frodo Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 сериалчето лека полека си възвръща придишния образ.последните 2 серии са на ниво Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Олееее тръпнах накрая тръпнах... чакането ша си заслужава Едно нещо което мн ми харесва в тоя сериал... когато свършват по такъв начин сериите не пишат "СЛЕДВА ПРОДЪЛШЕНИЕ" Епизода беше жесток Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 сериалчето лека полека си възвръща придишния образ.последните 2 серии са на ниво ... а според мен т'ва са най-слабите серии досега. просто 5-а беше на прага да прецака напълно интереса ми към "изгубени", но някак си въпреки паранормалната смърт в нея запазих някаква нотка на любопитство. тази обаче беше толкова плоска и предвидима, че просто няма на къде ... сериала почва да издиша точно в момента, когато всички очкават да се случи наистина нещо неочаквано ... аз лично съм разочарован от развитието на действието и от еднообразността на епизодите. да не говорим с това, което се случи с героя на господин еко - пълен шит са такива паранормални глупости, които "прекъсват" един персонаж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Последната серия е уникална !!!!! Просто тоя филм кърти!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 баш пък уникална Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Последната серия е уникална !!!!! Просто тоя филм кърти!!! А да си обосновеш фенбойското трърдение можеш ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 А вие вместо само да се оплаквате колко било станало като Дързост и Красота можете ли да кажете нещо друго? 3ти сезон е много добър, а последните 2 серии бяха прекрасни. Няма нужда да ви се обяснява все едно е на някакъв съд и вие сте авторитета в това кое е добро и кое не. Можете ли да обосновите хейтърските си твърдения? Това, че на вас не ви харесва не го прави тъп или каквото и да било друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Мхм, мога да се съглася с последния пост. Като цяло не бих казала, че трети сезон е велик, разбиващ, невероятен и т.н., обаче последните 2 серии наистина бяха доста добри, поне на фона на предишните 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 еми точно за тва става въпрос.градацията вместо да е възходяща,тя е низходяща-първия сезон беше велик,втория също доста добър като във почти всяка серия от първите 2 сезона имаше някво напрежение и нещо се случваше,докато третия сезон просто се гледа,а ако стане така както се носят слухове и сериала продължи 5-6 сезона не знам кво ще стане.дано да се взимат в ръце сценаристите и да почва да става нещо.аз например още си чакам да дадат какво правят шахматистите и тая на която се обадиха-май беше жената на дезмънд,но вече почвам да си мисля,че на абсолютно нито един въпрос няма да бъде отговорено и това ще бъде уникално тъпо Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 А не ви ли е хрумвало, че ако наистина продължава 4-5 сезона трябва да има доста загадки, на които да може да се отговори в следващите серии? "Чудовището" го бяха забравили за цял сезон и сега изведнъж се появи и го показаха, показаха също, че си има някакъв разум или нещо такова.. има цел някаква. Дали е паранормално или ненормално ще видим. Може да го оставят без да го покажат още 1-2 сезона. Те си решават. Вие какво искате? Да е като CSI? Има загадка и тя се разрешава в последните 10мин (м/у другото съм фен на CSI)? Ами помислете малко бе хора! 2 сезона се оплаквате кви са тея Други, що не дават за тях, някви суперхора ли са,призраци ли са?!.. сега като ги дават се оплаквате що ги давали... еми и вие не знаете какво искате! Сериалът е измислен и заснет така, че да не разкрива, но да дава много причини за спекулации и размишляване. Единственото, което се желае от тези, които го гледат е да го гледат и да имат търпение. Ако следващия епизод е от 2 серии и отговорят на всичко ще оревете света как така не ги е срам да приключат толкова бързо... Ако не искате не го гледайте. Изчакайте да се натрупат 5-6 серии поне.. все тръбите как прекрасния и напълно предсказуем Prison Break е по-добър.. еми гледайте го него, а като излезнат няколк осерии на Lost, тогава им отделете време. Само по-полека с критиката, щото е напълно безпочвена. Пък чак и на лични нападки тръгват някои! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Сериала става все по-скучен и скучен, а действието се развива толкова бавно, че не е истина.... 5 епизод е голяма боза. Чесно казано нищо ново... А тези на които все още им харесва, означава че не са гледали по-добри сериалчета.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Май май всички,които пишат тук,че сериала бил западал,не струвал и т.н. все пак гледат всяка серия почти веднага.... Като не ви харесва не го гледайте и не коментирайте Ако правилно съм чел форумите/сайтовете сериала свършва този сезон,т.е. сезон 3 ще е краят на загубените. Дали ще е така не се знае.Причината за това решение е рейтинга - сериала е бил изместван няколко пъти от класациите и това не се е харесало на "собствениците".А както знаете в щатите всичко е за рейтинг -> пари. Дали ще е така ще видим,но лично според мен много набързо взе да се движат нещата в сериала и понякога се появяват недосмилици... А пък февруари е толкова далеч... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Едно пояснение Не знам колко пъти е изместван сериала от класациите но когато LOST беше в почивка Prison Brake се излъчваше той беше в сянката на LOST който пък беше в почивка и един вид няааше нищо ново от него но пак биеше по рейтинг всички други сериали И сериозно мисля че е редно вече да се спре писането на все едни и същи постове от рода на "пълна боза е" "дързост и красота е" абе такива глупави и безпочвени критики Не знам до колко сте вътре в сериала но явно нищо не сте гледали и нищо не сте разбрали от предишните сезони щом сега не хващате тънкоста на сюжета... Т'ва е и ще си остане най-великия, най-заплетения с главоблъсканици сериал... Т'ва че има други сериалчета които изобщо не ви карат да се замисляте а направо гледате и разбирате ко става си е ваш проблем.Колкото до края на сериала абсолютно нищо не се знае Мнооо здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Сериала става все по-скучен и скучен, а действието се развива толкова бавно, че не е истина....5 епизод е голяма боза. Чесно казано нищо ново... А тези на които все още им харесва, означава че не са гледали по-добри сериалчета.. ХАХ. И кво значи като съм глеал по-добри сераилчета не тряа гледам този ли? То значи след като съм гледал Терминатор 2 не тряа да гледам повече филми или нещо такоа. 5-ти епизод си е много интересен според мен, а и не само.... Сериала си има много загадки и всеки който е стигнал до 5-ти епизод (включително и ти, щото виждам, че си го гледал вече) искат да разберат отговорите. Лошото е че сценаристите слагат между всеки интересен епизод 2-3 не чак толкова интересни, но кво да се направи тва е живота и едва ли тва ще са най-непълноценните 40х2-3 мин. в живота на някой който ги гледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
FullMaster Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 аз например още си чакам да дадат какво правят шахматистите и тая на която се обадиха-май беше жената на дезмънд,но вече почвам да си мисля,че на абсолютно нито един въпрос няма да бъде отговорено и това ще бъде уникално тъпо И аз така се надявахм, че изведнъж ще има някъв обрат ще се разкрият много неща, че тези хора ще почнат да го търсят нашия момък напет... и като разбрах че целия 3ти сезон ще е фокосиран на другите си викма май ще изчакм още един сезон... Дано само след зиманта ваканция на сериала не се окажа че сезон 3 е последния сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
varvarina Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 На мен сериал много ми харесва и с нетърпение очаквам всяка нова серия, която излиза Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Най-интересната серия за трети сезон досега определено. А февруари е тооолкова далеч Aбе очаквах да е по-интересна последната серия за годината. Даже бях изненадан, че свърши. Не се случи нищо шокиращо както е било на няколко пъти преди. Ще изчакаме Февруари и ще видим какво ще сътворят господата сценаристи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Ето ме пак...жалко някой модератор не ми одобряваше мненията които се опитвах да пусна в темата но...Сега ще си пиша свободно. Не ми се иска пак да изписвам сумати редове които пресъстваха в не постнатите постове за това ша си паза коментара до началото на 7 ма серия... Мнооо здраве до тогава! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Що, да не би някой да ти е забранил да си казваш мнението тук ? Аз немога да разбера как може да се забрани да коментираш нещо по сериала,квото и да е. Нали затова е пуснат топика. Как може някой да ми каже да не коментирам това което съм гледал преди 5мин. щото "той" не го бил гледал още.Ми "той" може да не го гледа още една седмица.То ша ми мине през тва време тва дето ме е вълнувало и съм искал да го споделя тук.. Дайте да говорим за първи сезон ,пък да се молим, че няма да влезе някой който сега е чул за филма Или да разделим темата на "Лост за новаци" и "Лост за бързаци". Моето мнение е който не е гледал още да не отваря темата. Айде със здраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Що, да не би някой да ти е забранил да си казваш мнението тук ? Аз немога да разбера как може да се забрани да коментираш нещо по сериала,квото и да е. Нали затова е пуснат топика. Как може някой да ми каже да не коментирам това което съм гледал преди 5мин. щото "той" не го бил гледал още.Ми "той" може да не го гледа още една седмица.То ша ми мине през тва време тва дето ме е вълнувало и съм искал да го споделя тук.. Дайте да говорим за първи сезон ,пък да се молим, че няма да влезе някой който сега е чул за филма Или да разделим темата на "Лост за новаци" и "Лост за бързаци". Моето мнение е който не е гледал още да не отваря темата. Айде със здраве. Просто детето се е провинило и е на Moderated явно, а модератора който е разглеждал мненията не е бил в настроение да ги хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 значи сериала бил спрян заради нисък рейтинг а? интресно сега кво ша кажат хората,който го защитаваха,че бил мега/хипер/ултра як и така нататъка разбрах,че не еспрян жалко woox уби и мойте надежди да си спестя малко нерви покрай бозата,която ще си пийвам всяка седмица Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Не е спрян сериалът, w00x просто реши да убие надеждите на новодошлия user. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Между другото AXN започват да излъчват трети сезон от 1 февруари, което ме навежда на мисълта, че вероятно са го закупили целия и ще го гледаме по-бързо от колкото ще излезе в нета Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Между другото AXN започват да излъчват трети сезон от 1 февруари, което ме навежда на мисълта, че вероятно са го закупили целия и ще го гледаме по-бързо от колкото ще излезе в нета Извинявам се, но - хаха. аххахха. хахаахахха. Епизода излиза в интернет един ден след премиерата му. Трудно AXN ще излъчват преди официална премиера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.