Jump to content
BulForum.com

Кой е най-якия Пловдивски отбор

aigner

Recommended Posts

Моля отговорите да не бъдат от сорта на "щот ма кефи" или "щот единия(голям) е в А-група, а другия е в Б-група".

АКО СМЯТАШ ДА ОТГОВОРИШ ТРЯБВА ДА СЕ ОБОСНОВЕШ(играчи които са прославили града или BG; история на клуба; брои отличия(медали, купи) ; дори приблизителен брои на привържаниците на клуба)!!!

Guest Phoenix

Ами израстнъл съм сред ботевисти, ходих по мачове на "Ботев" (когато все още имаше известна доза футбол по терена), но никога не съм бил на мнение, че е ВЕЛИК отбор или нещо от сорта. Не може да се гордеем с едната история от времето на дядо ми, трябва да я градим. От около 4 години не съм ходил на мач, но не, защото са в "Б" група, а защото искам, като ида на стадиона да гледам футбол, дори и ако падаме. А в последните 3-4 години се гледа само цирк :huh:

Уважавах "Локомотив" и повечето негови фенове, но допреди да стане онази далаверка с "Велбъжд". Евала правя на феновете на Локо, които си признават, че най-големите им постижения бяха дело само и единствено на друг отбор, носещ тяхното име, от което аз, лично, бих се срамувал. С удоволствие ходих на техните мачове, радвах се като побеждаваха, тъгувах като губеха, имам доста приятели от "Локомотив" с които с удоволствие сме пили бира преди мачове, а не сме се замервали с бомби и гюлета!! :angry1

Абсолютно против съм разните скинарчета и "ултраси", които ходят по мачовете само за да се бият, да трошат и да псуват като ненормални. Мечта ми е по нашите стадиони да има английска дисциплина, до колкото съм чувал тя се изразява в това - 2 часа преди мача, по време на мача и 2 часа след мача по-известните "ултраси" и тъпаци, дето трошат и нарушават определено реда биват затваряни в кафеза B) Това ако стане и тука съм сигурен, че все повече хора ще започнат да ходят по мачовете и ще има все по-малко проблеми по стадионите. Така и не можах да разбера само, какво по дяволите е общото между нацизма и футбола :huh: :unsure: :confused

Според мен БОТЕВ е по-добрия отбор щото:

1.Феновете на Ботев са повече от тези на локото(говоря за истинските фенове а не тея дето си минат отбора на всеки мач).Просто сега Ботев са малко по зле от локото :( и затова има илюзия че тея на локото са повече и че има повече фенове на стадиона!

2.Ботев е първия отбор в тази държава и това съпер много ме кефи и се радвам защото Историята е много важна за клуба.

3.Юнешаската школа на Ботев е много по добра и много по представителна и е гордост за Пловдив както и тази на Марица!!!

4.Историята на Локо Пд

Шампиони на Българиа-2004

Втори в първенството -1973

Трети в първенството -1941,1969,1974,1992

Купа на съветската армия-1983

Вице-шампиони на съветската армия-1960,1982

Балканската купа-1956

5.История на Ботев Пд

Шампион на България-1929,1967

Вице-шампион-1963,1986

Трето място-1930,1956,1961,1981,1983,1985,1987,1988,1993,1994,1995

Купа на съветската армия-1962,1981

Вице-шампион-1947,1956,1963,1964,1990

Купа на България-1929

Втори за купата на България-1984,1991,1993,1995

Балканската купа-1954

И съвсем малко мислещия човек да си прецени кой е по добрия отбор!!!

Най-якият пловдивски отбор е THE MODERATING TEAM...от когото очакваме включване... Има много такива теми драги...ползвайте търсачката.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...