PQI Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 samkijota ne6to sa e oburkal tva sa za 00 epizoda deba ne moat tolkoz burzo da izlqzat dove4eraaaaaaaaaaaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 samkijota ne6to sa e oburkaltva sa za 00 epizoda deba ne moat tolkoz burzo da izlqzat dove4eraaaaaaaaaaaa! true. my fault sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gunslinger Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 noviq epizod rulira osobeno pyrvata szena Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Ся очакваме субс,но едва ли ще се бавят много Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Ся очакваме субс,но едва ли ще се бавят много http://subs.unacs.bg/get.php?id=24706 ся пускам да вида дали са наред Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 http://subs.unacs.bg/get.php?id=24706ся пускам да вида дали са наред Да бе видях.Да са еба в простака Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 http://movies.co.jp:8085/Serials/Lost.(2004)/Season.3/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Шшшшш напрао утрепахте коня майна Никога не съм виждал да излезе толкова бързо епизода а за суб да не говорим Евала!Сядам да го гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 защо по дяволите нищо не казаха за ония двамата пичове там където играеха шах тва ми беше оснавната тръпка Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Епизода беше добър... В следващия епизод ще видим ко стаа с Лок и с другите Казано чесно малко ми беше необикновенно да гледам толкова много непознати хора на някакво непознато място И определено вече знам кой е "ТОЙ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Страхотно начало Много интересна серия за мен. На някого позната ли му е Джулиет от някоя друга серия? Аз не се сещам да съм я виждал преди. Интересно какво й е казал Хенри/Бен на Кейт на плажа, за да бъде толкова ужасена, когато влезе в клетката? И защо ли я пита защо е избрала Сойър, а не Джак? Дали пък не търсят "по-силният мъжки" и да ги накарат да създадат поколение, което "Другите" не биха могли да имат? И как така Джулиет беше под водата с Джак и после изскочи пред Сойър в гората? На мен ми намирисва на клониране. Очевидно са правили някакви експерименти върху животни (включително акули и делфини вероятно), но може би и върху хора правят вече опити. Не е ясно точно какви експерименти са правили, обаче. Някой може ли да намери скрийншот на логото, което стоеше на цистерната, която Сойър видя от клетката си? Едит: 10x, Fibaman. За това говоря. Логото е нещо като октопод Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Някой може ли да намери скрийншот на логото, което стоеше на цистерната, която Сойър видя от клетката си? За това ли говориш , защото много не ми прилича на цистерна Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 На мен пък логото си ми прилича на това на Дарма .Еми sincity все пак едва ли всичко се развива в реално време .На мен много ми хареса първа серия,само дето можеше и да не вкарват "Вързост и красота елемента"-задето бутна бащати той ся е мъртво пян .Първия епизод на трети сезон беше много обещаващ и дано да пуснат втори епизод по-бързо Едит:Обаче не съм виждал да се пускат по-бързо субтитри Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 добре, добре ... интригуващо започва 3-и сезон п.п. ... ама мноо кофти така по една серия на седмица. както бях го захапал в началото (да го гледам), ако не се лъжа ... бях направил 11 серии за един ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver_bg Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Изгубени - трети сезон - Сезон 3 ще започне да се излъчва от 4 октомври 2006. Епизодите ще бъдат 23, разделени на две части: през есента ще бъдат излъчени само 6 епизода, сле дкоето ще има почивка от няколко месеца и чак през февруари 2007 ще бъдат излъчени останалите 17 епизода. Историята започва на 65-ия ден от катастрофата, а създателите на сериала са запланували Другите да имат централно място в трети сезон. Освен водача им - "Хенри Гейл", зрителите ще се запознаят по-отблизо и с техните история, йерархия, навици и цели. Също така ще видим и още оцелели от катастрофата, така героите за пореден път ще увеличат бройката си. В трети сезон проблясъците в миналото на главните герои ще бъдат доста по-малко отколкото тези на новодошлите. Снимките на трети сезон започнаха на 4 август 2006. Това вярно ли е?! Най-добре да започна да го гледам направо пролетта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Вие сериозно ли Имах много големи очаквания към началото на трети сезон,ама бях неприятно изненадан.Серията беше толкова посредствена.След първите 5 минути,видяхме едно голямо НИЩО Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 защо по дяволите нищо не казаха за ония двамата пичове там където играеха шах тва ми беше оснавната тръпка кви шахматисти аз тва не го видях,иначе рулира първата серия според мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 кви шахматисти аз тва не го видях Тези шахматисти се появиха в последните или последния епизод на 2-ри сезон , бяха на някакво корабче май и следяха някакъв сигнал на един радар . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Това вярно ли е?! Най-добре да започна да го гледам направо пролетта. Да вярно е А аз не съм съгласен че епизода след първите 5 мин е бил едно нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Вие сериозно ли Имах много големи очаквания към началото на трети сезон,ама бях неприятно изненадан.Серията беше толкова посредствена.След първите 5 минути,видяхме едно голямо НИЩО За един и същи сериал ли говорим? Факта, че "другите" си имат изградено цивилизовано общество на острова и се приструват на неандерталци е "нищо"????? Ти какво очакваше да стане??? Тези шахматисти се появиха в последните или последния епизод на 2-ри сезон , бяха на някакво корабче май и следяха някакъв сигнал на един радар . Появиха се в последния епизод, в последните 2 минути и бяха в изследователска станция на един от полюсите, където най-ясно се усещат разни явления (явно и елекртомагнитни такива). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Пичове въпроса може да ви стори тъп но това S3 Ep.00 първа сирия ли е или някакво инфо какво да очаква ме в сезон 3 да знам дали да го тегля а филма наистина е добър на сезон 2 15 серия съм още Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Не го тегли. Май е нещо като обобщителен епизод на миналия сезон колкото да припомни на хората за какво ставаше дума. Новата серия си е 3x01. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 На мен що ми се струва че онова момче в клетката до Сойер е сина на французоиката Тя беше казала че са и отвлекли сина преди 16г Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Аз пък останах с впечатлението че не има син а има дъщеря...Момичето което спаси Клеър Алекс така май се казваше и "сина й" Представете си че са одмъкнали бебето на Русо по същия начин по който щяха да го одмъкнат и на Клеър.И са й заличили спомените или са й вкарали други Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Не знам ама в началото сериала много ме кефеше, а сега вече ме дразни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.