Antares Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Ти пък на тва ракия ли му викаш Както на Savoy викам уиски, на Спирт (Flirt) водка и на Ариана бира :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Сори, че се повтарям, но това беше шибан шамар върху цялостната ми личност. Вижте линковете, които съм дал... Линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Изневерих! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 По-добре сега,а не след време Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Изневерих! Братле,моли се жена ти да не чете този форум,защото и тук и в темата за св.Валентин си се издънил яко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Тя няма интернет, а може би подсъзнателно искам да разбере. По този начин ще докажа, че не я заслужавам : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Тя няма интернет, а може би подсъзнателно искам да разбере. По този начин ще докажа, че не я заслужавам : Шшш пич ако има някъв начин тя да разбере не го крий майна. Иди и й го кажи. Честността майна ще ти облекчи поне малко чувството за вина. Пък и не смятам че ще й паднеш в очите при положение че си си признал доброволно. Може малко да се поскарате ама... тея малки конфликти каляват връзката нали знаеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Бах т'ва каляване Ако тя реши да калява по този начин връзката - не знам какво ще стане. А и се съмнявам, че ще ми прости. Едно е да я излъжа, че си седя в къщи и уча за изпити, а аз отивам да пия, друго е това, което направих. Утешителното е, че не знаят много хора - 3-ма човека + мен + целия форум :blink Но тя няма връзка с никой от тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Бах т'ва каляване Ако тя реши да калява по този начин връзката - не знам какво ще стане. А и се съмнявам, че ще ми прости. Едно е да я излъжа, че си седя в къщи и уча за изпити, а аз отивам да пия, друго е това, което направих. Утешителното е, че не знаят много хора - 3-ма човека + мен + целия форум :blink Но тя няма връзка с никой от тук. Еми начи дишаш спокойно. А ако стане някъв природен катаклизъм майна и разбере - споко!!! Ще ти прости. Все пак майна да обичаш означава да прощаваш на някого повече отколкото заслужава . Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 sandman,трябва да знаеш,че светът е адски малък,ти си мислиш,че тя няма връзка с никой тук,но изведнъж може да се окаже,че има познати.Тогава ще те спука от бой,вервай ми,едно,че си изневерил,второ,че не си си признал,трето,че си го разказал на целия форум Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Бах т'ва каляване Ако тя реши да калява по този начин връзката - не знам какво ще стане. А и се съмнявам, че ще ми прости. Едно е да я излъжа, че си седя в къщи и уча за изпити, а аз отивам да пия, друго е това, което направих. Утешителното е, че не знаят много хора - 3-ма човека + мен + целия форум :blink Но тя няма връзка с никой от тук. Бих ти препоръчал да изпушиш една лула батка и малко да разпуснеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 sandman,трябва да знаеш,че светът е адски малък,ти си мислиш,че тя няма връзка с никой тук,но изведнъж може да се окаже,че има познати.Тогава ще те спука от бой,вервай ми,едно,че си изневерил,второ,че не си си признал,трето,че си го разказал на целия форум Прав си мамка му! Еми каквото сабя покаже. Ще се опитам да оцелея. "I will survive" Бих ти препоръчал да изпушиш една лула батка и малко да разпуснеш... Аз накрая наистина ще взема да си купя една лула и ще си пафкам по цял ден без да ми пука от нищо. И без т'ва цигарите се дигнаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Аз накрая наистина ще взема да си купя една лула и ще си пафкам по цял ден без да ми пука от нищо. И без т'ва цигарите се дигнаха. Прекрасна идея. Да ти кажа голям кеф е да си пафкаш от лулата. Препоръчвам ти тютюн "Synday's Fantasy" - много як тютюн, в метална кутийка с инструмент за зареждане и почистване на лулата. А, и лулата е добре да може да се разглабя за по-добро почистване. Блаженство си е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
old_dirty_dog Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 pribiram se piqn,napushen.... tova dostat4no li e ??? su6tiqt film sam i az ama kolko o6te drugi e imalo malee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 sandman, ти си един sad man... Мога да ти кажа, че в момента, в който си изневерил си сложил край на тая връзка. Хора, които се подават на моменти забежки с цел удовлетворяване на първични нужди и по този начин слагат край на нещо хубаво и сериозно, за мен са слаби хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 пия рядко ама като се напия на другият ден ме е срам какви простотии сам направил и с колко човека съм се изпокарал .... така да се каже като се напия ставам нетърпим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toso Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Ам аз имам една случка, от която много ме срам... значие един ден в даскалото(Яворов за който го интересува) час по Английски Език, ми свети слънцето право в очите и викам на съученика до мен "майка му дейба и шибаното слънце, ае да го изклучиш" обаче не съм забелязал че госпожата зад мен, оня се засмя и ми вика обърни се....аз къто се обърнах и като я видях и мигновено си наврях главата в чантата на тъмно, такъв срам ме фана.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Днес е ден за излизане с Джиджи. (За тези, които не знаят - моята розова шапка - прасе. ) Не знам защо, но хора, които ме познават ги е срам да ме поздравят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Днес е ден за излизане с Джиджи. (За тези, които не знаят - моята розова шапка - прасе. ) Не знам защо, но хора, които ме познават ги е срам да ме поздравят... Шапката е култова бе Супе мн смях ми вкарва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toso Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 сега ша ви разкажа една друга изтория не ме е срам обаче много ми се смяха като я казах Един ден отивам аз хитреца да купя хляб и след като излезах от магазинчето срещам двама приятели и почваме да лафим за нещо, не се сещам точно за кво беше, и по едно време идва един от квартала дет много го ненавиждат и едния от мойте приятели решава да се бие със него, и почват да се бутат и аз не осъзнателно изтарсих една глупост "Ае бий го по бързо че трябва се прибирам" спряха да се бият и почнаха да ми се смеят, и аз им викам що ми се смеете? и те ме цитираха кво съм казал... Та ся като се заканя някой да бия и ми го натякват много брутално " ае по бързо че трябва да се прибираме" ах тяхната кожа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Мен лично повече би ме било срам от правописа... Разни слаТости, слаТка, иЗторически лафове изтАрсваш... Поне хляб не пишеш с "п" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 HAHAHAHHAHAHHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ole Toso samo taka...kef mi praish prosto...pfff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat_Gosho Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Седим с едни приятели на кафе и вече решаваме да ставаме и се оглеждаме да платим да викнем сервитйорката а тя една дебелааа.По едно време един от компанията се обади "-Викнете е тая Дебелата ве!" а тя в този момент беше зад него и му каза "Ей сега идвам".Мн смех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toso Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Мен лично повече би ме било срам от правописа...Разни слаТости, слаТка, иЗторически лафове изтАрсваш... Поне хляб не пишеш с "п" Ами ако слушах кво ми плямпа даскалката когато ходя на училище можеше да пиша по грамотно, ама ся ЕКСТРИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Днес е ден за излизане с Джиджи. (За тези, които не знаят - моята розова шапка - прасе. ) Не знам защо, но хора, които ме познават ги е срам да ме поздравят... ааа видях те на центъра шапката е нечовешка , след тебе оставяше тълпи от хора които се заливаха от смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.