Jump to content
BulForum.com

Продавам Авто CD SONY - дек

Recommended Posts

модела е CDX - R79VF , развален е , не ще да пали - нещо по платката е прецакано. Оптиката и механиката мисля че са наред.Отказах се да го ремонтирам щото трябва и усилвател да купувам за новата"стара" кола.

Не е с падащ панел, на шейна е. Цена 60лв.

ето и снимка:sony.jpg

модела е CDX - R79VF , развален е , не ще да пали - нещо по платката е прецакано. Оптиката и механиката мисля че са наред.Отказах се да го ремонтирам щото трябва и усилвател да купувам за новата"стара" кола.

Не е с падащ панел, на шейна е. Цена 60лв.

ето и снимка:sony.jpg

в това састояние ти давам 10 лв, ако искаш казваи ще го взема повече не давам обаче

в това састояние ти давам 10 лв, ако искаш казваи ще го взема повече не давам обаче

11 лева за да има даддаване :). При състояние което може и да е последно пътуване към "вечните ловни полета" на ЦД-тата .......и това са много пари .

11 лева за да има даддаване :). При състояние което може и да е последно пътуване към "вечните ловни полета"  на ЦД-тата .......и това са много пари .

абсолютно си прав затова предложих толкова че ако не става да го хварля ако се включат още 2-3 мен не ме бройте :D

Неразбрах дали ще си имам ЦДплеър за части или не ????

Нова цена 50 лв. Цената е окончателна и не подлежи на коментар.

Аха....ясно. Не ме брой за желаещ за сега. Като стигнеш до някоя от предложените цени може да пуснеш ПМ. УСПЕХ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...