Lucky Luciano Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Еми тва е, мишката ми е почти нова, но си изгорих кабела с цигарата точно в средата и не може да се оправи.Условието ми е само да е черен и работещ естествено Ако някой има излишен да пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Става от каквато и да е мишка със същия интерфейс, естество ако можеш да боравиш с не толкова хладното оръжие поялник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
compira Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Moga da ti dam suvet da si opravish tozi kabel poneje shte stane po lesno. Samo svurzvash suotvetnite cvetove. Ako smenqsh kabela shte trqbva da porabotish s poqlnik s multimer i na vsichko otgore pak da zagolvash kabelite na stariq kabel. Edit: E izprevariha me s poqlnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 18, 2005 Author Share Posted February 18, 2005 Става от каквато и да е мишка със същия интерфейс, естество ако можеш да боравиш с не толкова хладното оръжие поялник. <{POST_SNAPBACK}> Да, знам за този номер, но мишката е на куплунг и не искам да го махам, а просто да си намеря друго кабелче и да си го включа на мястото на стария.Но в краен случай ако никой не обади и ако не намеря някъде по магазините ще трябва да си поиграя с поялника Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Да, знам за този номер, но мишката е на куплунг и не искам да го махам, а просто да си намеря друго кабелче и да си го включа на мястото на стария.Но в краен случай ако никой не обади и ако не намеря някъде по магазините ще трябва да си поиграя с поялника <{POST_SNAPBACK}> Интересното е , че куплунзите биват поне 3 вида Ако ти дам/подаря "защото за пари е смешно да се говори" 2 от моделите ще можеш ли да се справиш сам ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 18, 2005 Author Share Posted February 18, 2005 Интересното е , че куплунзите биват поне 3 вида Ако ти дам/подаря "защото за пари е смешно да се говори" 2 от моделите ще можеш ли да се справиш сам ??? <{POST_SNAPBACK}> Ами ще се опитам, но мисля, че няма да има проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.