DStinky Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Някой да знае от къде мога да намеря такова нещо? Преди имаше в магазина за осветителни тела на колелото на панаира(още седи една празна кутия на ветрината), но сега нямат в наличност. Нуждая се от спешна помощ. Благодаря Ви. P.S. За подарък на приятел ми трябва, а утре ще го празнува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Такава тема имаше ! ! ! Някой спомена , че имало такива ''неща'' на панаира и на някво магазинче близо до панаира ! Потърси темата , там пише за друго място не се сещам ! Явно това е магазинчето за което и ти говориш пробваи в други магазини , които са специализирани за осветителни тела . Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Защо не провериш в Строителен център Тракия? Имам бегли спомени, че преди няколко месеца мернах такива "екстри" там . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Дам ! Сигърен съм , че в Панаира ги имаше. Един приятел ме заведе и гарантирам , много са яки. Това беше преди 1 месец , така че не съм сигурен , че и сега ги има , но все пак провери Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Някой да знае от къде мога да намеря такова нещо? Преди имаше в магазина за осветителни тела на колелото на панаира(още седи една празна кутия на ветрината), но сега нямат в наличност. Нуждая се от спешна помощ. Благодаря Ви. P.S. За подарък на приятел ми трябва, а утре ще го празнува. <{POST_SNAPBACK}> Има ги в Конрад електроникс на кръстовището на хотел Санкт Петербург Link to comment Share on other sites More sharing options...
DStinky Posted February 18, 2005 Author Share Posted February 18, 2005 @eek Аз уж съм им редовен клиен пък не съм срещал, но се надявам наистина да има. Относно панаира: имаше ги на есенния технически панаир който ще го има пак тази есен. Но не ми се чака до тогава, пък и имам вече само утре сутрин време да открия такова нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 @eek Аз уж съм им редовен клиен пък не съм срещал, но се надявам наистина да има.Относно панаира: имаше ги на есенния технически панаир който ще го има пак тази есен. Но не ми се чака до тогава, пък и имам вече само утре сутрин време да открия такова нещо. <{POST_SNAPBACK}> Виждал сам ги в каталога им, едва ли са изложени някаде в магазина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.