Jump to content
BulForum.com

Сериала "LOST"

stu

Recommended Posts

Днес май всички едновременно сме се сетили за сериала :D

Някой да знае кога стартира новия сезон? Имам спомени че този месец трябва да е

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Btw има мн едно доста достоверно звучащи спойлери и се чуда дали да ги постна...Но знам че повечето от вас не харесват спойлерите за т'ва...ако искате ша дам линк или напрао ще ги пейстна тука...

Spoilers!

На всеки си пише източника, повечето са напълно достоверни. Аз лично не съм ги чел всичките и нямам и намерение да го правя...

Ама никой не се научи, че нещо, свързано ли е с тоя филм, не е достоверно. Пролича си по теориите които се размотаваха преди края на 2-ри сезон. Стойте и чакайте :)

Тфа Spoilerite са бати шитнята майна.Само са залагваш с некфи простотий.В тоя сериал никой не може да знае кфо ша стане освен продуцентите и режисиорите и каста :lol:

Ама никой не се научи, че нещо, свързано ли е с тоя филм, не е достоверно. Пролича си по теориите които се размотаваха преди края на 2-ри сезон. Стойте и чакайте :)

Теориите са си теории. Но спойлерите, които бях чел за края на втория сезон се оказаха 80% истина. За това и вече не чета спойлери, защото почнаха да се оказват верни :)

Аз напълно съм се отказал да го мисля изобщо тоя сериал. Сценаристите просто се подиграват на всеки и всички които седят по 1 месец да гледат епизодите кадър по кадър, за да измислят теория.

True!

Сюжета просто не е навързан, става нещо интересно и после никой не обяснява защо е станало така и не го навързва към останалия филм...

True!

Сюжета просто не е навързан, става нещо интересно и после никой не обяснява защо е станало така и не го навързва към останалия филм...

Мен тфа до някъде ме дразни BTW :) .Например една от най-големите загадни-мистериозния черен дим още е неизяснена.Не е ясно и как The Others са попаднали на острова,но поне едно е ясно-има нещо свръхестествено на острова-спомнете си кфо каза главатаря на The Others на Майкъл преди да потегли с лотката :ghost

спомнете си кфо каза главатаря на The Others на Майкъл преди да потегли с лотката :ghost

Ти пък от де разбра че той е главатаря :lol: :D ;) На едно място бях чел че последния епизод ще се казва "HIM" или "HE" Стаа въпрос за последния епизод от сезона но може би е глупост т'ва...а аз съм почти 90% сигурен че Йенри не е "вожда на племето" :)

Аве чудни хора сте! ако след приключването на всяка серия абсолютно всичко ви е ясно какво ще ви накара да гледате следващата? Нали трябва да има нещо дето да ви дразни да ви накара да се зачудите - и колкото повече са тези неща толкова по добре! Това не ви е сапунка дето единствения наболял проблем в следващите 10 епизода ще е дали детето на Ана-Хуана ще е от втория съпруг на майка или от ДонПедро местния големец в чиято къща работи героинята :sick

Аве чудни хора сте! ако след приключването на всяка серия абсолютно всичко ви е ясно какво ще ви накара да гледате следващата? Нали трябва да има нещо дето да ви дразни да ви накара да се зачудите - и колкото повече са тези неща толкова по добре! Това не ви е сапунка дето единствения наболял проблем в следващите 10 епизода ще е дали детето на Ана-Хуана ще е от втория съпруг на майка или от ДонПедро местния големец в чиято къща работи героинята :sick

Въпроса е дали всички тези загадки ще имат отговори... Нека си ги има всички тези неща, ама аз не виждам как всичко това може да се обесени. дано сценаристите поне знаят отговорите на всичко :)

НЕ! Няма да има! Ти как мислиш?

Сценария си е доста заплетен и го представят супер детайлно! До сега всичко(с много малки изключения) си е на мястото и нещата са си логочески навързани даже доста очевадно, на моменти.

НЕ! Няма да има! Ти как мислиш?

Сценария си е доста заплетен и го представят супер детайлно! До сега всичко(с много малки изключения) си е на мястото и нещата са си логочески навързани даже доста очевадно, на моменти.

Ми аз пък съм чел че за доста неща (в момента не мога да се сетя) няма да има обеснение. И това беше изказване на сценаристите. Разбира се те не бяха много важни неща ама колко му е и за някой от важните да стане така

мен пък ми харесва да има загадки :D

между другото си мисля,че на края или всички ще измрът,или ще се спасят :bgrin:

А според мен ще останат на острова.

Въпроса е дали всички тези загадки ще имат отговори... Нека си ги има всички тези неща, ама аз не виждам как всичко това може да се обесени. дано сценаристите поне знаят отговорите на всичко :)

На 2 пъти в рамките на два епизода обясниха абсолютно всичко. И имам чувството, че това беше само и само да се покаже, че има начини по които може да се даде отговор на всичко.

А според мен ще останат на острова.

На 2 пъти в рамките на два епизода обясниха абсолютно всичко. И имам чувството, че това беше само и само да се покаже, че има начини по които може да се даде отговор на всичко.

Nqma otgovor samo za 6ibaniq dim...ili az sam propysnal :ghost

Аз пък не мисля така!Скоро сценаристите бяха казали че са искали да отговорят на колкото се може повече загадки но в края на крайщата са решили да не са мн...а за всички...т'ва е абсурдно :D.Има още толкова мноого загадки... Не разбирам защо си останал с погрешно впечатление :)

Nqma otgovor samo za 6ibaniq dim...ili az sam propysnal :ghost

Имам чувството, че изобщо не знаеш за какво говорех. В епизода в който показаха Хърли в лудницата, с един замах обясниха всичко - Хърли си го предствя. Теорията която беше плъзнала също имаше обяснение за всичко. Електромагнитното поле. Ти или не гледаш сериала или просто този сериал не е за теб.

Имам чувството, че изобщо не знаеш за какво говорех. В епизода в който показаха Хърли в лудницата, с един замах обясниха всичко - Хърли си го предствя. Теорията която беше плъзнала също имаше обяснение за всичко. Електромагнитното поле. Ти или не гледаш сериала или просто този сериал не е за теб.

Mne prosto ne ti shvanah posta.I kfo iska6 da kaje6 s Хърли си го предствя?!4e Harli si predstavq vsi4ko li?!Toi ako si predstavq6e si4ko kaf e smisala ot celiq serial :wtf: .Mnogo otgovori 6te namerim v treti sezon.Az sq 4akam po NOVA da po4nat da davat vtori sezon ta da si go pripomnq i da po4na treti.

Сега точно не ми се дават широки обяснения, защо точно мисля така, ама това че Хърли си го представя всичко ми се струва доста тъпо! Едно от тях е че че когато го снимаше доктора с уш "въображаемия" му пиятел, за да му го покаже после беше ДЕН! На снимката, която му показа после беше той сам само че на тъмно НОЩ! Така че за мен не е логично ако си го представя да се вкарва сам в такива филми "ОООО аз съм луд!" "Болния ми мозък е изфабрикувал всичко тва!"

В крайна сметка има още 3 сезона сценарии дето чака и ние го чакаме така че ще видим какво са намислили хората!

Нека пререфразирам: Woox се опита да ви каже, че с един епизод могат да ви обяснят всичко просто ей така , всички загадки и т.н, а не че тва с Хърли има вероятност да е истина. Всички разбрахме след края на епизода, че е бил болен преди.

В крайна сметка има още 3 сезона сценарии дето чака и ние го чакаме така че ще видим какво са намислили хората!

Кой пък е казал офицялно колко сезона ще е сериала !?

Сега точно не ми се дават широки обяснения, защо точно мисля така, ама това че Хърли си го представя всичко ми се струва доста тъпо! Едно от тях е че че когато го снимаше доктора с уш "въображаемия" му пиятел, за да му го покаже после беше ДЕН! На снимката, която му показа после беше той сам само че на тъмно НОЩ! Така че за мен не е логично ако си го представя да се вкарва сам в такива филми "ОООО аз съм луд!" "Болния ми мозък е изфабрикувал всичко тва!"

Tака се получава от светкавицата. Аз лично мога да ти покажа снимка правена през деня, на която вън е тъмно. Има вещи хора в този форум, които могат да ти обяснят това явление. Хърли, че имаше въображаем приятел - имаше. Специално за този епизод имам моя собствена теория която се покрива с всичко което се случи и бих ви я разяснил (ако вече не съм го направил по-напред в темата), но не е това идеята на последните ми постове.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...