Jump to content
BulForum.com

Сериала "LOST"

stu

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply
малко офтопик,но искам да попитам с коя серия и кой сезон свърши LOST по NTV

2 сезон-шахматистите,които аз си чакам да дадат вв 3 сезон.

поредната тъпа серия

Кво се караш?Аз съм виновен сигурно,че не "чаткаш" английски..

Стига спорете.Някой ги мързи :D :lol: .Втори сезон беше интересен,стана интересно нещо :D сега ще видим и трети

поредната тъпа серия

Съгласен съм, вече леко изнервящо почна да ми действа този сериал, на път р да се превърне в "Дързост и грозота" :sick

Поне според мен тази серия беше малко по-интересна от другите , все пак се развива някакво действие :)

вие видяхте ли новите два персонажа, които ще бъдат развити през този сезон? сигурно ще ги убият по някое време де към края на сезона кат полицайката и мацката на хърли. за русата шунда и пича дето от статисти изведнъж получиха реплики и земаха да разпитват за Джак все едно са първи приятелчета с тях от ранна детска възраст :) сценаристите нещо почват да се излагат с тази повтаряща се употреба на начини за вмъкване в сценария.

ако до края на сезона тия двамата ни бъдат разказани подробно и по-късно убити мистериозно, значи съм станал оракул като Дезмънд.

м/у другото само на мен ли ми забива на 15мин горе долу ?

Добре си върви..при теб е нещо.Серията беше..интересна :) лок има смс сендър в главата ^^

Ха! Ето че отново започват въпросите...Еми както Лок е еспял да проходи защо Дез да няма проблясъци от бъдещето :) Епизода беше доста добър...Най-се радвам че Лок започна да си връща вярата!И нз дали забелязахте ама епизода е напрайн от помощник режисьор или там къвто се води...Също като 02х15- епизода с Клеър...Тоя епизод беше мн сходен като ефекти и т.н...Но беше добър... И сериозно нз вече за кой път го каам ама глупаво е изобщо сериал като LOST да се слага до сериал като "Дързост и красота".Моля ви не ставайте смешни! ;)

Според мен тоя "апап" Дез и той е от другите и май сега порядъчно ще го бият както е с тая индианска пижамка

Обече сериалът яко рулира никога не съм гледал по-интересно нещо какво ли не бих дал за още много серии наведнъж :punk

Още 3 епизода за тая година да! :( И после пак почивка но.. :lol: Този епизод сет излиза при нас утре ша е мн як...Ще си припомним ко хубаво е Сойер да яде бой :laughing: ама як бой (аххаххаха :devil ) :lol:

Дежа Вю :lol:

Ахаххаха! :lol: :lol: :lol: Т'ва не е извънземно бе! :lol: :lol: :lol: Това е човек с превръзка на окото(като на пиратите :) ) Има слухове че т'ва е Радзински :) но в никакъв случай не е извънземно :lol: :lol: :punk :P :D :laughing: :excl:

Няма я вече магията на Lost.Какви са тези безсмислени серии в,които се случва едно голямао нищо.Лично аз се надявам поне сериите след Нова година да са нещо по-смислено,то се вижда че тези в началото ги ползват само за някакъв пълнеж...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...