cingoto Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 i kvo teq sq spasihaligi 6toto nali nakraq gi dadoha tama na nqkvo leti6te Djak i Keit Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 http://zamunda.net/getsubs.php/lost.322-caph.srt http://zamunda.net/getsubs.php/lost.323-caph.srt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Бахти филма Мисля да изгледам последните две серий отново и тогава ще се опитам да отгатна на къде по-точно са тръгнали сценаристите Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 LOST S03E22 LOST S03E23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Не е възможно да са се познавали от преди така че това беше бъдещето според мен ,иначе защо джак каза на кейт че трябва да са мъртви и да се върнат обратно и че се моли всеки полет на който се качи да катастрофира Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Да, оттук нататък ще има само flash forwards, според сценаристите но има грешка в превода не каза, че трябва да са мъртви, или по точно, че нетрябва да живеят (live), а нетрябваше да напускаме. от енг. събс'а 00:42:33,217 --> 00:42:34,638 were not supposed to leave. По скоро мен ме интересува какво толкос пишеше на белешката, някой е умрял, но кой? Съдейки по ковчега не е много голям на ръст човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Тея 2 серии ще ме накарат дагледам 4-ти сезон...100% тва накрая на 23-ти е от бъдещето , а за мъртвия....Бен ? Може би чак тогава Джак разбира идеята му /да запази острова в тайна/...Нз може само да се гадае...Ще чакам с нетърпение следващия сезон.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Да, оттук нататък ще има само flash forwards, според сценаристите но има грешка в превода не каза, че трябва да са мъртви, или по точно, че нетрябва да живеят (live), а нетрябваше да напускаме. от енг. събс'а По скоро мен ме интересува какво толкос пишеше на белешката, някой е умрял, но кой? Съдейки по ковчега не е много голям на ръст човек. По тва което различавам на бележката пише Los Angeles... Man found (може би dead) in downtown LA .. и надолу The body of... точно където трябва да е името му не може да се прочете ама почва c J Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Man found dead in downtown loft The body of J____ _antham of New York was [found] shortly after 4 a.m. in the [___] of Grand Avenue. Ted S____ a doorman at The Tower [_____] heard loud noises[_____] ing loft. Concerned for [______] he [____] the [____] discovered the [_____] hanging from a beam in the [_______]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Пфф баси гадното, сега няма да можа да издържа до другия сезон , че да разбера какво е станало :ph34r: аа направо лудницата е пълна, признавам тея сценаристи са тотално Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 По тва което различавам на бележката пише Los Angeles... Man found (може би dead) in downtown LA .. и надолу The body of... точно където трябва да е името му не може да се прочете ама почва c J Аз си помислих, че е James, което би обяснило факта, че нямаше никого на погребението му. Това, което ме притеснява обаче е, ако това накрая беше "flash forward", защо когато Джак говореше с новия доктор (негъра от Лас Вегас), му каза да намери баща му и да го доведе долу, и ако е по-пиян от баща си, ще му позволи да го уволни; при условие, че бащата е мъртъв отдавна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Аз си помислих, че е James, което би обяснило факта, че нямаше никого на погребението му. Това, което ме притеснява обаче е, ако това накрая беше "flash forward", защо когато Джак говореше с новия доктор (негъра от Лас Вегас), му каза да намери баща му и да го доведе долу, и ако е по-пиян от баща си, ще му позволи да го уволни; при условие, че бащата е мъртъв отдавна... мдааа, накрая си пролича, че сценката е в бъдеще време, но точно този момент с позоваването на бащата нещо "куца". иначе според мен ковчега беше малък по размер и мисля, че е на уолт т.е. ще има развитие по историята със "завръщането" му с майкъл (в самия епизод си помислих, че е детето на джак, което по някаква причина е умряло). ... и все си мисля, че няма да има спасение, а ще има "новите други" .... а бе, пълна лудница е тоя сериал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 "Спойлер" Нещо не се връзва ! Ако приемем че това с Джак е flash forward не може баща му да е жив и да е шеф на болницата. Баща му е мъртъв че дори и другите го знаят (Бен не случайно ни го припомни в последния епизод)Но пък когато Джак се обясняваше на негъра доктор той каза "ти не знаеш през какво минах" което ме навява на мисълта че ще се спасят но няма да е в следващите 1-2 сезона Чарли си замина, Том също (беше пич). Остава само да чакаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 а михаил е безсмъртен. чудно как не беше с гумените си ботуши и под водата?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 ПThe body of... точно където трябва да е името му не може да се прочете ама почва c J Moже да е JACOB = Бен евентуално. Даже съм почти сигурен, че е така. Велика серия, иначе. Толкова много обрати и драми в един епизод никога не бяха вкарвали Приятна ваканция Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Аз си мисля, че човека в ковчега тепърва ще видим кой е, мисля че е нов характер, доколкото за Джак и бащаму мисля, че го каза иронично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Според мен, човека в кофчега е Сойър. Най-ми е интересно кои са хората на Наоми. Как Лок изведнъж стана и започна да върви, и то с рана в корема? Луд, луд филм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Ето един въпрос: Къде се снима сериала? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 На Хаваите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 На Хаваите. и планините са все едни и същи независимо в коя посока вървят - към радиокулата ли, към пещерата ли, към другите ли. в последните епизоди при разходката на бен и дъщеря му при един от разговорите им на заден фон се виждаха тръбите на някакъв ВЕЦ или друго подобно техническо съоръжение, за което и дума не е ставало в сериала. май е пропуск на оператора и сценаристите, Link to comment Share on other sites More sharing options...
FullMaster Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 1. И аз мисля, че това с, да намери баща му беше казано иронично (защото е повече от ясно, че не може да бъде намерен) Доказателството ми за това е, че Джак казва в края на епизода: "... golden pass they give as ..." Тоест дали са им златнии билети след като са се върнали и бащата отдавна е умрял... Също в аптеката е повече от ясно, че Джак си изписва рецепти от името на мъртвия си баща. - Но може и по няква божествена сила бащата да се е съживил на този остров - както вече останах с впечатлението, че някой хора не умират на острова, сакати прохождат и други не остаряват, съждението че може да се е спасил с тях не ми звучи толкова нелепо. 2. Бен наистина изглеждаше уплашен от факта, че Джак ще се обади и така ще се разкрие къде са + Никак не ясно защо Пенелпето не знае за лодката и Наоми, а седи пред нещо, което е на същата честота на която се свързва със стнацията, а Наоми казва, че тя е финансирала екипа които търси Дезмънд и аз до сега с тева впечтление съм останал още от края на 1ви епизод. Как така Ноами се изненада от факта, че те са оцелелите от полет 815, а пича от другата страна на телефона го прие все едно точно тях търсят, а не Дезмънд. . . ми се струва доста объркващо. 3. Някой може ли да ми каже за колко неща имат закодирани съощения другите, че така се направиха все едно ги убиват наще хора, а стреляха в пясъка? На коя минута се вижда ВЕЦА? Има и много други неща дето ми се струват не както трябва ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 ........................ На коя минута се вижда ВЕЦА? Има и много други неща дето ми се струват не както трябва ама... епизод 22. минута 33:02, докато бен и михаил говорят по радиото. дълга права бяла линия по склона зад бен вляво на екрана. не е водопад, защото при такъв наклон водата няма да побелее. естествено е размазано защото не е на фокус, но седи доста неестествено насред гората. малко след този момент малката застава до дърво, маркирано с бяла боя и поглежда многозначително към бен, който обяснява на михаил колко важно заглушаването. малко по-късно бен и алекс си говорят до една скала. на скалата до главата на бен има драснато с бял тебешир и в по-голямата част от разговора им косата на алекс го закрива, но се вижда. това сигурно са маркировки за артистите къде да застанат. но да бъдат оставени да се виждат си е много селски пропуск...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FullMaster Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Ами на мене това ми се струват тръби, (моето доказателството е свръзката малко над ухото на бен) а не вода ама въпроса остава все същия... Иначе това не е тебишир според мене а мухал... Абе и друго се сетих, защо чарли не затвори врата от другата страна, къв му беше филма да остава вътре, където ще умре. Явно не му се мреше още щом питаше Дезмънд дали има нови проблясъци... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilD_CaT Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Абе и друго се сетих, защо чарли не затвори врата от другата страна, къв му беше филма да остава вътре, където ще умре. Явно не му се мреше още щом питаше Дезмънд дали има нови проблясъци... Ако не се лъжа, такива втари се затварят сигурно само от едната страна, защото се завърта една джаджа, а от другата страна е само лост, но тъй като изтрих серията не мога да я гледам пак за да видя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted May 26, 2007 Share Posted May 26, 2007 просто знае че трябва да умре и приема съдбата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.