Jump to content
BulForum.com

Сериала "LOST"

stu

Recommended Posts

samkijota ne6to sa e oburkal

tva sa za 00 epizoda deba

ne moat tolkoz burzo da izlqzat :(

dove4eraaaaaaaaaaaa!

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Шшшшш напрао утрепахте коня майна :lol: :lol: :woot Никога не съм виждал да излезе толкова бързо епизода а за суб да не говорим :laughing: :laughing: Евала!Сядам да го гледам :woot

защо по дяволите нищо не казаха за ония двамата пичове там където играеха шах :angry1

тва ми беше оснавната тръпка

Епизода беше добър... В следващия епизод ще видим ко стаа с Лок и с другите :) Казано чесно малко ми беше необикновенно да гледам толкова много непознати хора на някакво непознато място :) И определено вече знам кой е "ТОЙ" :woot :lol: :) :P :D

Страхотно начало :punk

Много интересна серия за мен.

На някого позната ли му е Джулиет от някоя друга серия? Аз не се сещам да съм я виждал преди.

Интересно какво й е казал Хенри/Бен на Кейт на плажа, за да бъде толкова ужасена, когато влезе в клетката?

И защо ли я пита защо е избрала Сойър, а не Джак? Дали пък не търсят "по-силният мъжки" и да ги накарат да създадат поколение, което "Другите" не биха могли да имат?

И как така Джулиет беше под водата с Джак и после изскочи пред Сойър в гората? На мен ми намирисва на клониране. :P

Очевидно са правили някакви експерименти върху животни (включително акули и делфини вероятно), но може би и върху хора правят вече опити. Не е ясно точно какви експерименти са правили, обаче.:)

Някой може ли да намери скрийншот на логото, което стоеше на цистерната, която Сойър видя от клетката си?

Едит: 10x, Fibaman. За това говоря. Логото е нещо като октопод:)

Някой може ли да намери скрийншот на логото, което стоеше на цистерната, която Сойър видя от клетката си?

За това ли говориш , защото много не ми прилича на цистерна :)

bscap0001xq7.jpg

На мен пък логото си ми прилича на това на Дарма :P .Еми sincity все пак едва ли всичко се развива в реално време :blink: .На мен много ми хареса първа серия,само дето можеше и да не вкарват "Вързост и красота елемента"-задето бутна бащати той ся е мъртво пян :) .Първия епизод на трети сезон беше много обещаващ и дано да пуснат втори епизод по-бързо :punk

Едит:Обаче не съм виждал да се пускат по-бързо субтитри :D

добре, добре ... интригуващо започва 3-и сезон :)

п.п. ... ама мноо кофти така по една серия на седмица. както бях го захапал в началото (да го гледам), ако не се лъжа ... бях направил 11 серии за един ден :P

Изгубени - трети сезон - Сезон 3 ще започне да се излъчва от 4 октомври 2006. Епизодите ще бъдат 23, разделени на две части: през есента ще бъдат излъчени само 6 епизода, сле дкоето ще има почивка от няколко месеца и чак през февруари 2007 ще бъдат излъчени останалите 17 епизода. Историята започва на 65-ия ден от катастрофата, а създателите на сериала са запланували Другите да имат централно място в трети сезон. Освен водача им - "Хенри Гейл", зрителите ще се запознаят по-отблизо и с техните история, йерархия, навици и цели. Също така ще видим и още оцелели от катастрофата, така героите за пореден път ще увеличат бройката си. В трети сезон проблясъците в миналото на главните герои ще бъдат доста по-малко отколкото тези на новодошлите. Снимките на трети сезон започнаха на 4 август 2006.

Това вярно ли е?! Най-добре да започна да го гледам направо пролетта. ;)

Вие сериозно ли :confused Имах много големи очаквания към началото на трети сезон,ама бях неприятно изненадан.Серията беше толкова посредствена.След първите 5 минути,видяхме едно голямо НИЩО

защо по дяволите нищо не казаха за ония двамата пичове там където играеха шах :angry1

тва ми беше оснавната тръпка

кви шахматисти :blink: аз тва не го видях,иначе рулира първата серия според мен

кви шахматисти :blink: аз тва не го видях

Тези шахматисти се появиха в последните или последния епизод на 2-ри сезон , бяха на някакво корабче май и следяха някакъв сигнал на един радар .

Това вярно ли е?! Най-добре да започна да го гледам направо пролетта. ;)

Да вярно е ;) А аз не съм съгласен че епизода след първите 5 мин е бил едно нищо ;)

Вие сериозно ли :confused Имах много големи очаквания към началото на трети сезон,ама бях неприятно изненадан.Серията беше толкова посредствена.След първите 5 минути,видяхме едно голямо НИЩО

За един и същи сериал ли говорим? Факта, че "другите" си имат изградено цивилизовано общество на острова и се приструват на неандерталци е "нищо"????? Ти какво очакваше да стане???

Тези шахматисти се появиха в последните или последния епизод на 2-ри сезон , бяха на някакво корабче май и следяха някакъв сигнал на един радар .

Появиха се в последния епизод, в последните 2 минути и бяха в изследователска станция на един от полюсите, където най-ясно се усещат разни явления (явно и елекртомагнитни такива).

Пичове въпроса може да ви стори тъп но това S3 Ep.00 първа сирия ли е или някакво инфо какво да очаква ме в сезон 3

да знам дали да го тегля

а филма наистина е добър на сезон 2 15 серия съм още

Не го тегли. Май е нещо като обобщителен епизод на миналия сезон колкото да припомни на хората за какво ставаше дума. Новата серия си е 3x01.

Аз пък останах с впечатлението че не има син а има дъщеря...Момичето което спаси Клеър :) Алекс така май се казваше и "сина й" Представете си че са одмъкнали бебето на Русо по същия начин по който щяха да го одмъкнат и на Клеър.И са й заличили спомените или са й вкарали други :wacko: :) :lol: :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...