Ael Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Няма такъв филм, тва е ,след поредната добра серия се убеждавам че това е сериала ! Верно е че вече малко преминаха към научна фантастика но все пак си остава интересен. Макар, че като се замисля това че нещо не е доказано в живота още незначи че не може да бъде реалност Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 наи-добрата серия за всички сезони за мен !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 остана ли сфера от научната фантастика, която да не е засегната в сериала? имам чувството, че сценаристите са опитни зайчета на доктори, които им е платено да компилират по добра дрога от картон и мескалин взети заедно Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Много силен епизод! На тези, които мислят, че сериала не е хубав - много им здраве! Мен ме кефи супер много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUGi Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 moje li nqkoi da mi kaje kakvo pi6e6e v dnesvnika v kraq na epizoda 4e ne uspqh da go preveda Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant. В случай, че нещо се обърка, моята константа ще бъде Дезмънд Хюм! Между другото сега като го спрях на стоп-кадър да го препиша се загледах във формулата на другия лист: DS^2-(1- 2ne/(знака за сума)DT^2..... в знака за сума не е означено сума от какво? А в серията, в която Лок вижда картата имаше формули, които си бяха напълно коректни и то специално от закони за електромагнитни полета, уравнения на Максуел и т.н. Този път не са се постарали! /едит: Сега видях, че отгоре е изразен (знакът за сума), сигурно е използван символа само като величина, а не като сума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 след като се появи дезмънд като персонаж и след като представиха историята му в един от епизодите (един от най-добрите в сериала), си казах "това е моят човек". след последна серия вече няма никакво съмнение - that's ma' man 5-a епизод на IV-и сезон - може би един от най-силните и смислени досега!!! .... ако не и най-добрия!!! няма такъв сериал, закле'ам се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 За тези които си мислят че сериала се прави епизод за епизод,като бозата призън брейк,сценаристите още в началото са казали,идеята за острова е ясна,единствената променлива е броят на епизодите в които ще я разкрият(това е предпоследен сезон,ясно е че другият ще е последен).Сериалчето е супер свежо,следя го от първи сезон и смея да кажа,че не е загубило нито капка от чара си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 За тези които си мислят че сериала се прави епизод за епизод,като бозата призън брейк,сценаристите още в началото са казали,идеята за острова е ясна,единствената променлива е броят на епизодите в които ще я разкрият(това е предпоследен сезон,ясно е че другият ще е последен).Сериалчето е супер свежо,следя го от първи сезон и смея да кажа,че не е загубило нито капка от чара си. другата година ще е предпоследния сезон. бяха определени 3 сезона по 13 епизода. последната серия беше наистина много добра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chakalov1912 Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 След Туин Пийкс не смятах,че ще се появи друг толкова побъркан сериал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 1, 2008 Share Posted March 1, 2008 Най-накрая някакво развитие на действието извън този остров! Тъкмо взе пак да ми става интересно и епизода свърши... Трябва да ги правят по-дълги епизодите. Интересно, че не показаха кой е агента на Бен и дали той наистина им отвори вратата или пак има някаква уловка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Според мен е пилота Прекалено елементарно да е той но това си е мое мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 LOST си завръща силата.... btw, Дезмън не за първи път пътува във времето - когато беше избухнал реактора, нали пак пътуваше напред/ назад и не знаеше къде се намира.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Според мен е пилота Прекалено елементарно да е той но това си е мое мнение And what about Charlie? Мисля, че пак ще изгрее, макар и мъртав! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted March 2, 2008 Share Posted March 2, 2008 Чарли го няма вече... Виж оня едноокия може да се появи. В най-скоро време очаквам да намесят и Майкъл по някав начин в сюжета. Уолт го видяхме вече така че нищо не се знае. Едит: Обаче ми стана интересно ,пилота следваше някав курс 305 за да не се загуби , а на майкъл му казаха 325. Някой ако е по наясно с морските ширини и посоки да обесни по компетентно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 В най-скоро време очаквам да намесят и Майкъл по някав начин в сюжета Иначе пълна лудница филма ,много съм доволен,само дето незнам дали да вярвам на Капитана или не Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Направи ли ви впечатление датата на смъртта на Джин? - 22 Септемви 2004. А по интересното, е че в епизода за Дезмънд(05-ти епизод накрая), когато е на кораба има календар и е отбелязано 23 ДЕКЕМВРИ 2004 @Ael нацели право в десятката с Майкъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 22 сеп е датата на катастрофата или греша? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Да, то вече се разбра че за пред всички 6-мата оцелели са само 6 и всички останали са умряли още при самата катастрофа а не на острова. Интересното е защо лъжат ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Оцелелите лъжат за да прикрият техните приятели на острова - причина поради която Саид изввършва убииствата. Бен е изцинирал смърта на останалите за да скрие острова Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 ...В най-скоро време очаквам да намесят и Майкъл по някав начин в сюжета... Евалата! От много гледане на тоя сериал виждате ли какви екстрасенски възможности се добиват. Сега имам няколко въпросчета. Начи първо може ли да ми припомните какво се случи с Майкъл? Айде вече за Уолт ясно. Второ това за дататите какво ще рече? Че на гроба на Джин пише няква дата на която той е бил жив?! А и това с двамата китайци не го схванах. Тя си мисли, че е мъртав, а той не е?! Може би не ми достига пипи за тоо сериал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Ael сигурно е чел някакъв spoiler. Детето на Джин се роди в бъдещето. Пандата, която подари Джин е в миналото. Според мен Джин е загинал на острова или при неговото напускане - всеки случай не е сред 6-мата оцелели в настоящето - след някой ден ще пробва и игричката да видим как е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Аз спойлири не чета. За нищо не бих си развалил удоволствието от филма с някви преразкази с елементи на разсъждение.Тва за Майкъл се очакваше, от това което съм видял до сега във филма няма герой който да са го оставили просто така без да покажат кво става с него. Или умира или се появява ненадейно. Абе тази дето се хвърли от лодката с веригите не е ли онази жената от Другите дето китайката я застреля и даже и дадоха погребението ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 ... Абе тази дето се хвърли от лодката с веригите не е ли онази жената от Другите дето китайката я застреля и даже и дадоха погребението ? а бе, и на мен много познат фейс (от сериала) ми се стори ... ама аз не съм толкова наблюдателен като вас иначе кой е 6-ия човек?! аз до сега преброих 5 - доктора, кейт, хюго, корейката и саид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 иначе кой е 6-ия човек?! аз до сега преброих 5 - доктора, кейт, хюго, корейката и саид. бебето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.