Jump to content
BulForum.com

Сериала "LOST"

stu

Recommended Posts

От арената ли го сваляте, щото никъде другаде не го мяркам (11 серия) пак от там нещо не ми дава тракера да доунлоъд :(

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply
Някой ще даде ли някакъв линк към торент с последната серия?
От арената ли го сваляте, щото никъде другаде не го мяркам (11 серия) пак от там нещо не ми дава тракера да доунлоъд :(

Lost S03E11@Zamunda.net

Lost S03E11@AvatarBG.info

Поредното доказателство за много високото качество на сериала!

След като ни поприспаха в 9 и 10 серия с 11 избиха рибата - много екшън и много обещаващи бъдещи моменти.

Точно това прави един сериал интересен и привличащ аудитория - никога да не знаеш къде, кога, как и какво ще се случи.

А какви титанични тъпотии виждам изписани в тая тема от разни индивиди - нямам думи просто - колоси на мисълта...

всички руснаци винаги носят гумени ботуши, дори да са на самотен остров. руснак без гумени ботуши никакъв руснак не е. а най-се забавлявам да слушам англоговорящ да се напъва да имитира руски акцент :) нито Р-то си имат кат нащо, нито успяват да втвърдят толкова гласните. забавна работа. негърката пък въобще не следва интонацията на езика, т.е. никога не го е практикувала реално ами само наподобява звуците.

лок е шахматен геинй, а партията не беше една и съща в два последователни хода? програмна грешка? издънка на сценаристите? монтажистите са спали? толкова ли не можаха да заснемат последните два хода на една победна партия. нямат бюджет сигурно.

досега не се бях замислял, но всичките са яко стереотипни за съответната нация - саид е къдрав и с мазна коса винаги, кейт е лесна мацка, ама с готин задник, сойър е типичен червеновратец, корейците пък горкичите трябва да представляват всички видове азиатци, та се наложи дори и Якудза да си сътворят в ..Корея.

айде да спирам да мисля, че ще взема да им разкрия всичките загадкит на острова.....

къде го видя това? аз изглежда не доглеждам детайлите, а предимно слушам какво казват (негърката го нарече "михаил" .... освен ако няма някаква уговорка по между им)

Когато Лок оглеждаше стаята на руснака, дадоха едни листове които бяха писани на пишеща машина, там се говореше нещо за някой си Андрея, и той (най вероятно) беше добавил с червено на ръка - "можете да ме наричате още Андрей" или "името ми всъщност е Андрей" не съм много силен по руски :pirate

Ахаххахаха и на тоя епизод се насрах от смях.... Пак се появи лудата усмивка на Лок за която се бях затъжил :woot :laughing: И с тоя шах.... Ахаххахаахха!Епизода беше мннн добър... И пак се появи животно.... При Кейт - кон, а при Саид-котката.... Тоя епизод ако се замислите ще ни обясни някои неща.... За жалост ... аз не мога да го измисля :woot :laughing: Очаквам другия епизод... като гледам трейлъра и.... :punk :laughing: :)

Благодаря.

Перфектната серия бих казал, макар и завършекът на ретроспекцията със Саид да бе доста холивудски.

И трейлърът за следващия епизод изглежда многообещаващо.

Някой знае ли кога свършва сезон 3 точно и колко серии остават до края?

Благодаря.

Перфектната серия бих казал, макар и завършекът на ретроспекцията със Саид да бе доста холивудски.

И трейлърът за следващия епизод изглежда многообещаващо.

Някой знае ли кога свършва сезон 3 точно и колко серии остават до края?

Свършва на 25 Април и остават още 7 епизода.

Свършва на 25 Април и остават още 7 епизода.

Едва ли ще го оставят 18 епа.Според мен ще си е както преди - 24.Следователно ако няма прекъсвания би трябвало да свърши на 6-ти юни.

Незнам как я мислите тая работа !

Ако очаквате да свърши този сезон жестоко се лъжете!

ма токова много неща който не са обяснили. Аз съм 100% сигурен , че и сценаристите са се омотали и те незнаят каде се намират :confused Всяка серия все нвщо ново ,ми да почнат мако по малко да обясняват.

Последната например -това доло ж подземието за мен лично бяха досиета или нещо такова,и всичко това да го оставят да го пази един човек - :lol: има нещо гнило .Гнолито е това че ги видяхме и после ги взривиха ,но съм убеден че ще се върнем на тях в следващите 2-3 епизода :D

брей, знаем ингличенски .... тц тц тц, кой като нас. модерна работа. няма 6-5 :D

въъъъй колку сми уригинални, пък и умни, и интилигуентни, и въобщеееееее.

а пък колко много помагаме на хората, следящи сериала, въобще нема нужда да приказваме.

ако имаш нещо да ми казваш лично ще се радвам да го обсъдим на PM. между другото, безсмъртен ли си?

освен историйката с клеър и нейното "откритие" (wow, what a charming story :lol: :sick we have a family "here" ), епизодчето не предложи кой знае какво, но пак свърши доста интригуващо, което почва да ме дразни малко (ама като не мога да изчакам да се насъберат няколко серии и да ги гледам, така ще да е)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...