Burkoff Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 2006-01-11 2x10 The 23rd Psalm2006-01-18 2x11 The Hunting Party 2006-01-25 2x12 Fire + Water 2006-02-01 2x13 Admissions Мм ади не остана :-)) до колкото знам започва към ... 21:15 или нещо такова ... тва означава че най-късно 23:30 ще е вече в арената :-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Мм ади не остана :-)) до колкото знам започва към ... 21:15 или нещо такова ... тва означава че най-късно 23:30 ще е вече в арената :-)) Ще ти се 21:15(или в колкото там почва) е по тяхно време. Което при нас е някъде по малките часове на нощта. Тоест ще го има по торентите сутринта към 7-8-9 часа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Различно..имало го е на бг торент и в 4-5 часа..имало го е и от 7-8.. в четвъртаците Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Е, за няколко часа не толкова важно! Така или иначе утре ще го гледаме Аз лично го чакам от 20 дена, защото тогава изгледах последния излязал епизод. И търпението ми наистина се изчерпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 sab.bz - 2006-01-12 05:43:38 (2 hours ago) ArenaBG.com 2006-01-12 06:03:42 - в Арената сийдърите са повече..Приятно гледане Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 А и когато го дърпах от арената имаше 2-3 гигабитски сиидъри а сега даже са с 1 повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 http://movies.co.jp:8080/FTP/Moviez/@Seria....HDTV.XviD-LOL/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 10х Сега остава да чакаме и за другата част Edit: Кога ще има субтитри ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 SpoilersОлееее тая серия беше маниашка. Най-накрая се видя нещото, което събаря дърветата и все повече започвам да вярвам на Теорията, която някой беше публикувал в предните страници /Spoilers Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Мерси, че ми каза..ама НЕ исках да знам..научете се вече как да пускате коментари по серии, които не са гледани от всички баси.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 http://movies.co.jp:8080/FTP/Moviez/@Seria....HDTV.XviD-LOL/ Мамка му само аз ли не мога да вляза Офф кажете че няма да издържа без поредната доза LOST Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Мамка му само аз ли не мога да вляза Офф кажете че няма да издържа без поредната доза LOST Ето ти линк, но няма все още sub Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Ето ти линк, но няма все още sub Много ти благодаря The Big RuBBiSh Да с енадяваме че до няколко минути ще излязат субтитрите Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 SpoilersОлееее тая серия беше маниашка. Най-накрая се видя нещото, което събаря дърветата и все повече започвам да вярвам на Теорията, която някой беше публикувал в предните страници /Spoilers Като стана въпрос някой може ли да ми даде линк към теорията защото този вече не е активен Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Като стана въпрос някой може ли да ми даде линк към теорията защото този вече не е активен Теория Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 http://subs.unacs.bg/get.php?id=15032 subs are ready Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Spoilers Видяхте ли пушека какво показа на Еко. Мился че го сканира или нещо от рода на това..когато камерата влезе вътре в пушеха се отличиха няколко кадъра първо на църквата после на човека който уби, на дете, на момиче или на исус христос не мога да определя....на мен ми заприлича на Шанан и накрая кръста които взе от самолета Spoilers Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 unikalen serial ! samo tova moga da kaja a si4ki epizodi li gi ima v movies ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 unikalen serial ! samo tova moga da kaja a si4ki epizodi li gi ima v movies ? Само тези, които са излезли до сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 [SPOILERS]Уау!Невероята серия,най-сетне разбрахме малко за загадъчния ЕКО,мойте очаквания че е бил на малкия самолет не се оправдаха напълно,ама въпреки това...Черният пушек ака "monster-a" като че ли сканира Еко,поне на мен на нещо такова ми заприлича[/SPOILERS] А сега малко истински SPOILERS!!!В съвсем близко бъдеще,по-точно серия 2x15 сценаристите ще ни представят един нов персонаж,а именно 16 голишната Джесика Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 [SPOILERS]а коя е Джесикс [/SPOILERS] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 А сега малко истински SPOILERS!!!В съвсем близко бъдеще,по-точно серия 2x15 сценаристите ще ни представят един нов персонаж,а именно 16 голишната Джесика [SPOILERS]Абе и аз все кат се заглеждах по масовите сцени и участниците в тълптеи ми направи впечатление, че в тоя самолет почти изцяло само млади жени са се возели. и то предимно слабички и русоляви. а и някой трябва да привлича мъжкото внимание след като утрепаха русата патка, дет се любеше с арабина. на това семейство хич не му върви - първо брата е ядосал сценаристите и го утрепаха безсмислено и алогично, после и сестрата. добре че поне ана-лучия оставиха засега та да ми гали окото като я гледам. кейт също е симпатяга, но нещо ме ядосва с русото си поведение [/SPOILERS] Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Теория Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Spoilers Видяхте ли пушека какво показа на Еко. Мился че го сканира или нещо от рода на това..когато камерата влезе вътре в пушеха се отличиха няколко кадъра първо на църквата после на човека който уби, на дете, на момиче или на исус христос не мога да определя....на мен ми заприлича на Шанан и накрая кръста които взе от самолета Spoilers Spoilers Не знам дали помните но Лок също се бе изправил очи в очи с тоя пушек и после каза че нищо не е видял Това може би още повече оправдава тезата ми че Лок и Еко са някви избрани от Острова да пазят накак си реда в него.Аз сега 3 пъти изгледах тоя момент дето "чернилката" сканираше другата чернилка и наистина зебелязах някви лица Spoilers А сега малко истински SPOILERS!!!В съвсем близко бъдеще,по-точно серия 2x15 сценаристите ще ни представят един нов персонаж,а именно 16 голишната Джесика SPOILERS!!!Много ша се радвам на едно ново и младо попълнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Spoilers Тези лица и другите неща са моменти от живота на Еко - където убива онзи, там Христос и още някакви неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.