Jump to content
BulForum.com

СРАМ МЕ Е!

Recommended Posts

от кога в папараци пускат 16 годишни

Божеее че има две моми от моя клас(и те на 16 години въпреки че моеш да ги сбъркаш за 15 годишни) дет редовно се праат на "великите гъзарки" и са тикат и врат да ходата в "Папараци"

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply
Откакто са я направили тая жалка пародия на дискотека.

Е,след ремонта е добре :) ...иначе до преди 2 месеца редовно проверяваха за лични карти,и на теб биха ти поискали.То така и трябва де,защото без контрол е пълно н 15-годишни хлапетии тип most_wanted,Направо жал ми става...

zlobile,дано не се превърне в Чака-РАка 2...ако ме разбираш какво имам предвид :P

от кога в папараци пускат 16 годишни

Виж сия .... В папараци пак си правят проверки и изискват карти , но до определен момент ..... Смисъл ако отидеш след 02:00 часа влизаш без проблем .... Иначе по принцип към 11-12 си искат карти и са правят .... ;) И след като затвориха ЕХИТ в папараци е фраш с лапета и то не само на 16 години , а даже и по-малки и става супер глупаво .... НЕ МОЖЕШ ДА СЕ РАЗМИНЕШ , НЕ МОЖЕШ ДА СТИГНЕШ ДОРИ ДО ШИБАНАТА ЗАЛА , а клезаш в коридора .... Само дето дадах 5 кинта и след 10 мин излезнах :angry:

Виж сия .... В папараци пак си правят проверки и изискват карти , но до определен момент ..... Смисъл ако отидеш след 02:00 часа влизаш без проблем .... Иначе по принцип към 11-12 си искат карти и са правят .... ;) И след като затвориха ЕХИТ в папараци е фраш с лапета и то не само на 16 години , а даже и по-малки и става супер глупаво .... НЕ МОЖЕШ ДА СЕ РАЗМИНЕШ , НЕ МОЖЕШ ДА СТИГНЕШ ДОРИ ДО ШИБАНАТА ЗАЛА , а клезаш в коридора .... Само дето дадах 5 кинта и след 10 мин излезнах :angry:

Пешо според мен пък от преди 1 година в папараци най-лесно може да си влезеш без години. Дори да отидеш в 12ч, ако охраната е на кеф ще те пусне. Ако пък е момиче шанса се увеличава пропорционално с размера на гръдта и :love :lol: :lol: :rolleyes: Единствената дискотека, която са стриктни това според мен е Ликьор.

kato vi gledam postovete se vduhnovih i se setih za nqkolko moi izlagacii

1. otiame s averi i averki ( :love ) da 4akame edin fr pred tqh idva toi i edno vtoro peto 6esto aide v toq pi4 si4ki . toq kat izvadi edni vodki edno 4udo... tva se slu4va v 8:20 ve4erta pomnq do 9 kakvo stava posle si spomnqm kak me zanesoha na ruce do nas i me oprqha na bordura a sled tova i 6amarite na nqkoi tuk po4va izlagaciqta sled poredniq 6amar az se osvestih i kre6ta s cqlo gurlo " Prestani da me 6iba6 we pu*** maina!!!" v toq moment vijdam maika mi na 3 metra pred men i dva ot vaerite do neq golqqqqm sram me hvana tragvam da se ka4vam s maika mi po stalbite a ot drugite ulici se 4uva isteri4en smqh naprao

2. vednaj po ideq na edna fr otiohme v edno daskalo da visim da ubiem malko vremeto do pieneto ta se zagovorihme ne6to i po edno vreme gleam direktorkata na tva daskalo izliza a v toq moment ot prozorcite se pokazva edna glava i po4va da kre6ti ne6to na direktorkata no az est. ne 4uvam kvo i se qdosvam,tragvam kum prozoreca i gleam edin straec stoi i me glea kato nenormalen a az po4vam da mu kre6ta " Awe idiot nedei da obijda6 gospojata be !!! Murlq4a ti s murlq4 !!! 6a dodia i 6ta izhvarla s parcalite!!! v toq moment direktorkata bavno se priblijava kum prozoreca i kazva " Spokoino , TATE , az 6te se oprava" pri koeto az prosto iskah da padna V DUN ZEMQ!!!

3. i moje bi nai-golqmata izlagaciq na edin mn div kupon az se zaigrah s edno par4e otiame v edna staq lqgame takia sabli4ame se i po4vame a v toq moment pod men se 4uva glas " ammm brat mi 4akai malk oda se premesta " zastinah a v toq moment vidqh dve figuri da tragvat kum vratata a az ostanah v 6ok s par4eto sled koeto me izbi na diva6ki smqh i si zaspah kat kupan

Az pomnia, che snoshti pak naprawih niakakva mnoooooooooogo brutalna izdunka, ama ne sym se vidial oshte s horata, che da mi pripomniat kakwo sum wurshil.Pomnia, che imashe katerene po edna wodostochna truba, a posle nekvi kuki se zaiadoha, a sled tova imashe pak nekvo katerene...Ama ostanaloto...

A da ne mislite, che me e sram?Sram shte me e, kato razbera kakwo tochno sym prawil...Zasega sym samo guzen...

Добре де, що пиете като не можете?
Хахаха, не говори непотготвен. Батко ти Grimски за да се подреди така не знам колко бъчви е пресушил :)

Offtopic: К'во прави тая шушумига Тольо?

Добре де, що пиете като не можете?

:lol: :lol:

Хаха, да не съм хлапе на 13г дето от една малка водка и вече е с алкохолно отравяне?Същия ден започнахме от около 11ч. сутринта и привършихме към 3 през нощта.

Пешо, ами Тольо си е в Бургас, бачка като преводатор(превежда говедата от единия баир, на другия), оня ден се чухме, сега се готвим за мощен запой в Сф. :)

Аз под "можене" разбирам да знаеш кога да спреш

Е, всеки по различен начин го знае.Аз мога да спра и след литър.Като свърши пиенето.

Аз под "можене" разбирам да знаеш кога да спреш - дали ще е след 300 или след литър - все тая...

Че човек може да иска и да се намаже бе, в подходяща компания и ситуация не виждам нищо лошо в осирането с алкохол. Човек трябва да спре тогава, когато вече не му е кеф - ето това е да можеш да пиеш!

sega se setih nai-sramnata mi slu4ka be6e predi okolo godina i polovina i 6te se sabirame

otiam az s zakusnenie na mqstoto i gi gleam si4ki drugi posarnali ,tujni ama bez da mi puka po4vam veselo s frazata "Kvo staa we klo6ari?" a 4ak posle mi kazaha 4e ba6tata na edin ot pi4ovete tam e po4inal predi6niq den :( :cry kato mi go kazaha iskah da se samoubiq :angry1 tolkoa me be6e sram

• 4 weeks later...

2-ри февруари. Чисто мъжка компания празнуваме чисто мъжкия празник в Бай Иван(кръчма). Преди това пушнхме там квото намерихме, ей така за отскок, и влизаме значи в кръчмата и сядаме. Пием до около един напиваме се като свине горе долу, и решаваме да минем за по прако по главната към къщи.(като сме пияни сичките се прибираме обикновено на едно място) То не беше едно повръщане по пътя, то не бяха едни песни. На другата сутрин се будя, и си мисля бахти къв е тоя сън аз кога съм ходил в найлона, та са пил и там, и тръгвам да ставам от леглото и гледам до мен на пода някой повърнал. Мисля че от тогава не съм се напивал толкоз зверски. Бтв будя се в три. Освен найлона сме щели да се сбием с някви типове на главната. Никакви спомени. Реставрирах историята от различни източници.

Други пример.

На рождения ден на приятелката ми се напивам като животно пред всичките и познати с които нямам нищо общо. Губят ми се 4-5 часа които явно са били ужастни за нея и заобикалящите я. Повече с тия хора не излезнах. И през цялото време когато съм бил мъртво пиян съм повтарял че я обичам. Мисля че свих на нявак шишето с добри намерения тя да не се напие. ДОбрите намерения са лошо нещо.

Извод: Алкохола пръв приятел на човека. :)

• 5 weeks later...

ами да започна с резюме - НЕ е пряко свързано с жени, но и жени имаше, поне така ми казаха...

Нощ, луна, небе... а пък ние пиеме. Нощта след 8 - Велика нощ! То беше снощи :) Празнуваме в Калофер рожденния ден да една колежка, пък викам си - за нейно здраве да се напием. Весело, танцувахме, пяхме, дори играх казачок на терасата - под дъжда. Та... пия си аз втората бутилка с рома - поне така ми казаха :D И започва Wind of change, както си денсам, фащам едно КЕБАПЧЕ и започва яко соло - пее Klaus-чо, пея и аз, свири Klaus-чо, аз нагъвам кебапчето, след втория припев кебапчето свърши :) - язък, беше 'убаво. К'во ше правим - ше кофеем, кофяли ли сте вие на 3я етаж на селска къща след ром - бутилка+. Махам ластика и се развихрям, пуши ми главата, ни знам къде съм, ни кво правя, само чувам "Масатаа...., печкааааа, телевизора...., елх..., хубава елха беше!" След като се накофях - или по-точно като изнемощях, реших да уважа рожденничката, каня я на танц - тя отказва, каня я трети път - тя пак отказва, отказах се и аз, заседнах на дивана и откъртих, а те идиотите си нямали друга работа, ами каквото останало от елхата - сиреч лампичките - да вземат да ме накичат! Светнъл съм аз к'ът коледна елхЪ! Който не вярва - и клипчета ще приложа скоро! Ами - това беше - другото ми се губи!

:: поздрави :: от АxllRose :: :punk :sayjin

Интересен форумен дебют :)

Аз един приятел го бях изрисувал, на Бушмен в цветовете на войната направо, с паста за зъби... след като смеха ни го събуди отиде уж да се мие и след петнайсетминутно отсъствие се върна... измил ръцете си :)

Гримски, за Арта говоря (не споменавам фамилията му, че 100% някой ще го знае по фамилия)

Гримски, за Арта говоря (не споменавам фамилията му, че 100% някой ще го знае по фамилия)

Няма начин да не го знаят...Аз днес как се издъних...Идва моята благоверна и ми носи подаръка/с който се изфуках в темата за фукни/, нахилена,намазана, цъфти от щастие..Аз само дигнах поглед/сглабях едни чаркове/, погледнах пакета в ръката й и попитах:"Какво, нови гримове ли си си купила?" - И тя ме фрасна с книгата...Семеен живот.. :laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...