Jump to content
BulForum.com

Kefii vi

Harbachek

Recommended Posts

Имам страхотна идея!Колко песни има в warez-a?Много.Хайде да направим отделна тема за всяка песен и да я обсъждаме!Кой каквото му харесва/ не му харесва.Всеки ще си каже мнението за всяка песен, пък знаете ли колко поста ще съберем?!?!Ехеее!!И като направим всички по 241535 поста ще ни дадат награда!Да бе, без майтап!Даже не каква-да е, а Нобелова!Да бе!Нобелова награда за...ъъъъ.. за мир, да!!Щото сме много сдружени ииии има мир сред нас!!Да така ще да стане!Е съгласни ли сте?А след като свършат песните тук, ще има теми и за тези в дата-та.И други ще се намерят, само трябва да се съберем достатъчно хора!!

Ауу...страхотна идея-подкрепям я :laughing:

не ве-сериозно-"малко" тъпичка тема :bgrin: ....Harbachek, наистина ли ти пука дали...примерно на мен ми харесва тая "песен"!?!?!?

в отговор на темата-не ми харесва,пълен бъркоч :wir

• 3 weeks later...

@Snatch, напълно съм съгласен с теб. С изключение на наградата - ще е нобелова награда за принос в развитието на човечеството - хората дават пример как да НЕ се развиваме!

К'во шЪ кайти зЪ Dimmu Borgir - Cataclysm Children

или Grip Inc - Scream at the Sky

Не бе, Контрол - Тиха революция

Или... ъъъ... Temple of Absurd - Baba Iaga

Не бе... (спестявам около 10-15 страници предложения)

...(след 10-15 страници предложения) ъъ ами за Britney Spears - Baby One More Time?

Уффф... не я изтраях до края. Тия наши изпълнители взеха съвсем да се келешат.

Абе тоя не беше ли един от баламите в конкурса на Евровизията т.е. ОсерЕвровизия.

:sick :sick :sick :sick :sick :sick :sick :sick :sick

Предуперждавам всички, че песеннта е странно тъпа.

Аз лично си искам 2те минути от живота обратно. :angry:

Gledah go toq Stoqn Rainow (ili kakywto i da e tam) po kanal 1 w nqkwo predawane za muzika i komentaryt mu za sobstwenata mu pesen beshe che ... che i toi wsyshnost ne znae za kakwo se pee w neq ! Inache pesenta e drazneshta !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...