Jump to content
BulForum.com

Сериала "LOST"

stu

Recommended Posts

Това е най-новото промо за сега.Страхотно е!.Другото може да видите тук

http://lost-bg.com/web/modules.php?name=Ne...icle&sid=79

Мн яки промо клипчета :excl: :excl: :excl: :excl: Супер са и новия сезон ша е наистина рабиващ :)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply
накрая на 4 сезон джак сънува.. ( доколкото разбрах ) повече няма да кажа. Иначе сериала е :wacko:

Тва е невъзможно поради простата причина че във всеки епизод се разказва за миналото на някой герой така че неможе да ни запознават с живота на някви си там хора и накрая да се окаже че някой сънувал така че тая теория мисля че е смешно да се споменава ;)

Тва е невъзможно поради простата причина че във всеки епизод се разказва за миналото на някой герой така че неможе да ни запознават с живота на някви си там хора и накрая да се окаже че някой сънувал така че тая теория мисля че е смешно да се споменава ;)

Това не е вярно. Човек може да измисля персонажи които да рефлектират неговата същност и вътрешни конфликти. Болестта както знаете се нарича шизофрения. Напълно възможно е да сънува, но със сигурност не е това, защото един път го направиха по подобен начин като едва ли не го изкараха, че Хърли си го измисля (реален пример на шизофрения), но в крайна сметка излезе, че си измисля един единствен човек.

Това не е вярно. Човек може да измисля персонажи които да рефлектират неговата същност и вътрешни конфликти. Болестта както знаете се нарича шизофрения. Напълно възможно е да сънува, но със сигурност не е това, защото един път го направиха по подобен начин като едва ли не го изкараха, че Хърли си го измисля (реален пример на шизофрения), но в крайна сметка излезе, че си измисля един единствен човек.

шизофренията болест ли е или психично разстройство?! я си помисли.

и не стана ясно точно кво си измисля Хърли.

На края ще се окаже, че всички сме в матрицата и Сали Спектра е Архитекта. Ще има голяма оргия и всички ще сме доволни.

Относно шизофренията , да това е психично заболяване (болест) (по цял ден пиша документи свързани с тези неща и ми е гръмнала главата :( )

А това за съня дано не се окаже така, че ще забозят хубавото сериалче...

Не са толкова прости хората че да напрая подобна простотия ;) :lol: Т'ва е невъзможно!!!Финала ще е голям и мн далеч от представите ни :)

Не са толкова прости хората че да напрая подобна простотия ;) :lol: Т'ва е невъзможно!!!Финала ще е голям и мн далеч от представите ни :)

То до ся 90% от случилото се беше далеч от представите ни :)

В арена-та са качили "Lost.S03E00.HDTV" , което представлява нещо като обзор на случилото се до сега :)

Izmislq si personaja s koito bqga6e ot ludnicata (zabravih mu imeto).

Пффф.Няаам търпение :woot ...Особено като изгледах някои трейлърчета и снимки :) Та сега за 6 седмици ша изгледаме 6 епизода и след т'ва ако не се лъжа 4-5-6 седмици почивка и за 17 седмици 17 епизода :) Малко е странно но...Ша чакаме и ша гледаме :woot

Btw аз съм мн зле по английски ама Хенри толкова ясно и бавно говори че...пък и знам почти на изуст репликите на всички герои в епизодите и абсолщтно всичко разбрах :D

Aaaaaa бързо давайте някав линк по :woot Но май ще е по хубаво да изчакам да го качат в локала :) Поредното пробуждане на манията ми :laughing: :woot

Едит!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Uploaded 52 mins after pre. :lol: :laughing: :lol: :laughing: Сваляйте!!!!!!!!!!!!!

Ааааа добре щом ша го пускаш за локален няаа да чакам 3 часа да се дърпа от датата :devil Пиши полсе като опрайш работите!

ок :-) не съм на ГГбит :) ама .. ще го пусна от зала с евроком оптика - 300 кб е към ГГбит :) ади и от мене да мине нали съм добричък :) :punk

тея с буквите мнооо бързи бре :blink: release-а се е появил в bg peering-a някъде в малките часове на днешния ден, а вече има титри .... изглежда голям глад ги гони всички към тоя сериал :laughing:

тея с буквите мнооо бързи бре :blink: release-а се е появил в bg peering-a някъде в малките часове на днешния ден, а вече има титри .... изглежда голям глад ги гони всички към тоя сериал :laughing:

я дай линк,че нещо намирам само на английски

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...