Jump to content
BulForum.com

Сериала "LOST"

stu

Recommended Posts

Само едно ще кажа, ако скоро не вземат да разплитат голямото кълбо от въпроси, които поставиха в тоя сериал и не вземат да го преключат, то аз предвиждам адски бързо да му падне рейтинга и както се случи с Ориндж Каунти, ще направят просто една финална претупана серия, в която каквото и да направят няма да дадат отговор на всички въпроси, които са поставени и в крайна сметка всички ние зрители ще останем разочаровани!!!! така че дано си дават сметката за това, а не само да целят да има и да има серии, щото тва е мн тъпо е бахти!!! пък и плюс тва те предлагат една "стока" - сериала Лост на един "производител" Дж Дж Абрамс, та надявам се да не целят еднократно пробутване на "стоката" на "потребителя" - нас! щото тва става само с евтините и тъпи стоки майна! надявам се да направят така че пак да се върнем към "производителя" Дж Дж Абрамс с друга "стока" така че да се хващат да праят нов сериал, щото наистина МОГАТ (това го показаха с 8ма серия) а не да цедят квото могат от Лост, щото ще го прецакат накрая (това го показва 9та серия)!!!

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply
Черния дим - той няколко пъти се изправи пред Еко, но когато в крайна сметка Еко отказа да се покае за греховете си - го уби.

Аз мисля, че Еко умря от дима не щото не е искал да се покае, а щото вече го беше страх от него и когато го видя започна да се моли. При първата му близка среща с черния дим (някъде около 10 серия на втори сезон) Еко не помръдна, даже и не мигна. Еко умря заради нещо ,нещо по важно от това да се разкая.

...рейтинга и както се случи с Ориндж Каунти, ще направят просто една финална претупана серия, в която каквото и да направят няма да дадат отговор на всички въпроси, които са поставени и в крайна сметка всички ние зрители ще останем разочаровани!!!!

Как може даже и да си го помислиш !? Не виждаш ли как сценаристите изпипват всеки детайл и кадър за да може всичко да е толкова перфектно измислено и изиграно? 3 сезона хората ги следят и не могат да ги хванат в издънка ,нещо да им се размине, нещо да не им съвпадне в цялата история (освен онова с рождената дата на Джин за което си признаха) и накрая ще ми кажеш,че ще претупат всичко в една серия ?! Явно не гледаме един и същи сериал с тебе...

Аз мисля, че Еко умря от дима не щото не е искал да се покае, а щото вече го беше страх от него и когато го видя започна да се моли. При първата му близка среща с черния дим (някъде около 10 серия на втори сезон) Еко не помръдна, даже и не мигна. Еко умря заради нещо ,нещо по важно от това да се разкая.

Как може даже и да си го помислиш !? Не виждаш ли как сценаристите изпипват всеки детайл и кадър за да може всичко да е толкова перфектно измислено и изиграно? 3 сезона хората ги следят и не могат да ги хванат в издънка ,нещо да им се размине, нещо да не им съвпадне в цялата история (освен онова с рождената дата на Джин за което си признаха) и накрая ще ми кажеш,че ще претупат всичко в една серия ?! Явно не гледаме един и същи сериал с тебе...

Виж всеки си има мнение...все пак не съм казал, че това ще стане, а че просто тенденцията върви натам! Искам да ти кажа и още нещо по повод 3 те сезона на сриала! Да 3 сезона направиха хората, не ме разбирай погрешно - Аз съм фен на това филмче и то голям може би с риск да те обидя по - голям и от теб (за това съм и толкова критичен), но в тези 3 сезона стана ли нещо ммммм? в смисъл да станаха много работи но не виждаш ли как започват да увъртат да размиват сюжета (примерно последната серия е извинявай ама е бахти простотията, 8ма серия беше върха - можеш да видиш коментара ми в топика,ама 9та, 9та серия е направено просто за да има 9та серия еи така бахти) И още нещо...в началото просто трябваше да оцелеят, и да избягат от острова (всичко си беше един сървайвър), сега тея хора така са се примирили с оставането си там че никой не мисли да избяга, а са ангажирани с някви люкове, натискане на бутони, "другите", разни монитори там, тайни станции.....супер интересно е няма спор ама.....не трябва да продължава така! Това е моето мнение! просто сценаристите мннооооого адски мноооого неща поставиха насреща и на много от тях мисля че няма да дадат отговор, дано не съм прав де! ще видим.... ;) но определено обвинението че не гледаме един и същи сериал мисля че не е на място ;)

Девети епизод беше също супер. Сигурен съм, че всеки епизод е излъчен със замисъл, който ще разберем по-нататък. Ако продължават да правят такива добри епизоди както до сега- дано има и 4ти сезон.

Девети епизод беше също супер. Сигурен съм, че всеки епизод е излъчен със замисъл, който ще разберем по-нататък. Ако продължават да правят такива добри епизоди както до сега- дано има и 4ти сезон.

Toва го видях като мнение на едно друго място ;)

"Относно сезоните... в официално изказване се споменало нещоза декларация,която има подписани 100 епизода... достигнат ли ги... вече от там нататък ако интересът бил все още толкова голям щели да продължат с нов сезон или сезони... 100 епизода са приблизително 5 сезона :} И все пак... всичко зависело от интереса на хората... ако се гледа ще има сезони.. ако не.. предполагам ще разберем мистерийте по набързо... А да... и друго нещо... обмислят идеята да направят Филм по сценария...

А сега остава да чакаме за новата серия и да видим кои са мистерийте, които ще разкрият... нямам търпение вече...."

serial4eto si e super a dokolkoto do tiq sporove- ne sa zaqjdaite gleaite si qkoto film4e kefete se a seki da go razbira kakto si iska taka az o6te ne sa razbral 6to ''drugite'' sa na ostrova pri tva s cql grad znam 4e e za nekvo osemenqvane..........

Toва го видях като мнение на едно друго място ;)

"Относно сезоните... в официално изказване се споменало нещоза декларация,която има подписани 100 епизода... достигнат ли ги... вече от там нататък ако интересът бил все още толкова голям щели да продължат с нов сезон или сезони... 100 епизода са приблизително 5 сезона :} И все пак... всичко зависело от интереса на хората... ако се гледа ще има сезони.. ако не.. предполагам ще разберем мистерийте по набързо... А да... и друго нещо... обмислят идеята да направят Филм по сценария...

А сега остава да чакаме за новата серия и да видим кои са мистерийте, които ще разкрият... нямам търпение вече...."

Е филм по сценария си е друго нещо! ТОва ще е просто върха!!!!!! :punk :punk :punk

Всъщност друго исках да кажа. Няма такова нещо като тъпа серия. Зависи кой как си я разбира. Е вижте @liquid. На него му е харесала, за разлика от всички останали. Ако се замислите реално и във втори сезон и дори и в първи имаше такива серий в които "не се казва нищо съществено" и то не малко но тогава ги гледахме по десет на веднъж и не ни е правило впечетление. Сега чакаме "цяла седмица" за нов епизод а това време явно е предостатъчно за да оплюем сценаристи и режисьори. С две думи - искам все така да ги разточват историйте, че по дълго време да се наслаждаваме :D

Всъщност друго исках да кажа. Няма такова нещо като тъпа серия. Зависи кой как си я разбира. Е вижте @liquid. На него му е харесала, за разлика от всички останали. Ако се замислите реално и във втори сезон и дори и в първи имаше такива серий в които "не се казва нищо съществено" и то не малко но тогава ги гледахме по десет на веднъж и не ни е правило впечетление. Сега чакаме "цяла седмица" за нов епизод а това време явно е предостатъчно за да оплюем сценаристи и режисьори. С две думи - искам все така да ги разточват историйте, че по дълго време да се наслаждаваме :D

Все "ядени вафли" ;) Аз на пример се чудих на всички останали ко толкова не ги радваха първите 6 серии :woot :lol: Сериите бяха мн интересни и... различни :) Но явно т'ва ша има още да се говори да се говори ... Е като гледам има хора които не знаят кои са били въпросите на които са отговорили в 9-та серия :) Може да повтарям някой ама... 1.Татуировките на Джак! 2.Какво по дяволите са сторили на отвлечените деца и т.н 3.Т'ва е мое мнение... вече е абсолютно сигурно че Бен е техен "главнокомандващ"!!!

Btw или помня че гледах едно промо в което имаше някви експлозии или съм санувал.... Вие да сте гледали нещо подобно ?

По скоро по дълго да печелят пари ;) но това е друга тема

Е това исках да кажа и аз!!! Изобщо не е друга тема ами точно в темата сме си пич!!!! ;)

Ох , този сериал почва да ме дразни вече . Много въпроси - малко отговори . Във всеки нов епизод има още три нови загадки , а се отговаря само на една . Смятам да спра да го гледам не заради друго , а само защото ще има повече от 10 сезона ( лично мнение) .

Парите въртят света :angry:

А аз си мислех,че 9-ти епизод е тъпичък,но 10-ти просто изби рибата :crazy: .Толкова малоумен епизод,че чак не е истина :smile1: .То не бяха полярни мечки,пушеци,кораби,французойки и сякви други които поне някъв смисъл вкарваха,ама VW-а вече е прекалено.Ако поне следващите 2 епизода не се случи нещо интересно аз се отказвам от "Lost" :excl:

Е тоя 10 епизод беше много за бавен.Най веселия от всички в този сезон.Между другото има вече субтитри в subs.sab.bz/forum

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...