Jump to content
BulForum.com

Сериала "LOST"

stu

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Още днес ако питаш мен.АКо стане така като миналия път 52 минути след примиерата :woot :lol: И субс още на стринта...После ми говорете че българите не харесвали сериала :lol: :lol: :punk :D :)

Още днес ако питаш мен.АКо стане така като миналия път 52 минути след примиерата :woot :lol: И субс още на стринта...После ми говорете че българите не харесвали сериала :lol: :lol: :punk :D :)

Да уе не харесват-аз не харесвам хубави жени :D .Оле нямам търпение утре да цъфне сериала и дано до кам 3 часа да има и субс :love :)

И на мен ми се стори скучен епизода - никакво развитие на действието като цяло.

Е то като цяло действието като цяло се развива бавно.Все пак полвината втори сезон ни занимаваха с The Others,като още не се знае с точност кои са и как са попаднали на тоя остров.Аз сега ще изгледам епизода и ще едитна поста :)

Не че нещо ама ... поредният скучен епизод ... :wacko:

Напълно съгласен...жалко.Вече два епизода сценаристите тъпчат на едно и също място.

Скучен ви се вижда щото чакате по една седмица за тези 40 мин.И очаквате, че ще ви кажат всичко след това. Ма като ви бяха на готово по 10 серий или направо цял сезон не ви беше скучно. И толкова съм отврътен от бг титрите, че даже няма и да си ги сваля като излязът. В стрмежа си да се изкарат възможно най-бързо някой пубер който има 4 по английски в училище решава, че трудните думи и изрази ще ги пропусне щото трябва да се състезава с някой. Предпочитам да ги забавят 3-4 дена ако трябва, но да е преведено всичко и както трябва. Иначе ми харесва като цяло как се развиват нещата. Филмчето е доста добро :punk

Пффф епизода беше добър!!!Толкова мисли ме нападнаха след като видях ко стана с гологлавия кореец и простреляната от Сън мадама на яхтата че...

BTW само скийте за ка изрудия стаа в следващия епизод...Вижте кои по точно кой се завръщат и ко стаа с Лок малеее ша се побъркам :lol: :woot Няаам търпение :punk :rolleyes:

малко офтопик,но искам да попитам с коя серия и кой сезон свърши LOST по NTV

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...