Jump to content
BulForum.com

Plasma Orb

DStinky

Recommended Posts

Някой да знае от къде мога да намеря такова нещо? Преди имаше в магазина за осветителни тела на колелото на панаира(още седи една празна кутия на ветрината), но сега нямат в наличност. Нуждая се от спешна помощ. Благодаря Ви.

P.S. За подарък на приятел ми трябва, а утре ще го празнува.

Такава тема имаше ! ! ! Някой спомена , че имало такива ''неща'' на панаира и на някво магазинче близо до панаира ! Потърси темата , там пише ;)

за друго място не се сещам ! Явно това е магазинчето за което и ти говориш :( пробваи в други магазини , които са специализирани за осветителни тела .

Дам ! Сигърен съм , че в Панаира ги имаше. Един приятел ме заведе и гарантирам , много са яки. Това беше преди 1 месец , така че не съм сигурен , че и сега ги има , но все пак провери ;)

Някой да знае от къде мога да намеря такова нещо? Преди имаше в магазина за осветителни тела на колелото на панаира(още седи една празна кутия на ветрината), но сега нямат в наличност. Нуждая се от спешна помощ. Благодаря Ви.

P.S. За подарък на приятел ми трябва, а утре ще го празнува.

Има ги в Конрад електроникс на кръстовището на хотел Санкт Петербург

@eek Аз уж съм им редовен клиен пък не съм срещал, но се надявам наистина да има.

Относно панаира: имаше ги на есенния технически панаир който ще го има пак тази есен. :) Но не ми се чака до тогава, пък и имам вече само утре сутрин време да открия такова нещо. :)

@eek Аз уж съм им редовен клиен пък не съм срещал, но се надявам наистина да има.

Относно панаира: имаше ги на есенния технически панаир който ще го има пак тази есен. :) Но не ми се чака до тогава, пък и имам вече само утре сутрин време да открия такова нещо. :)

Виждал сам ги в каталога им, едва ли са изложени някаде в магазина

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...