Jump to content
BulForum.com

Сериала "LOST"

stu

Recommended Posts

Аз съм доволен от епизода. Пак вкараха лека интрига накрая :wacko: Вече започвам да си мисля че Джак е обречен до края на дните си :woot

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

определено серията беше добра и интригуваща, нещо което не мога да кажа за последните епизоди преди прекъсването. също така мисля, че с откритото поле за още една сюжетна линия, сериалът може да изкара още един сезон (не знам колко са предвидени)

Най-сетне и аз да се включа в този форум! Сериалът е определено най-доброто, за което съм се вълнувала наскоро. Всъщност от една година насам. Чаках този 7 епизод като че ли цяла вечност и едва днес успях да го гледам. Интригата е определено голяма... Мисля, че направо съм пристрастена.

Най-сетне и аз да се включа в този форум! Сериалът е определено най-доброто, за което съм се вълнувала наскоро. Всъщност от една година насам. Чаках този 7 епизод като че ли цяла вечност и едва днес успях да го гледам. Интригата е определено голяма... Мисля, че направо съм пристрастена.

спокойно! не си само ти! тук всички се чувствам така!

а за сериала: крайно време е епизодите да почнат да дават повече отговори, отколкото да поставят въпроси!!!

за маниаци и прохождащи в темата едно от най-добрите места за запознаване с "изгубения свят" е lostpedia.com

приятно четене

спокойно! не си само ти! тук всички се чувствам така!

а за сериала: крайно време е епизодите да почнат да дават повече отговори, отколкото да поставят въпроси!!!

за маниаци и прохождащи в темата едно от най-добрите места за запознаване с "изгубения свят" е lostpedia.com

приятно четене

Благодаря за адреса, аз всъщност отдавна съм чела там. Мисля, че малко по малко започва да се разплита загадката. Може и по-бързичко, но така пък ще свърши бързо, а това определено ще е разочароващо!

Разплита се до степен да разберем, че тази жена и тя не иска да е там. Тия мръсници само задълбават повече, а останалото остава да си виси. Ще видим следващия епизод с какво ще ни изненадат. Аз от толквоа чакане, забравих за какво ставаше въпрос.

Благодаря за адреса, аз всъщност отдавна съм чела там. Мисля, че малко по малко започва да се разплита загадката. Може и по-бързичко, но така пък ще свърши бързо, а това определено ще е разочароващо!

Абе хора!!!Авторите на БГ фен сайта направиха това нещоМн мн мн мн ама мн е добро!!!! Има мн интересни неща!!!! http://www.lost-bg.com/wiki

;) :) :punk

Колкото по-заплетено става, толкова по-добре. Щом допълнителните сюжетни линии са интересни нямам нищо против. Нищо лошо не виждам в това. Не всеки сериал може да е праволинеен като затворническия.

mene li4no LOST me kefi pove4e ot Prision Break.

Samo deto v 3tiq sezon malko stava tapo.Prekaleno ne razbiraemo :D

INA4E SERIALA E MNOO QK :punk

ето един интересен сайт - http://www.axn-bulgaria.com/lost3/

Тия от AXN определено са се заиграли с тази страница тяхната. Много е добра! А относно усложняването на сериала - аз нямам нищо против. Колкото повече задълбават, толкова повече серий ще има (надявам се :D ) Предполагам, че никой не иска филма да свърши утре примерно. Наслаждавайте се , сега му е времето :punk

Ето ви и малко промота на следващата серия: 3x08 - ABC , 3x08 - CTV

Това е една от най-яките серии, от този сериал! Просто ме изкърти! Гледайте! LOST си остава най-добрият сериал, сценаристите просто са уникални!!! :punk

Толкова смислена идея са вложили в тази серия (една едничка), че можеш да преоткриеш 1000 неща само като гледаш нея бахти и лудницата! Точно тоава е предимнството на този сериал пред всички други! Гледайте просто е върховна серията (поне за мен)!

Това е една от най-яките серии, от този сериал! Просто ме изкърти! Гледайте! LOST си остава най-добрият сериал, сценаристите просто са уникални!!! :punk

Толкова смислена идея са вложили в тази серия (една едничка), че можеш да преоткриеш 1000 неща само като гледаш нея бахти и лудницата! Точно тоава е предимнството на този сериал пред всички други! Гледайте просто е върховна серията (поне за мен)!

Абсолютно съм съгласен и прибавям,че трябва да има повече епизоди за Дезмънд,Лок,Саид,Хърли :laughing: и Тик-Такащия Дим (или както се изрази Лок "The Island killed him") ...

Пак вкараха интригата за тези от нас които са с развинтена фантазия. Взех съвсем да се обърквам вече на къде бие този сериал. Мисля да спра да разсъждавам върху сериите а само да си ги гледам с кеф за напред :wacko:

:) Според мен нищо не разкриха както миналия сериал,просто Дезмънд вижда бъдещето и тва е. Беше в миналото и виждаше бъдещето ,но не осъзнаваше бъдещето.Нещо като екстрасенс.Старата жена и тя виждаше бъдещето и ми се струва че има нещо общо с "другите".Истинския въпрос беше откъде Дезмънд има тая дарба и кога се е появила но явно че ще почакаме още докато разберем.На мен сцената с старата жена и Дезмънд/пейки ,дежа вуто/ много ми прилича на Лео и оракула от "Матрицата" ;)

може би една от най-добрите серии. за моя изненада, в тоя сериал май има още хляб, а си мислех, че след втория сезон ще се вбози (както и стана в последните епизоди преди прекъсването). почивката обаче се е "отразила" добре на екипа.

btw пак не сте оцелили кои титри да качите. гледайте малко повече из форума на subs.unacs.bg, а не само на заглавната страница.

явно че ще почакаме още докато разберем.

абе не разбрахте ли,че нищо няма да се разбере.всеки да си тълкува както иска сериите.вече трети сезон и нито един въпрос не е разкрит

:) Според мен нищо не разкриха както миналия сериал,просто Дезмънд вижда бъдещето и тва е. Беше в миналото и виждаше бъдещето ,но не осъзнаваше бъдещето.Нещо като екстрасенс.Старата жена и тя виждаше бъдещето и ми се струва че има нещо общо с "другите".Истинския въпрос беше откъде Дезмънд има тая дарба и кога се е появила но явно че ще почакаме още докато разберем.На мен сцената с старата жена и Дезмънд/пейки ,дежа вуто/ много ми прилича на Лео и оракула от "Матрицата" ;)

Според мен не вижда бъдещето ами е бил там и си спомня някои работи.Аз нещо такова разбрах, че когато е завъртял ключа се е върнал в миналото и знаеше някои неща които ще се случат, обаче срещата със онази жена му се случваше за първи път и тя му разказа за съдбата му и какво трябва да направи иначе всички ще умрат.То този сериал напълно фантастичен стана освен ако си няма логично обяснение или пък както някой каза "че всички сънуват какво става на острова" :D

ПОне според мен, старата жена въобще няма нищо общо с "другите" тя просто беше неговото подсъзнание - онази част от него, която знаеше той как ще постъпи и просто го упъти да не се лута а да "взима" решението, което каквото и да ставаше той щеше да "вземе"!!! Сериала просто рулира, идеята прокарана в тая серия е уникална....много ме изкефи!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...