Jump to content
BulForum.com

Сериала "LOST"

stu

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

ave vlad li si kav si ama si golqm kelesh be! otvarqm temata i purvoto deto vijdam "jalko che .... umrq" a dano ti izgori monitora i nikoga ne vidish gola jena! malko se iska da pomislish da ne razvalqsh kefa na drugite ot filma ama sigurno i malko ne mojesh... i takiva kato teb trqbva da ima za da znaem nie kakvo da ne pravim..ae bqgai da si cvukash pupkite v ogledaloto i ne vlizai poveche tuk dokato nqmash akul pone kolkoto na muha.

ave vlad li si kav si ama si golqm kelesh be! otvarqm temata i purvoto deto vijdam "jalko che .... umrq" a dano ti izgori monitora i nikoga ne vidish gola jena! malko se iska da pomislish da ne razvalqsh kefa na drugite ot filma ama sigurno i malko ne mojesh... i takiva kato teb trqbva da ima za da znaem nie kakvo da ne pravim..ae bqgai da si cvukash pupkite v ogledaloto i ne vlizai poveche tuk dokato nqmash akul pone kolkoto na muha.

ти пък се научи да пишеш на кирилица(или компа ти е толково бъгав, че не може да се пише на кирица на него :D :D :D :P :P )

ти пък се научи да пишеш на кирилица(или компа ти е толково бъгав, че не може да се пише на кирица на него :D :D :D :P :P )

Всеки с двуцифрено число на IQ-то не би сгрешил думата "кирилица" в изречение,в което се смята,че показва интелект,който превъзходжа другиго..както съм писал по-горе или си тъп или сляп,написано е къде ли не,че не се спойлва...на всички освен теб е ясно,че си в грешка.Еми кажи едно извинявайте майна и си едитни поста..а за пъпките мисля,че liquid има право.

познах кои ще са новите участници в екшъните. сега остава да им научим личната биография и до края на сезона поне единия да умре драматично.

тогава ще съм ясновидец като дезмънд, щото явно той гледа същия сериал :bgrin:

познах кои ще са новите участници в екшъните. сега остава да им научим личната биография и до края на сезона поне единия да умре драматично.

тогава ще съм ясновидец като дезмънд, щото явно той гледа същия сериал :bgrin:

xahah бтв трудно си е да си статист 1 сезон и 3 серии ,се трябва да си изработиш парите..

tito-n00b.jpg

Айде успокой се малко де. Разбрахме, че си видял края на епизода. Аз също не един път съм го виждал от някой който е писал тук, но един пост е достатъчен. То не бяха обиди, то не бяха заучени лафове, че и сега, по никоето време, някаква картинка.

С кой мислите че говорише Еко ? аз мисля че беше островът :) пък и очаквам още един интересен персонаж, пича в монитора :D

Ахахххахаах "извънземното" имаш в предвид :lol: Т'ва май наистина е Радзински...До колкото виях ми заприлича на оня дето играе Хелбой :) Опеделено ша е нов и интересен персонаж :punk :)

Айде успокой се малко де. Разбрахме, че си видял края на епизода. Аз също не един път съм го виждал от някой който е писал тук, но един пост е достатъчен. То не бяха обиди, то не бяха заучени лафове, че и сега, по никоето време, някаква картинка.

Щях дасе успокоя ако беше за пръ път и само на лост. Писнало ми е о балъци и до сега нито един лаф и обида не съм изръсил. Май ти тряба да се успокоиш.

Този сезон определено ше става все по интересен в началото на сезона

сериала не оправда очакванията ми но май май пак ще ни държат в напрежение за няколко месеца тия сценаристи :)

Ахахххахаах "извънземното" имаш в предвид :lol: Т'ва май наистина е Радзински...До колкото виях ми заприлича на оня дето играе Хелбой :) Опеделено ша е нов и интересен персонаж :punk :)

На мен ми прилича на ония пич Кейн дето игра в See no evil :lol: и много интересно как Лок знае пътя към другите след като са на друг остров ама .. май имаше още една серия за тази година или беше последната ?

май имаше още една серия за тази година или беше последната ?
Епизод 4 10/25/2006

Епизод 5 11/1/2006

Епизод 6 11/8/2006

Епизод 7 2/7/2007

обида + кълнене + обида свързана с възможностите за обмисляне на ситуацията + подстрекание, съпроводено от обиди.

sam li go izmisli ili nqkoi ti pomogna?

smeshko. ne ma zanimavai i si napravi usluga- skochi ot nqkade visoko.

заучен лаф + подстрекание към самоубийство.

Щях дасе успокоя ако беше за пръ път и само на лост. Писнало ми е о балъци и до сега нито един лаф и обида не съм изръсил. Май ти тряба да се успокоиш.

аз няма за какво да се успокоявам.

онзи с превръзката на очото не е Радзински,'щото той е мъртъв.Един от "отговорните" за сериала го е казал по повод запитване на същият въпрос.

Иначе накрая отговора на Лок беше велик : "Ние сме наред" :punk

Която ще е последна за тази година :angry1

Даммм но знаете какви ги правят последните серии за това съм убеден че и тази ще е така направена че да ни държи влажно до 7 февруари :) Серията се очаква да разбие представите ни но как ли :) Мн ми е интересно как ша се развият нещата с човека с превръзката на окото... ко ша стане с Déjà vu-на Дез ами Лок какво ли ша предприеме за да тръгне по дирите на отвлечените ни герой... СПОЙЛЕР:Както виждате на промото се чува май изтрел на края :) Дали Сойер е убит(за мен невъзможно) или някой друг :) К'во ли ша напрай Джак с операцията на Бен щото както виждате Бен ляга на масата за да го режат:СПОЙЛЕР :lol: Изобщо ша е лудница :punk Не вярвам да разочароват някой ;) :)

Най-интересната серия за трети сезон досега определено. :punk

А февруари е тооолкова далеч :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...