Jump to content
BulForum.com

Купувам кабел за мишка

Recommended Posts

Еми тва е, мишката ми е почти нова, но си изгорих кабела с цигарата точно в средата и не може да се оправи.Условието ми е само да е черен и работещ естествено :D Ако някой има излишен да пише.

Става от каквато и да е мишка със същия интерфейс, естество ако можеш да боравиш с не толкова хладното оръжие поялник.

Moga da ti dam suvet da si opravish tozi kabel poneje shte stane po lesno. Samo svurzvash suotvetnite cvetove. Ako smenqsh kabela shte trqbva da porabotish s poqlnik s multimer i na vsichko otgore pak da zagolvash kabelite na stariq kabel.

Edit: E izprevariha me s poqlnika :)

Става от каквато и да е мишка със същия интерфейс, естество ако можеш да боравиш с не толкова хладното оръжие поялник.

Да, знам за този номер, но мишката е на куплунг и не искам да го махам, а просто да си намеря друго кабелче и да си го включа на мястото на стария.Но в краен случай ако никой не обади и ако не намеря някъде по магазините ще трябва да си поиграя с поялника :D

Да, знам за този номер, но мишката е на куплунг и не искам да го махам, а просто да си намеря друго кабелче и да си го включа на мястото на стария.Но в краен случай ако никой не обади и ако не намеря някъде по магазините ще трябва да си поиграя с поялника :D

Интересното е , че куплунзите биват поне 3 вида ;)

Ако ти дам/подаря "защото за пари е смешно да се говори" 2 от моделите ще можеш ли да се справиш сам ???

Интересното е , че куплунзите биват поне 3 вида ;)

Ако ти дам/подаря "защото за пари е смешно да се говори" 2 от моделите ще можеш ли да се справиш сам ???

Ами ще се опитам, но мисля, че няма да има проблем :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...