Ferante Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 даваха е надя - тя беше в един затвор в Ирак - бунтовничка, в която Саид се влюбва и после се прострелва и убива пазачите и, за да е освободи.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 а тва за времето как тече, онзи физика фарадей каза, че тече по друг начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 даваха е надя - тя беше в един затвор в Ирак - бунтовничка, в която Саид се влюбва и после се прострелва и убива пазачите и, за да е освободи.... Оооо, да! Сетих се. Мерси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 Според мен серийката не беше лоша. Вече не се задълбочавам толкова във филма, защото е безсмислено да се опитвам да разбера какво става. Кой какъв дим контролира и как, кой какво прави и бла бла... И аз съм на принципа на sandman => "гледам на този филм като на развлекателен сериял, с който да си прекарам добре 45 мин. от времето" Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 Като се замислите, никой не е казал колко време е минало откакто са напуснали острова. Според мен са минали към 3-4 години. Обаче пък, Сън точно раждаше, значи са минали няколко месеца само. Да ама Арън беше пораснал. Или нещата от бъдещето, които дават не се случват по едно и също време, или Сън е забременяла 2-ри път, или нещо на мен ми убягва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 Ето една теория, която може да хвърли светлина по някои въпроси. http://timelooptheory.com//the_timeline.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 Оффф, предпочитам да изчакам сценаристите да обяснят, защото съвсем се обърках от тази теория, особено от схемата най-долу... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 Ето една теория, която може да хвърли светлина по някои въпроси. http://timelooptheory.com//the_timeline.htm Абе сигурно нещата наистина стоят по този начи, защото вичко изглежда логично, смислено и дава отговор на въпросите. Ме съм го чел цялото, защото първо ме мързи и второ не мога да си преведа всичко. Даже потърсих програма за превод, но са мудни е некъдърни. Както и да е въпроса е там, че режисьорите трябва да го обеснят това нещо, а не хората да се мъчат и да правят такива сайтове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Гледах туко що новия епизод. Това, че няма нищо ново под слънцето няма какво да го споменавам то винаги си е било така. Като цяло доста постен епизод дори повече от нормалното. Аз и попринцип не харесвам епизодите с flash-ове от живота на Джак. Той ми е доста безинтересен. Явно се разбра в този епизод защо бебето не е останало при Клеър. Най-важното нещо в този епизод беше загатването отново на прослувутия пушек. Явно той им скрива топката на всичките. Забелешете, че когато Джак "видя" баща си датчика за пушек пищеше. И така до следващия епизод... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 хубаво е че намесват на Джак дъртия... супер много ще ми е тъпо ако Джак и Клер не разберат, че са 1/2 брат сестра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Аз очаквах поне накрая да вкарат няква интрига за следващата серия. И ебати пушека ,уж ги мажеше там и накрая целия отряд живи ,само един ранен. Преди за 24 серий можеше 5-6 да са баластра ,ама сега на 16 да има скучни не е добре това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Аз очаквах поне накрая да вкарат няква интрига за следващата серия. И ебати пушека ,уж ги мажеше там и накрая целия отряд живи ,само един ранен. Преди за 24 серий можеше 5-6 да са баластра ,ама сега на 16 да има скучни не е добре това. сезона е от 13 епизода и мисля че си е супер. следващите 3 епизода ще са напрегнати Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Коя серия излезе тази седмица т.е вчера, ако не се лъжа, че баща ми ги следи, а аз омотах нещо сериите Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Last Lost Episode Out Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 аз гледах последните 2 серии, но не бяха много интересни, спокойно можеха да ги обединят в една ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Коя серия излезе тази седмица т.е вчера, ако не се лъжа, че баща ми ги следи, а аз омотах нещо сериите още 3 серии има освен вчерашната които всъщност са една цяла голяма Title: S4E12- There's No Place Like Home - Part One Backstory: Original Air Date: 5/15/2008 Title: S4E13- There's No Place Like Home - Part Two Backstory: Original Air Date: 5/29/2008 Title: S4E14- There's No Place Like Home - Part Three Backstory: Original Air Date: 5/29/2008 а 5 и 6 сезон както чувам ще ги пуснат по 17 вместо 16 серии заради 4-ти сезон които беше намален от 16 на 14 заради стачката на сценаристите Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 11 епизод беше този петък и ми хареса най-много от 4ти сезон... лудница Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 11 епизод беше този петък и ми хареса най-много от 4ти сезон... лудница Mда! Уникална. Спокойствието на Клеър ме разби отвсякъде! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Mда! Уникална. Спокойствието на Клеър ме разби отвсякъде! тази седмица ще бъде още по добра Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 ...а 5 и 6 сезон ... Не виждам кой ще им изтърпи лайната още 2 сезона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Аз! Понеже съм тъп и прост! И по този повод гледам "лайна"! /edit: Eiii maa mu stara mnoo typo postypih pak - izgledah 12-ti epizod prekaleno rano i sega cqla sedmica...Predi pone go gledah kym Nedelq - ponedelnik i se qdva6e! Mnogo e interesen epizoda, no mislq, 4e sledva6tiq 6te e po-interesen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUGi Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Za6to o6te nqma sub Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 доколкото помня в един от първите епизоди дадоха клеър и гаджето и, което и направило бебе и се уплашило...правилно ли си спомням, защото сега дадоха нещо съвсем различно за бебето на клеър Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 E kakvo razli4no? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 E kakvo razli4no? доколкото помня приятеля и беше някъв млад пич, дето искаше да се гледа работата, а не нея и я заряза...а ся казаха, че бащата на джак е баща на ерън...те това едит: ми толкова го и следя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.