Jump to content
BulForum.com

Дразнители !!!

Ghetto_Freak

Recommended Posts

аве хора на вас случвало ли ви се е да ви дразнят някакви типове тука ? на мен ми се е случвало и много съм се изнервял и сам чупил до ся химикали (щото са по - евтини :) ) ама само дразнят и не пишат по някоя тема или пък се заяждат за някви грешки(щтото имам правописни грешки :( ) и се заяждат за тфа и не пишат по темата , а се заяждат с теб :( как може да оставят такива хора ненаказани !?!?!? :confused или пък ако непишат по темата изобщо да не пишат !

какви мислите по ВЪПРОСА ?!?!

Slu4valo mi se e da ti kaja ama gledam da ne se draznq mnogo ! Tva go pravqt malkite pikliovci za da stanat guru ili nqkvi taki za da mu se natrupat mneniq  :angry:  :angry1

да ве :angry1 тия малките са ГОЛЯМА напъст !!!

аве хора на вас случвало ли ви се е да ви дразнят някакви типове тука ? на мен ми се е случвало и много съм се изнервял и сам чупил до ся химикали (щото са по - евтини :) ) ама само дразнят и не пишат по някоя тема или пък се заяждат за някви грешки(щтото имам правописни грешки :( )  и се заяждат за тфа и не пишат по темата , а се заяждат с теб :( как може да оставят такива хора ненаказани !?!?!? :confused  или пък ако непишат по темата изобщо да не пишат !

какви мислите по ВЪПРОСА ?!?!

Нищо лично приятелю ;) .Но и тази тема можем да я вметнем в онази графа в която ти споменаваш :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...