samkijot Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 според мен тоя сериал започна да изпроставя ... след това, което гледах в 5-а серия Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 ave vlad li si kav si ama si golqm kelesh be! otvarqm temata i purvoto deto vijdam "jalko che .... umrq" a dano ti izgori monitora i nikoga ne vidish gola jena! malko se iska da pomislish da ne razvalqsh kefa na drugite ot filma ama sigurno i malko ne mojesh... i takiva kato teb trqbva da ima za da znaem nie kakvo da ne pravim..ae bqgai da si cvukash pupkite v ogledaloto i ne vlizai poveche tuk dokato nqmash akul pone kolkoto na muha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladi_peshev Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 ave vlad li si kav si ama si golqm kelesh be! otvarqm temata i purvoto deto vijdam "jalko che .... umrq" a dano ti izgori monitora i nikoga ne vidish gola jena! malko se iska da pomislish da ne razvalqsh kefa na drugite ot filma ama sigurno i malko ne mojesh... i takiva kato teb trqbva da ima za da znaem nie kakvo da ne pravim..ae bqgai da si cvukash pupkite v ogledaloto i ne vlizai poveche tuk dokato nqmash akul pone kolkoto na muha. ти пък се научи да пишеш на кирилица(или компа ти е толково бъгав, че не може да се пише на кирица на него ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 roflcopter sam li go izmisli ili nqkoi ti pomogna? smeshko. ne ma zanimavai i si napravi usluga- skochi ot nqkade visoko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 ти пък се научи да пишеш на кирилица(или компа ти е толково бъгав, че не може да се пише на кирица на него ) Всеки с двуцифрено число на IQ-то не би сгрешил думата "кирилица" в изречение,в което се смята,че показва интелект,който превъзходжа другиго..както съм писал по-горе или си тъп или сляп,написано е къде ли не,че не се спойлва...на всички освен теб е ясно,че си в грешка.Еми кажи едно извинявайте майна и си едитни поста..а за пъпките мисля,че liquid има право. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladi_peshev Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Добре де!!! Извинявам се на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 познах кои ще са новите участници в екшъните. сега остава да им научим личната биография и до края на сезона поне единия да умре драматично. тогава ще съм ясновидец като дезмънд, щото явно той гледа същия сериал Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 познах кои ще са новите участници в екшъните. сега остава да им научим личната биография и до края на сезона поне единия да умре драматично.тогава ще съм ясновидец като дезмънд, щото явно той гледа същия сериал xahah бтв трудно си е да си статист 1 сезон и 3 серии ,се трябва да си изработиш парите.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Айде успокой се малко де. Разбрахме, че си видял края на епизода. Аз също не един път съм го виждал от някой който е писал тук, но един пост е достатъчен. То не бяха обиди, то не бяха заучени лафове, че и сега, по никоето време, някаква картинка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 С кой мислите че говорише Еко ? аз мисля че беше островът пък и очаквам още един интересен персонаж, пича в монитора Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Ахахххахаах "извънземното" имаш в предвид Т'ва май наистина е Радзински...До колкото виях ми заприлича на оня дето играе Хелбой Опеделено ша е нов и интересен персонаж Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Айде успокой се малко де. Разбрахме, че си видял края на епизода. Аз също не един път съм го виждал от някой който е писал тук, но един пост е достатъчен. То не бяха обиди, то не бяха заучени лафове, че и сега, по никоето време, някаква картинка. Щях дасе успокоя ако беше за пръ път и само на лост. Писнало ми е о балъци и до сега нито един лаф и обида не съм изръсил. Май ти тряба да се успокоиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen_333 Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Този сезон определено ше става все по интересен в началото на сезона сериала не оправда очакванията ми но май май пак ще ни държат в напрежение за няколко месеца тия сценаристи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Ахахххахаах "извънземното" имаш в предвид Т'ва май наистина е Радзински...До колкото виях ми заприлича на оня дето играе Хелбой Опеделено ша е нов и интересен персонаж На мен ми прилича на ония пич Кейн дето игра в See no evil и много интересно как Лок знае пътя към другите след като са на друг остров ама .. май имаше още една серия за тази година или беше последната ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 май имаше още една серия за тази година или беше последната ? Епизод 4 10/25/2006Епизод 5 11/1/2006 Епизод 6 11/8/2006 Епизод 7 2/7/2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 ave vlad li si kav si ama si golqm kelesh be! otvarqm temata i purvoto deto vijdam "jalko che .... umrq" a dano ti izgori monitora i nikoga ne vidish gola jena! malko se iska da pomislish da ne razvalqsh kefa na drugite ot filma ama sigurno i malko ne mojesh... i takiva kato teb trqbva da ima za da znaem nie kakvo da ne pravim..ae bqgai da si cvukash pupkite v ogledaloto i ne vlizai poveche tuk dokato nqmash akul pone kolkoto na muha. обида + кълнене + обида свързана с възможностите за обмисляне на ситуацията + подстрекание, съпроводено от обиди. sam li go izmisli ili nqkoi ti pomogna?smeshko. ne ma zanimavai i si napravi usluga- skochi ot nqkade visoko. заучен лаф + подстрекание към самоубийство. Щях дасе успокоя ако беше за пръ път и само на лост. Писнало ми е о балъци и до сега нито един лаф и обида не съм изръсил. Май ти тряба да се успокоиш. аз няма за какво да се успокоявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 онзи с превръзката на очото не е Радзински,'щото той е мъртъв.Един от "отговорните" за сериала го е казал по повод запитване на същият въпрос. Иначе накрая отговора на Лок беше велик : "Ние сме наред" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unstable Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Надявам се всеки хвърли по 1 поглед на промото за следващата серия http://www.youtube.com/watch?v=bTDXgfAsHEw&eurl= http://www.youtube.com/watch?v=BJX7DBiB4n4&eurl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Надявам се всеки хвърли по 1 поглед на промото за следващата серия Която ще е последна за тази година Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Която ще е последна за тази година Даммм но знаете какви ги правят последните серии за това съм убеден че и тази ще е така направена че да ни държи влажно до 7 февруари Серията се очаква да разбие представите ни но как ли Мн ми е интересно как ша се развият нещата с човека с превръзката на окото... ко ша стане с Déjà vu-на Дез ами Лок какво ли ша предприеме за да тръгне по дирите на отвлечените ни герой... СПОЙЛЕР:Както виждате на промото се чува май изтрел на края Дали Сойер е убит(за мен невъзможно) или някой друг К'во ли ша напрай Джак с операцията на Бен щото както виждате Бен ляга на масата за да го режат:СПОЙЛЕР Изобщо ша е лудница Не вярвам да разочароват някой Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Радвайте! Суб съм убеден че до вечерта ша бъдат направени от Firefly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Някой ако набара субтитри да свирка Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Най-интересната серия за трети сезон досега определено. А февруари е тооолкова далеч Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Субтитри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.