Jump to content
BulForum.com

Сериала "LOST"

stu

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply
Е филм по сценария си е друго нещо! ТОва ще е просто върха!!!!!! :punk :punk :punk

А кой каза, че филма като е по сценарии, ще има край? Нали за да направят филм по същата история трябва да разкрият загадките на сериала? Това няма как да стане.

А аз си мислех,че 9-ти епизод е тъпичък,но 10-ти просто изби рибата :crazy: .Толкова малоумен епизод,че чак не е истина :smile1: .То не бяха полярни мечки,пушеци,кораби,французойки и сякви други които поне някъв смисъл вкарваха,ама VW-а вече е прекалено.Ако поне следващите 2 епизода не се случи нещо интересно аз се отказвам от "Lost" :excl:

От кога е невъзможно да се закара кола на остров???? Както видя изкараха и карта. Хората са искали да направят острова, място за живот с пътна мрежа и т.н.

toi o6te 9 ne e izlqzal v co.jp-to kamo li 10

Пич стига си флудил темата с глупости. Последните 2 страници, през 1 пост са все твой постове. Това не е чат. Успокой се малко и пиши адекватно.

Ахахахахх!10 беше мн весел епизод майна :lol: :woot Аз се скъсах от смях!Мн сполучлив беше... всички епизоди с Хърли са мн веселяшкаи ама тоя беше върха!!!

Другия епизод ша е още по луд... ша са гърми май :) :laughing: И определено ша се случват доста интересни неща ;)

..............

От кога е невъзможно да се закара кола на остров???? Както видя изкараха и карта. Хората са искали да направят острова, място за живот с пътна мрежа и т.н.

...........

първо, пак нищо не разкриха.

второ, острова или внезапно е станал континент или си мислят, че не различаваме обработваема земя от дива такава.

трето, половината актриси са с нови прически без да е минало достатъчно време в историята, за да им пораснат косите. особено при корейката това се вижда най-ясно. за изкуствените къдрици на клер, дори не ми се обсъжда. равномерноподдържаните небръснати бради пък също радват, щото са все подстригани като с машинка. въобще всички са с прекалено готини прически за диваци :)

четвърто, колата. за да е толкова ръждясала трябва да е минало мнооооооого време. за толкова време един стар двутактов двигател като този на VW буса, не просто ще издиша бензина през всичките си видове процепчета по карбуратори, маркучлета, капачки на резервоари и т.н., ами и ще клеяса яко. като се разсъхне мотора, триещите се метални части ще се слепят стабилно (ефект известен като самозаваряване на металите) и дори и да го насили да се завърти, пак няма да запали, а ще се счупи. само с вяра ново масло не се синтезира и сменя на див остров. да не говорим че жилата, които се ползват за предаване на управлението от педалите към спирачната, скоростната и карбураторната уредби в тези модели са толкова тънки, че ако външните тенекии са ръждясали, те направо ще са изчезнали. гумените уплътнения пък е абсурд да оцелеят по-дълго от тенекиите.

заключение. в този епизод не просто се опитаха да отбият номера, ами окончателно зарязаха перфекционизма и се отдадоха на фантасмагорията.

Определено доста го разводниха сценарият и започнах да губя постепенно интерес, макар че все още не съм пропуснал серия. Последната беше доста излишна. Нищо ново не научихме от нея - все едно досега не знаехме, че Алекс е дъщеря на французойка, че толкова драматичен бе финалът :laughing: Все едно досега не знаехме, че числата носят нещастие на Хюго? Намирисва ми на творческа изчерпаност на авторите или комерсиално желание за удължаване живота на сериала (пък може и двете).

Единственото измислено нещо според мен беше това с метеорита :laughing: А това с колата е направено с идеята да ни развесели (какъвто беше замисъла на целия епизод), а не просто да се замисляме дали реално тази кола може да запали.

Съгласен съм с теб! То неможе във филма постоянно да се разправя за сериозни неща. Трябва да има и нещо забавно, а не да мислите само "Това е измислено", "това неможе да стане" и тем подобни. Гледайте и се наслаждавайте. ;)

"Дързост и красота" в действие! От любимия ми сериал се превърна в скучно и еднообразно разтягане на локуми. Последната серия беше забавна,но крайно време е вече да се осъзнаят.От над 10 епизода вече дори не се замислям въобще какви са причините за всичко случващо се и т.н.,просто ми е безинтересно. Като си сваля серията ни най-малко не се вълнувам,а просто очаквам поредните няколко въпроса.Ако до няколко епизода не разкрият малко нещата вече съвсем ще спра да го гледам ...

Много добра серия :punk Нищо съществено не разкриха, но беше много интересна. Доволен съм, така да продължават напред :)

ха, михаил бакунин :woot .... остава и името да е чисто случайно избрано :D

на мен пък чак сега ми направи впечатление, че е имало 2 "лагера" ... то, и в предишните е можело да се долови, ама в тази вече е съвсем ясно.

Той всъщност не се казва Михаил, а Андрей , така пише на печатните листове дето е дописвал с червено.

Най ме шокира когато негърката каза че, трябва да се придържа към плана и че той знае какво трябва да направи (да я застреля) :blink:

Той всъщност не се казва Михаил, а Андрей , така пише на печатните листове дето е дописвал с червено.

....

къде го видя това? аз изглежда не доглеждам детайлите, а предимно слушам какво казват (негърката го нарече "михаил" .... освен ако няма някаква уговорка по между им)

Някой ще даде ли някакъв линк към торент с последната серия?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...