Fibaman Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Кой/коя беше този където падна от хеликоптера, защото не можах хубаво да видя, а после без да искам делнах филма Стори ми се, че до сега не се е появявал този индивид или се бъркам??? ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Кой/коя беше този където падна от хеликоптера, защото не можах хубаво да видя, а после без да искам делнах филма Стори ми се, че до сега не се е появявал този индивид или се бъркам??? ... няква жена-мръсна ли беше,мулатка ли...каза:"дезмънд"и припадна...и за тва цяла серия,бах мааму Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Кой/коя беше този където падна от хеликоптера, защото не можах хубаво да видя, а после без да искам делнах филма Стори ми се, че до сега не се е появявал този индивид или се бъркам??? ... тази жена явно е пратена да намери Дезмънд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Сега и нейната история ще разгледаме в 1-2 сезона...Мисля, че не сме я виждали тая до сега обаче. И как лъжат в промотата - за този епизод дадоха Лок и някви SOS работи ама нищо не видяхме. Ще видим кво шокиращо остава в тия 4 епизода Хареса ми акцента на жената на Дезмундо дето я е зарязал преди олтара. Къв скотиш изкара тая направо ме разби. Или пък момента постановката на китаеца пред огъня Абе добри са всичките ,артистите са кадърни макар и неизвестни Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 И как лъжат в промотата - за този епизод дадоха Лок и някви SOS работи ама нищо не видяхме. Ще видим кво шокиращо остава в тия 4 епизода За съжаление епизода с Лок е чак 19 : The Brig First aired: 5/2/2007 Production Code: 319 Locke enters into a long-anticipated confrontation with his father. Flashbacks will reveal what Locke has been up to during his stay with the others. Бтв не са само 4 епа а цели 7,все пак сезона е колкото предишните - 24 епизода. Ето и малко информация относно задаващите се епизоди - ТУК . edit: Да се надяваме,че ще се развие таз тема за загиването (некви паралелни светове ми се въртят в ума) в този 18-ти епизод. Бтв след 1 седмица ще гледаме The Great White Hunter Lock in ACTION ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 много добър завършек на серията.жалко,че сигурно просто подадоха както направиха с шахматистите и може и да няма развитие по въпроса Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 О, да определно последните кадри бяха размазващи..ще се задълбае още доста, което е хувабо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 а руснака нали умря? edit: май никой не умира на острова Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 а руснака нали умря? edit: май никой не умира на острова Пича може би просто е бил зашеметен Иначе и тая серия беше добра!А как завърши.... Пфффффф Остават още 4 парчета... чака ни нещо голямо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Тези направо ме хвърлиха в тъча... бати загадките и мистериите, които стават. На руснака му потече кръв от всички дупки ама е жив Онази от хеликоптера е полиглот, на какви ли не езици говореше, английски, испански, италиански, китайски. А бобмата беше- "Всички бяха мъртви..." kill Джулиет! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Тези направо ме хвърлиха в тъча... бати загадките и мистериите, които стават. На руснака му потече кръв от всички дупки ама е жив Онази от хеликоптера е полиглот, на какви ли не езици говореше, английски, испански, италиански, китайски. А бобмата беше- "Всички бяха мъртви..." kill Джулиет! Е какво се очудваш на това,че всички са мъртви!? Нали това беше една от теориите за сериала, че всички са си мъртви още при полета, но душите им просто още се скитат и тези които намерят покой, едва ли не "умират" ! А бе нищо не се знае но тази теория съм я чел и то доста отдавна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Истината, е че такъв сериал няма и в момента сънувате Сериала 3 сезона ли ще е ? Според мен ще има и 4ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Истината, е че такъв сериал няма и в момента сънувате Бааааааа! Ахаххахха!След този 19 епизод... вече и аз се замислям същото нещо или може би сега съм...нз де съм Уоу!Тоя епизод беше велик майна!!!То всъщност всяка ретроспекция с Лок е велика ама тоя път се разбих и накрая пак гледах кат извънземен Ахаххахаха!А ни очакват още 3-4 епизода Мале няаам търпение да ги гледам всичките !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Накрая ше се окаже че всички са мъртви и само другите могат да се връщат на земята от време на време Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 единственият епизод,който НЕ ме накара да превъртам напред,за да разбера какво ще стане ОТ много време насам.... чак да не повярва човек,че загубените могат да притежават онова,което кара хората да не откъсват поглед от епизода... Т.е. по-скоро,че могат да си върнат "магията" към зрителите. А и все пак края на сезона наближава,би трябвало да става все по-интересно.За да може накрая да заредят 23 и 24 епизод с достатъчно потенциал,карайки зрителите да очакват с нетърпение следващият сезон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 четете тук - > http://www.lost-bg.com/frm/ и тук - > http://www.lost-bg.com/wiki/index.php/ има доста интересни неща и хората наистина са се постарали да набавят толкова много материал Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 не знам, но имам чувството, че сценаристите живо се интересуват от това какво мислят хората за нещата в сериала, за основната загадка свързана с "острова" и де факто използват водещата насока при тях, като вмъква отделни нотки. сериалчето става все по-добро и по-добро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 не знам, но имам чувството, че сценаристите живо се интересуват от това какво мислят хората за нещата в сериала, за основната загадка свързана с "острова" и де факто използват водещата насока при тях, като вмъква отделни нотки.сериалчето става все по-добро и по-добро. Добре казано, наистина някой серии от този сезон ми се сториха доста безинтересни(тези, в които не се разкриваше почти нищо за острова), но общо взето сюжета е доста завладяващ. Жалко, че има по един епизод на седмица Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Сериалът "Lost" свършва 2010 година линк Поне ще има за гледане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Lost premiered on September 22, 2004, and is currently winding down its third season. Това, ако е това, което си мисля, според мен до 2010г. сериалът няма да издържи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gunslinger Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Сериалът "Lost" свършва 2010 годиналинк Поне ще има за гледане Комерсиални копелета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 нормално,след днешният епизод нещата стават все по-объркани и объркани... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Да днешния епизод беше доста страннен особено с това гевз пе Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 колко сюжетни линии ще се появяват още Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 "Гледам и не вярвам на очите си" Интересно епизодче ама според мен е дразнещо от седмица на седмица Тъкмо се загледаш в серията и ти стане интересно и... то би шит... Много загадки набутаха за малко време и малко се сдухаха нещата ама какво да се прави... другата седмица повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.