Jump to content
BulForum.com

Сериала "LOST"

stu

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply
Субтитри има ли нейде?

:)

Епизодчето има >странен край<... :ghost

Няма да пиша повече, за да не издам нещо :)

Краят определено беше много :blink:, сезонът става все по-добър и по-добър

С голямо нетърпение чакам следващата серия, в която ще разберем историята на Джон Лок

Американско Промо

Канадско Промо

Май следващата серия ще е доста добра! :punk

Всички епизоди с истории на Лок са много яки.Дано в този най-после да разкрият какво толкова му е особеното което всички членове на "Другите" :ghost му повтарят през епизод ;)

EDIT: Епизод 13-ти

EDIT2: Е определено този епизод обра овациите :excl: The Great White Hunter Lock has returned :excl: :punk :excl: :punk

EDIT3: Ебаси 3 едита за 1 ден.Айде и промото да видите.Хммм кой ли ще умре ? ? ? :confused :confused :confused

Още една изключително добра серия :punk Ако някой може да ми даде добро обяснение кво правеше тоя в мазето и как се е телепортирал там ще съм благодарен.

Вярно, много интригуващ епизод! И наистина какво прави там бащата на Джон? Но нали на този остров всичко става и все пак ще е интересно да видим как ще ни го обяснят. м/у другото, нали Сън беше бременна, какво стана??

Вярно, много интригуващ епизод! И наистина какво прави там бащата на Джон? Но нали на този остров всичко става и все пак ще е интересно да видим как ще ни го обяснят. м/у другото, нали Сън беше бременна, какво стана??

Бащата на Джон си бичи айляк. Ко да праи човека. :)

Сън си е бременна, но пък и тестовете лъжат по някога. Все пак са минали само 40-50 дена откакто разбра. До колкото ми е познато, едно бебенце се ражда след (9 месеца по 30 дни средно = ) 270 дни. Да сложим 1 месец преди да тръгнат за забременяване, макар че те правиха секс след като Джин беше отплавал със сала и се върна - 30 ден. Но дори и да е било преди това. След като не и е подут корема, надали е в повече от 4-ти месец. Да го сложим 3-ти ----> на жената и остават още 180 дена и още 30-50 докато и се подуе корема. Той острова може чудеса да прави, но надали ще се роди бебе за по-малко от 3 месеца/1 месец.

• 3 weeks later...

Почва да се забавя и размива действието напоследък въпреки интересните събития...

Само да ви светна че сериалът е предвиден да бъде 8 сезона. Така че следващите 5 години ще го наблюдаваме :)

Освен ако не се случи като с Джоуи

Серията днес беше много добра. Както и предната. А следващата ще е трепач направо. За 8 сезона не ми се вярва. Никой няма да почне да прави такива предположения, преди да е видял рейтинга.

Няма такъв филм, тва е. Сценаристите са супер извратени, така нареждат нещата че направо да му е кеф на човек да следи развитието. Много съм доволен.

Няма такъв филм, тва е. Сценаристите са супер извратени, така нареждат нещата че направо да му е кеф на човек да следи развитието. Много съм доволен.

и мен ме накефи много

Тъкмо си мислех, че нещата май са към оправяне когато... хоп... появи се нова каша :)

На мен пък всяка серия ми е интересна, макар че сериалът се проточи. И последният епизод беше мн. добър

Много яка серия! Тоя Дезмънд е бати пича, взе да ми става любимец. :P

Дам. Добра серия, самоче не разбрах връзката на ретроспекцията с цялата концепция на сериала. Какво се опитаха да кажат? Че всичко е съдба? Макар че и това не показват особено добре. Общо взето само запълване на времето между реалното действие.

общо взето много почнаха да "скачат" из сюжетната линия (то да беше само една...) - свършва един епизод супер интригуващо и след него някакъв друг, който няма нищо общо с предишния. свършва и той ... хоп, някаква друга историйка (онази за двойката с диамантите си беше чист пълнеж откъдето и да го погледнеш). имаше една серия, в която лок вижда баща си, която чаках да се развие в следващите серии - нъцки. по начина, по който умишлено разтягат и вмъкват разни случки в сериала, имам чувстовото, че така могат да си го карат до откат. винаги ще измислят нещо ново и сезоните ще си продължат .... а и ако почнат да се "кацат" разни други субекти на отстрова, хептен.

Дам. Добра серия, самоче не разбрах връзката на ретроспекцията с цялата концепция на сериала. Какво се опитаха да кажат? Че всичко е съдба? Макар че и това не показват особено добре. Общо взето само запълване на времето между реалното действие.

Преди Desmond да го изгонят от манастира, се вижда снимка на монаха със жената, която продаваше пръстени от епизода "Flashes Before Your Eyes" (май така беше) - която също твърдеше, че Des има изключително важна задача.

lost1dk7.jpg

It's all connected :ghost

Да, това за снимката го знам, но заради една снимка ли се показва цялата ретроспекция? Надали има някакво значение дали Дезмънт е избягал 1 седмица преди някаква сватба или не. И също няма особено значение къде се е запознал с Пени.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...