amon Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Хора, помогнете, че се забатачих с това System Restore. Не знам как се е включило изобшто защото по принцип го изключвам но сега е включено и немога да го спра. System Properties -> System Restore -> Turn Off System Restore on all drives да ама не. няма го като опция там. кажете какво да правя????? s XP Pro sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Нещо не мога да ти разбера идеята. Защо то е да ти е излючено. То ти служи само за отова, ако имаш някакви проблеми с windows-a да те връща в предишна датапреди да са направени някакви промени, които да доведат до проблем (Незнам как по-точно да го кажа). Иначе при мен System Restore ми е махната отметката от Turn Off System Restore on all drives. Двата ми харда са на статус Monitoring и на 12% използвано дисково пространство. Какви прблеми всъщност ти прави System Restore, че искаш да го спреш Link to comment Share on other sites More sharing options...
amon Posted February 18, 2005 Author Share Posted February 18, 2005 Нещо не мога да ти разбера идеята. Защо то е да ти е излючено. То ти служи само за отова, ако имаш някакви проблеми с windows-a да те връща в предишна датапреди да са направени някакви промени, които да доведат до проблем (Незнам как по-точно да го кажа).Иначе при мен System Restore ми е махната отметката от Turn Off System Restore on all drives. Двата ми харда са на статус Monitoring и на 12% използвано дисково пространство. Какви прблеми всъщност ти прави System Restore, че искаш да го спреш <{POST_SNAPBACK}> за момента ми трябва място на харда.както казах вече в System Properties -> няма меню System Restore -> при което да изключа опцията Turn Off System Restore on all drives. Просто е изчезнало. Незнам как но е факт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Нещо не мога да ти разбера идеята. Защо то е да ти е излючено. То ти служи само за отова, ако имаш някакви проблеми с windows-a да те връща в предишна датапреди да са направени някакви промени, които да доведат до проблем (Незнам как по-точно да го кажа).Иначе при мен System Restore ми е махната отметката от Turn Off System Restore on all drives. Двата ми харда са на статус Monitoring и на 12% използвано дисково пространство. Какви прблеми всъщност ти прави System Restore, че искаш да го спреш <{POST_SNAPBACK}> само да вметна че освен място Sistem Restore взема и ресурси .Аз също съм го изключил защото не ми е необходим. btw: Да не си с ограничен акаунт ??Най-вероятно може да е от това пробвай с Администраторският Link to comment Share on other sites More sharing options...
amon Posted February 18, 2005 Author Share Posted February 18, 2005 само да вметна че освен място Sistem Restore взема и ресурси .Аз също съм го изключил защото не ми е необходим.btw: Да не си с ограничен акаунт ??Най-вероятно може да е от това ако не пробвай с Администраторският <{POST_SNAPBACK}> не съм с Администраторският съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Сканира ли за вируси възможно е и те да са ти пречинили това неудобство Link to comment Share on other sites More sharing options...
amon Posted February 18, 2005 Author Share Posted February 18, 2005 Сканира ли за вируси възможно е и те да са ти пречинили това неудобство <{POST_SNAPBACK}> с Ф-прот съм и той си сканира всеки ден не е открил вирус!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Ами намали си го до 2 % Disk space to use. Или от контрол панела иди в Administrativ Tools / System и си спри от там System Restore Service. Незнам дали ще ти помогне, ама поне пробвай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amon Posted February 18, 2005 Author Share Posted February 18, 2005 Ами намали си го до 2 % Disk space to use. Или от контрол панела иди в Administrativ Tools / System и си спри от там System Restore Service.Незнам дали ще ти помогне, ама поне пробвай. <{POST_SNAPBACK}> немога нищо да огранича защото го няма като опция Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Опа, извинявай. Administrative Tools / Services Link to comment Share on other sites More sharing options...
amon Posted February 18, 2005 Author Share Posted February 18, 2005 Опа, извинявай. Administrative Tools / Services <{POST_SNAPBACK}> така стана, но как да си освободя използваното място от System Restore??? какво трябваше да изтрия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Ами отиваш на System Restore Service и от там с десния бутон му даваш "стоп". Ако искаш можеш да поразджъткаш в Properties. Има доста избор. А за да си намалиш използваното дисково пространство отиваш от контрол панела на System / System Restore / Settings и го правиш на минимум Link to comment Share on other sites More sharing options...
amon Posted February 18, 2005 Author Share Posted February 18, 2005 Ами отиваш на System Restore Service и от там с десния бутон му даваш "стоп".Ако искаш можеш да поразджъткаш в Properties. Има доста избор. А за да си намалиш използваното дисково пространство отиваш от контрол панела на System / System Restore / Settings и го правиш на минимум <{POST_SNAPBACK}> значи спрях процеса - нищо. Но рестартирах и всичко се управи. Появи се System Restore менюто в System. Сега вече мога да променям опциите. Благодаря ти помогна ми.g Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.