Jump to content
BulForum.com

Сериала "LOST"

stu

Recommended Posts

Така като ти чета постовете имам чувството,че тоя филм хич не ти харесва,само намираш косури,вземи изкисли ти нещо по-добро,та да гледаме до 2008 януари :rolleyes: ....

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply
Така като ти чета постовете имам чувството,че тоя филм хич не ти харесва,само намираш косури,вземи изкисли ти нещо по-добро,та да гледаме до 2008 януари :rolleyes: ....

що бе? много си ми харесва даже. искрено ме забавлява.

виж, тъпите ти коментари никак не ме забавляват. а кат не ти харесва кво пиша, не ме чети. и не коментирай. не за друго ами само ще се изложиш кат оня по-горе, дето нарочно не му отговорих с надеждата да се усети.

Другия забавен момент е че на Михаилчо постоянно му излизаха мехурчета от устата и въздуха все не му свършваше (сцената е около 40 секунди, остават му още толкова за изплуване). Освен това руснака губи време да се бъзика с Чарли. Нормален човек, извършващ саботаж, дали ще се занимава със садистичното удоволствие да предупреди жертвата преди да я прецака?

Нали е безсмъртен тоя бе, кво му пука...

виж, тъпите ти коментари никак не ме забавляват. а кат не ти харесва кво пиша, не ме чети. и не коментирай. не за друго ами само ще се изложиш кат оня по-горе, дето нарочно не му отговорих с надеждата да се усети.

Ти като какъв се изживяваш бе?Сигурно въпросния пич ти е много благодарен,че не си го наказал с "огнените си слова",много на сериозно се взимаш,единствения,който се излага тук това си ти,остани си със здраве многознайко.

Другия забавен момент е че на Михаилчо постоянно му излизаха мехурчета от устата и въздуха все не му свършваше (сцената е около 40 секунди, остават му още толкова за изплуване). Освен това руснака губи време да се бъзика с Чарли.
Че кой е казал, че ще изплува? Ти ако махнеш предпазителя на граната и пуснеш скобата, най-малкия проблем ще ти е дали ще ти стигне въздуха за изплуване. Пък и как ги изчисли 40сек. за изплуване? Той от мариянската пъдина ли ще изплува?

От "оня по-горе":

Стига с тоя офтопик бе, Вземи се успокой!

ПС: ех значи ... пак се изложих :cry

Абе тоя Чарли не можеше ли да затвори вратата отвънка? :blink:

Нека напиша нещо относно чарли...идеята коята се прокарва е...че човек каквото и да прави това което му е "писано" ще се случи....нали! Чарли трябваше да умре....и това е...каквото и да бяха направили той трябва да умре...Дали е имало дръжка само отвътре, дали е имало и от двете страни, дали този път Дезмънт щеше да го спаси или не...няма значение...пича се примири със съдбата си...той направи това което искаше а именно-спечели сърцето на клеър, той написа и 10те си "Най-добри хита" просто Чарли се примири избра момента и умря с усмивка! Тва е! Мн яко го бяха измислили......! Евала!

адибасе, аз съм си спокоен. дори не съм врЪждебен (идва от думата "враг", а дори и за такъв не си ми дорасъл). ама то сигурно правописните ти грешки са нарочни, за да може после като ти ги посоча да ме наричаш дребнав. по твоята логика аз като викам на обувките от марката, която си избрал за никнейм "цървули", означава ли че и теб мога да наричам така?

не съм и офтопик. темата е за всичко свързано със сериала, а "всичко" е много широко понятие, включващо дори и отрицателни мнения и забележки като моите.

светлата ми личност обаче въобще не е свързана със сериала и ако толкоз те е обсебила - заповядай на ЛС. обаче не ти гарантирам, че ще ти отговоря.

@ludacris: 85 страници с мнения и как пък точно мойте ви пречат? рипортвайте бе. да трият модераторите ако им се занимава.

@sandman, за 40те секунди: гъбарках се. смукнах си и аз идеи измежду пръстите и поспекулирах малко, щото нали не е модерно да се борави с факти. исках да видя колко шаранчета ще хвана. дотук 3 броя.

@Teddy-King: да, точно така, бях забравил. тоя герой ми е любим. кат порасна искам да стана Михаил :punk

От "оня по-горе":

Стига с тоя офтопик бе, Вземи се успокой!

ПС: ех значи ... пак се изложих :cry

Нека напиша нещо относно чарли...идеята коята се прокарва е...че човек каквото и да прави това което му е "писано" ще се случи....нали! Чарли трябваше да умре....и това е...каквото и да бяха направили той трябва да умре...Дали е имало дръжка само отвътре, дали е имало и от двете страни, дали този път Дезмънт щеше да го спаси или не...няма значение...пича се примири със съдбата си...той направи това което искаше а именно-спечели сърцето на клеър, той написа и 10те си "Най-добри хита" просто Чарли се примири избра момента и умря с усмивка! Тва е! Мн яко го бяха измислили......! Евала!

На теб някой ако ти каже, че ще умреш ще се самоубиеш ли? :). Май ще се мъчиш да живееш колкото се може повече, а? Както и да е, до някаде се радвам, че стана така. Чарли си беше малко досаден ;)

midass, просто изказвам мнение - какво са искали да покажат в сериала,как аз ги разбирам нещата ;)

mobo, много насериозно си се взел, сериозно ти го казвам! Това за какво съм "дорасъл" или не, ама въобще не е тема на коментар тук, нито е твоя работа, или какви и къде са правописните ми грешки, или пък да не говорим за никнейма ми (това пък ме уби)! Ти имаш сериозен проблем, решавай го по скоро! (видя ли между "по" и "скоро" не сложих тире)!

Спирам с офтопика,защото нашата мини-заядка съм сигурен,че дотегна на всички! Или поне на мен - Много, надявам се,че и за теб е така!

Шшш хора кво става бе таз тема я превърнахте в място за кавги,аре по спокойно (за тези които са решили да ме обсъждат - недейте,няма да ви отговоря).

Иначе по темата,най-вероятно към октомври ще очакваме новият 4-ти сезон,който искрено се надявам да е последен иначе сериозно сериала ще загуби и останалата си част от фенове.

Няма да е Октомври обаче, по не офицялни източници първата серия на 4 сезон започва на 8 Февруари 2008г :cry На всичко отгоре ще и 16 епизода само :angry: Поне "добрата" новина е , че няма да има почивки между епизодите.

Иначе по темата,най-вероятно към октомври ще очакваме новият 4-ти сезон,който искрено се надявам да е последен иначе сериозно сериала ще загуби и останалата си част от фенове.

кво се надяваш....те хората си обявиха колко сезона ще е

• 3 weeks later...
Няма да е Октомври обаче, по не офицялни източници първата серия на 4 сезон започва на 8 Февруари 2008г :cry На всичко отгоре ще и 16 епизода само :angry: Поне "добрата" новина е , че няма да има почивки между епизодите.

Добър подарък за рожденият ден :punk :D

• 2 weeks later...

Абе хора що я няма Кейт в 4ти сезон :blink: Не я виждам в трейлъра.Явно няма да участва????Някой знае ли нещо по въпроса?

Абе хора що я няма Кейт в 4ти сезон :blink: Не я виждам в трейлъра.Явно няма да участва????Някой знае ли нещо по въпроса?

Звъннах на сценаристите да ги питам аджеба защо Кейт няма да учатвУВа в 4ти сезон и те ми казаха следното: ''Кейт я няма, защото умира.Причината е, че Дядо Мраз, заедно със седемте козлета и трите джуджета се разбива в Берингово море, което се намира вляво от Шейсе... Сейшелските острови и от катастрофата се получава вълна цунами, която достига острова и се удря в оня крак (с четирите пръста), дето го показаха в една от сериите.От удара в крака се активира извънземна техника, която е програмирана да следи Кейт и да и прави сянка.Тъй като тя няма достъп до слънцето по цял ден и особенно през нощта, Кейт атрофира и умира.'' :)

А сега сериозно.Кейт ще присъства в сериала.Тя е важна фигура и това, че не си я видяла в трейлъра, не означава, че тя няма да участва.

Ами,единствената причина,поради която поствам това тук,е защото бъдещият филм е produced by J.J. Abrams :rolleyes: ,който както ни е известно има бая пръст в Лостнатите. + не знам къде другаде да го постна. :) Та ...

http://www.youtube.com/watch?v=luZzNPGSvWo

Само разбирам от чужди сайтове,и разни такива,че този филм ще е нещо :blink: :wacko: Представяте ли си Лост мистерийките побрани в 3 часа лента :unsure: :wacko: :blink: Който се интересува,може да се ровичка в нета за този филм,който излиза 2008,и засега е наречен просто и само "Cloverfield".И много интересно в youtube...някои е решил да качи краткия трейлър...и след известно време "This video is no longer available due to a copyright claim by Paramount Pictures Corporation" :ph34r: :inqn :pirate :ghost Мистерия,харесва ми.Това ще е нещо като Биг Лост. :ghost

П.с. Трейлърът е сууупер...поне каквото се вижда от него.

Във форума на Lost ТУК отворих една темичка за т'ва нещо на който му се занимава нека отвори и в тоя форум. Т'ва ще е наистина няква лудница а чудовищетето или каквото и да е то може би ще бъде Лок :lol: :woot :punk

:lol: :woot :punk

Този филм се надявам да е готин, но видях и първата грешка...

Спойлери, антикрила:

Главата на статуята на свободата е доста по-голяма отколкото тази която падна на улицата.

• 1 month later...

Официалната дата на излизане на 1-ви епизод от 4-ти сезон няма да е скоро поне в следващият месец - месец и половина няма да е.

За сметка на това в края на този месец (м-у 20.08 и 03.09) започват куп хитови заглавия (Prison Break,Heroes,Dexter,South Park,Smallville,House M. D. и други).Така че няма да останем на сухо макар и без Lost.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...