. Vse pak ako nqma takava kum nego prosto ti ostava da nerish gravitaziqta s nego. I vse pak ako nqmash takava karta i iskash da se oturvesh moga da se razkatam i da go vzema no za dosta po malka suma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoru Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 rezoluciata e 600x600,30 bit cvqt, platka za isa 6ina,ima driveri za xp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaMiReSkiLL Posted February 21, 2005 Author Share Posted February 21, 2005 rezoluciata e 600x600,30 bit cvqt, platka za isa 6ina,ima driveri za xp. <{POST_SNAPBACK}> TO4NO TAKA Purvo siguren li si che tova mu e resoluciqta ili po tochno moje da dadesh fizicheskata a ne tazi chrez interpolaciq( ako tova ti govori neshto).I nqma da e losho da se zamislish vurnu cenata sled kato qvno nqmash "Special ISA card" crez koqto se vruzva. Vse pak ako nqma takava kum nego prosto ti ostava da nerish gravitaziqta s nego. I vse pak ako nqmash takava karta i iskash da se oturvesh moga da se razkatam i da go vzema no za dosta po malka suma! <{POST_SNAPBACK}> IMA SI VSI4KO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.