Jump to content
BulForum.com

Сериала "LOST"

stu

Recommended Posts

Просто вече взеха да стават прекалено много въпросите около сериала,а отговорите все още са ТВЪРДЕ малко и дойде времето да ни пуснат няколко йокерчета,направили са си сметката хората.Това е хубав знак - може нещата да тръгнат към 3-4 сезона максимум,но ако интереса след следващия епизод се засили може все пак да направят 5-6 и изцяло да го развалят...

Иначе това: We're here то watch!, определено е много заинтригуващо :)

P.S. Говоря за промото на следващия епизод.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Пфу... всичко става по-объркано и по-объркано...

Усещам, че още бая време ще го въртят този сериал :)

абе не разбрахте ли,че нищо няма да се разбере.всеки да си тълкува както иска сериите.вече трети сезон и нито един въпрос не е разкрит

Или си почнал да го гледаш от тая серия или наистина изобщо не си го гледал...!!! :) Има мн разкрити въпроси... но просто става така че идват нови :) ;)

Тези, на които мозъчетата им се затормозяват с въпроси да не го гледат. На мен ми харесва точно това- сюжета е толкова заплетен, че да се предскаже какво ще стане дори в следващата серия е невъзможно. Задържа ми интереса и това, че идват нови загадки просто ме радва защото виждам креативно направен сериал- добре измислен и добре заснет и изигран.

Последният епизод беше направо невероятен!

Според мен пък беше голяма тъпня тва с теорията, че не можеш да промениш бъдещето и че ако "събата" е отредила да си идеш, ще стане! В един друг филм го гледах ( не си спомням как се казваше ) тоя сценарий и всички измираха и трябваше и нооооов живоооооот и лайнааааа... абе много го омацаха тоя път :wacko:

Според мен пък беше голяма тъпня тва с теорията, че не можеш да промениш бъдещето и че ако "събата" е отредила да си идеш, ще стане! В един друг филм го гледах ( не си спомням как се казваше ) тоя сценарий и всички измираха и трябваше и нооооов живоооооот и лайнааааа... абе много го омацаха тоя път :wacko:

явно всеки намира нещо различно в това, което гледа/възприема. за мен темата за "предопределената съдба" беше просто фон на една друга тема, много по-съществена (екзистенциална) ;)

ъъъъъ... А?

Под това имам предвид, че за мен холивудските вапроси за съществуването и моралите им отдавна се изчерпаха и сега предъвкват продадената дъвка и се опитват да я продат като нова и чудесна... Но все пак нека разбера какво ти си видял в серията :)

Добре де само едно нещо не разбрах - КОЙ СА ТИЯ 3 ВЪПРОСА КОИТО ТОЛКОВА ЧАКАХМЕ ДА ОТГОВОРЯТ,щото на мен ми се стори,че освен за татуса на Джак и за "We're watchers" друго не казаха.Ебаси тъпия епизод.Усещам,че през седмица ще са яките епизоди.Засега поне 50% от излезналите епизоди са доста тъпички.Искаме повече за тези които са на плажа,а не да ми повтарят Джак във всеки епизод :angry1 :angry1 :angry1

тези ретроспекции са супер безмислени и много тъпи , дано ги разкарат скоро :angry1

Няма да ги разкарат, те фактически запълват половината от времето.

Или си почнал да го гледаш от тая серия или наистина изобщо не си го гледал...!!! :) Има мн разкрити въпроси... но просто става така че идват нови :) ;)

кажи един сериозно радкрит въпрос-шахматистите-що ги дадоха изобщо,беше в края на последната серия от 2сезон.според мен това значи,че са нещо важни...черния дим-негрото си говори с него и после умря,баси простотията :lol: оффф,квож друго...те само поставят въпросите без никъв отговор-всеки да си мисли що така става.еми хубо,ама подайте нещо бе...деа и сценаристите.някой беше казъл,че ако искат в две серии ша разкрият сичко.ша разкрият,ама ми са клати ръкава.те и те вече не знаят къде са намират :lol:

Те ако не знаят къде се намират ,нямаше да пишат най добрия сериал до момента. Знаят знаят, ама са педали и нарочно заплитат нещата за да ни стане още по интересно. И когато започне да ни втръсва ни подадът нещо колкото да лапнем пак ...

Сценаристите трябва вече да се ориентират към пълно разкриване на мистерията, иначе ще вземат хляба на Дързост и красота. Те следят повече страничните сюжети (което според мен не е толкова важно) и забравят да се съсредоточат в/у централното събитие. С толкова много отклонения, спомени и т.н. Олимпиадата изглежда по-близо отколкото финалът на сериала :wacko:

нали отговори щяха да дават?!

къде са?!

някой да разбра?

щото аз не открих трите най-големи мистерии дето щяха да бъдат разкрити....

баси колко съм тъп :(

нали отговори щяха да дават?!

къде са?!

някой да разбра?

щото аз не открих трите най-големи мистерии дето щяха да бъдат разкрити....

баси колко съм тъп :(

ЕБАСИ :excl: :excl: :excl: Начи аз съм МЕГАТЪП щот дори не разбрах кой са въпросите :wir :confused

Страшно тъп епизод,а скоро най-вероятно ще кажа това и за сериала... Почнаха с до болка познатите номера от други сериали колко грандиозна ще е следващата серия,а тя,естествено,не е нищо особено - събраха интересните моменти в треилъра,а в самия епизод се оказа,че те всъщност далеч не са интересни.Хубавото е,че като спрат да ги гледат много скоро хората и ще се откажат да правят 30 сезона.А тая ретроспекция никак не беше интересна,а нещо,което виждаме в 90% от "най-гледаните" филми напоследък - пълна мистерия,а в последствие се оказва,че обратът е пълен и става това,което "най-малко" очакваме(това най-вероятно ще се разкрие в някоя от следващите серии).

кажи един сериозно радкрит въпрос-шахматистите-що ги дадоха изобщо,беше в края на последната серия от 2сезон.според мен това значи,че са нещо важни...черния дим-негрото си говори с него и после умря,баси простотията :lol: оффф,квож друго...те само поставят въпросите без никъв отговор-всеки да си мисли що така става.еми хубо,ама подайте нещо бе...деа и сценаристите.някой беше казъл,че ако искат в две серии ша разкрият сичко.ша разкрият,ама ми са клати ръкава.те и те вече не знаят къде са намират :lol:

Няма да намериш отговори ако гледаш толкова повърхностно. Не е важно кои са шахматистите. И то се видя защо ги дават. Дават ги,за да покажат, че онази русата (забравих и името) търси електромагнитното поле. Дали търси острова или Дезмънд не се знае все още. Черния дим - той няколко пъти се изправи пред Еко, но когато в крайна сметка Еко отказа да се покае за греховете си - го уби. Те ако ти кажат какво е пушека и защо русата мадама търси електромагнитното поле, по-добре да приключват сериала, че то повече работи няма да останат. Бащата на тази русата е в основите на самия остров. Негова е компанията която привика Джулиет там, за да прави проучвания. И проучванията са за някакъв вид осеменяване, но не разбрах осеменяване на какво.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...