mortimus Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 Предполагам Лок като го върнат на острова, ще оживее или нещо подобно (както се излекува), или по-скоро не е точно "мъртав" както бяха Дезмънд в една от сериите когато ума ми прескачаше на 2 различни места, като на едното беше войник ... предполагам и с Лок нещо подобно може да са замислили сценаристите, но и аз до последно смятах, че е умрял Бен (нарочно са сложили на Лок име близко до това на Бен да останеш с пръст в устата като видиш кой лежи в ковчега ) Сериала е готин определено, макар че имаше слаби моменти и определено искам да видя края на цялата история (ако не я разтеглят 40-50 години, че с тези темпове) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 е да ама има една Лос Анджелистка година от както 6мата се върнаха и до Лок в ковчега... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 Е*и му майката! WTF?! Тия за пореден път ми обраха точките. Гледах как се приближават сладко сладко към онова островче с азиатците и всичко изглеждаше толкова перфектно и си мисля как точно след 5 мин ще ме одрежат тия ненормалници и така и стана. Очаквах кой ли не да е в тоо ковчег ама Лок никога. Дори и острова да му е "позволил" да умре как подяволите се е махнал от самия остров. Сега и идея си нямам как ще завъртят следващия сезон и някак си не мога да повярвам, че всичко свърши за 1 година напред. Имайки предвид, че епизодите бяха малко и някак си толкова навързани, че се едно бяха 2-3 и се едно миналата седмица започна новия сезон. Определено тия режисьори са на нещо по-тежко. Слабо ги слуша главата. Сега с т'ва връщане на острова те спокойно могат да си направят още 5-6 сезона... Според мен от тук нататък трябва да почнат да дават повече отговори на гилядите въпроси. Я кажете, че ми е интересно кой епизод най ви накефи? Лично за мен епизода с това "умствено телепортиране" на Дезмънд ме сбърка от сякъде. И сме на така - до 2009 г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Koga shte pochva noviq sezon ?!? Veche kolko meseca chakame ?!? Nqkoi nqkva informaciq ... Izvinqvam se za ezika ama ... pisha ot daksalo i nqmma cyrilic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Koga shte pochva noviq sezon ?!? Veche kolko meseca chakame ?!? Nqkoi nqkva informaciq ... Izvinqvam se za ezika ama ... pisha ot daksalo i nqmma cyrilic Началото на 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cingoto Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 http://lost-bg.com/web/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 Някой ще ми кажели дали си заслужава филма че съм стигнал до 2 сезон 18 серия ! интересува ме дали става някаква развръзка някво напрежение интрига или са си все още такива мудни и бавноразвиващи се сериите Link to comment Share on other sites More sharing options...
cingoto Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Остават 2 дни и21:55:38до премиерата на 5-ти сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Остават 2 дни и21:55:38до премиерата на 5-ти сезон 10х за инфото. At last нещо по-интересно на хоризонта, като изключим излъчванията от пАРЛАМЕНТА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Манията започва отново. Утре е първи епизод, който ще е двоен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Айде, има ги в маймунда и харена пост 777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 много интересни епизоди, на мен в началото на миналия сезон ми беше поомръзнал, ама ме върнаха пак към феновете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Гледах първите две серий. Малко изкривиха досегашната представа ,но пък все пак се борят да запазат аудитория. Не знам кво стана с приказките на режисьорите "няма да има фантасмагорий" и "всичко ще бъде обеснено". Въпреки всичко ми хареса доста ,доволен съм Последно 16 епизода ли остана този сезон или ще ни пуснат повече ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Аз познах, тази под църквата в края на 2-ри епизод преди да я дадът в лице! Good for meeee!!! Накефих се! Бях забравил какво е да гледаш сериял, който като натиснеш да видиш колко остава до края на епизода, с ужас да установиш, че остават 2мин.! Е и с Хаус е до някъде така... Стигнах до извода, че пак трябва да гледам предния сезон целия, защото съм забравил доста неща! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Супер луди. Как навръзват само Някой ако случайно има теория да сподели :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Новият сезон е страхотен просто! Наистина много добре се справят сценаристите. На последната серия направо бях страхотно изненадан и циклещ в една точка след като се разбра, че ония буйния младок е всъщност Уидмор. Само едно ме притеснява. Още в началото като тръгна сериала, сценаристите обещаха и увериха зрителите, че няма да има фантастика, нищо извън границите на въможното и т.н. Само, че тва летене във времето и другите странни неща не подкрепят казаното от тях. Вярно, че може накрая да се окаже, че всички са умрели и това никога не се е случвало, ама знае ли се нещо в тоя сериал ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Този епизод не ми хареса особено! Нищо интересно не се случи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Само едно ме притеснява. Още в началото като тръгна сериала, сценаристите обещаха и увериха зрителите, че няма да има фантастика, нищо извън границите на въможното и т.н. Само, че тва летене във времето и другите странни неща не подкрепят казаното от тях. Вярно, че може накрая да се окаже, че всички са умрели и това никога не се е случвало, ама знае ли се нещо в тоя сериал ... От както се появи дупката с Дезмънт в нея и копчето, което се натиска на 108 минути и после черният пушек всички разбрахме, че целият сериал е фантастика и сценаристите не са в ред Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 ... започва да заприличва на сапунка (лично мнение) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 ... започва да заприличва на сапунка (лично мнение) Кажи ми една сапунка дето в 5-ти сезон навръзват нещо дето се е случило в първи още ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nasend Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Мда .. Lost е доста различен и разчупен сериал .. има от всичко по малко ... ама серийте са навързани и няма как човек които не го е следил от начало да го усети както тря .. интересното е това дали сценаристите още отначало са имали предвид как ще се развие и свърши сериала или в течение на серийте да са променяли и доразвивали сценария драстично .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Много як епизод - хвърлиха яснота по някои въпроси. Въпреки, че за повчето можеше да се предположи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuRoNimouS Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Аз искам само да попитам - този сезон последният ли е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Аз искам само да попитам - този сезон последният ли е ? Предпоследният Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Нещо взеха да го претупват. Тва не е хубаво Спряха да обръщат внимание на малките елементи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.