NickelbacK Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Значи ако влезете в Българския форум за изгубени ша разберете мноо истини Ето ви и Лостпедията!!!!! Прочетете за "Уравнението на Valenzetti "!!!!!!!!!!!!Може нещо да ви се светне Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Значи ако влезете в Българския форум за изгубени ша разберете мноо истини Ето ви и Лостпедията!!!!! Прочетете за "Уравнението на Valenzetti "!!!!!!!!!!!!Може нещо да ви се светне И аз от каде да знам дали тва са истини и дали това го имат на предвид сценаристите или просто е поредната теория/измислица на някой скучаещ си ученик . Тва Лостпедиа или квото е няма нищо обшо с реалността. http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Searc...ation&go=Go няма такова нещо в уикипедиа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 И аз от каде да знам дали тва са истини и дали това го имат на предвид сценаристите или просто е поредната теория/измислица на някой скучаещ си ученик . Тва Лостпедиа или квото е няма нищо обшо с реалността.http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Searc...ation&go=Go няма такова нещо в уикипедиа... Това което пише там е като WIkipedia на LOST. Неща събрани и описани специално за сериала. В същност такива неща не съществуват. Най-долу има препратка към истинската Wikipedia и там е написано, че въпросните хора са измислени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FullMaster Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Tака се получава от светкавицата. Аз лично мога да ти покажа снимка правена през деня, на която вън е тъмно. Има вещи хора в този форум, които могат да ти обяснят това явление. Хърли, че имаше въображаем приятел - имаше. Специално за този епизод имам моя собствена теория която се покрива с всичко което се случи и бих ви я разяснил (ако вече не съм го направил по-напред в темата), но не е това идеята на последните ми постове. ЕЕее! Не го знаех това явление! Човек не може да знае всичко на този свят, но може да се оповава на логиката! Имах в предвид, че не вярвам това всичкото да се случва в главата на Хърли - много плоско звучи! Иначе дай твойта версия за това да чуем.,.. Мене това ме радва в сериала, че развихря въображението до крайна степен! И му става интересно на човек! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Тайната на числата е разкрита! ..Разбира се че нещата не са реални но са специално измислени за филма и тея всички фондации и инициативи са така яко напрайни че сякаш всичко е една действителност но...за жалост не е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Тайната на числата е разкрита! ..Разбира се че нещата не са реални но са специално измислени за филма и тея всички фондации и инициативи са така яко напрайни че сякаш всичко е една действителност но...за жалост не е! Тия неща за тоя италянец или къвто в там никаде не се споменават във филма. аз глеам филм и не мисля да почвам да го свързвам с някви сайтчета, който може да са писани от всеки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Ахахахаха абе пич!Тия сайтове са замислени за сериала бе.Т'ва и сценаристите го казаха...Колко седмици са се събирали кодовете от някви шоколадчета "аполо" ако не се лъжа за да се отворят нещата в тоя сайт.Т'ва не са някви простотии.Т'ва са неща абсолютно свързани със сериала...Мистерии които няаа да се разкрият през сезоните ша се разкриват ей от такива сайтове и от играта която е замислена ако не се лъжа в края на тая или началото на другата година Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Да играта е знам.. нищо интересно. Тоя обаче не ми изглежда измислен от тях. както и да е може и така да е, но само едно не ми е ясно. Как ако баба ми гледа сериала ще разбере от каде са дошли тези числа. И все пак ако сайта е оригинален мисля че тези неща трябва да се споменат рано или късно и в самия филм... Аз не искам да се задулбочавам в четенето на такива сайтове щото накрая ще разбера как свършва последния епизод. Или може би ще си мисля че съм разбрал и само ще ме объркат.... имаше много теорий който четох и повечето вече отпаднаха. Колко му е някой като теб да е разправял че и те са били истини.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahP Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Някой да знае кога е световната премиера на 3 сезон? Не видях че е тоя вапрос го има малко по-горе за това извиняваите Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 ХАххаха май на никой не му се занимава да се върне 4-5 поста назад.Та световната примиера е на 4-ти октомври.А аренската примиера е на следващия ден ЕДИТ: Lost Experience Update(ARG): Check out the latest hanso video released. It gives an insight at what the LOST numbers means. http://www.dharmasecrets.com/forum/index.p...pic,7961.0.html За ей т'ва стааше въпрос може да го изгледате и ако разберете нещо някои неща ще ви се разяснят! Updates on Lost Season 3: Pre-Season Talk sub-forum - http://www.dharmasecrets.com/forum/index.php/board,60.0.html Trailer 5 (Sep 10) - http://www.dharmasecrets.com/forum/index.p...pic,7972.0.html Trailer 4 (Sep 6) - http://www.dharmasecrets.com/forum/index.p...pic,7904.0.html Trailer 3 (Sep 1) - http://www.dharmasecrets.com/forum/index.p...pic,7786.0.html Trailer 2 and 1 - http://www.dharmasecrets.com/forum/index.p...pic,7478.0.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepsitto_ Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Гледали ли сте новия сериал LOST абсолютна маниа e това свериалче по добро от Туин пиикс! Az taka si pi6a Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Az taka si pi6a Нешу ни фанах смисъла тука .Иначе дайте БГ фен сайта на сериала,че не мога да намера линка Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Нешу ни фанах смисъла тука .Иначе дайте БГ фен сайта на сериала,че не мога да намера линка www.lost-bg.com е сайтът Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Тука има едно мн яко видео с част от епизод от новия сезон...Мн е зарибено и насраният пак е Сойер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Горното видео го има в арена-та под заглавие "Lost - Season 3 Preview" 65МБ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Сойер в клетка за птички ххх ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Сойер в клетка за птички ххх ^^ аре без коментари някои искат да се изненадат от новите серии Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Не виждам к'ва изненада може да е т'ва Тоя Сойер винаги е прецакан и набатачен така че...Дали в клетка дали в дупка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 аре без коментаринякои искат да се изненадат от новите серии o.O окз ма не мислех че някой,гледал клипчето после ще търси изненада в новите серии,именно в моментите от него..ама щом казваш sorrka Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 o.O окз ма не мислех че някой,гледал клипчето после ще търси изненада в новите серии,именно в моментите от него..ама щом казваш sorrka е то в тва клипче имаше супер малко споил само тва за клетката и после как нещо гарми вода и тичат другото просто повтарят от другите епизоди Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Аве пичове сега зех да гледам Сезон 2 стигнал съм до 12 серия та имам много сериозен проблем със всяка серия като зареда БГ СУБа изведнъж започват да избързват и лека полека става ( 10-20 сек ) секи път ставам да ги синхронизирам но след най много 40 сек пак почват да избързват супер много до колкото помна имах същия проблем и със първия сезон някой ще ми каже ли как да си оправа проблема този проблем ми го прави само този сериял гледам го със BSplayer 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Аве пичове сега зех да гледам Сезон 2 стигнал съм до 12 серия та имам много сериозен проблем със всяка серия като зареда БГ СУБа изведнъж започват да избързват и лека полека става ( 10-20 сек ) секи път ставам да ги синхронизирам но след най много 40 сек пак почват да избързват супер много до колкото помна имах същия проблем и със първия сезон някой ще ми каже ли как да си оправа проблема този проблем ми го прави само този сериял гледам го със BSplayer 2 Това е от фрейм рейта на субтитрите.Виж дали съвпада с фреймрейта на ави файла.За целта 2 бутон в/у него---->summary и там пише фрейм рейт.След това гледаш и тоя на субтитрите и трябва да съвпадат.(В subs.unacs.bg има субтитри с различен фреймрейт.Свали си този който е на ави файла.) ЕДИТ:Гледал съм целия 2 сезон на ЛОСТ от локала изсмукан заедно със субтитрите и съм нямал подобен проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Кога почват новите серии?Сру ако е казано ама хич не ми се търси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Кога почват новите серии?Сру ако е казано ама хич не ми се търси Уж на 4 октомври ... или поне там някъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Уж на 4 октомври ... или поне там някъде Не "уж", ами направо на 4-ти октомври си почва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.