Jump to content
BulForum.com

Сериала "LOST"

stu

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Точно преди да завъртки ключа буквално Дезмант каза трябва да взревя язовира.....мисля става въпрос да освободи магнитните сили.....това определено не е вредно даже е лечебно.....така че ясно лок дезмант и еко са живи.....но идеята е друга....снераските казаха че няма нищо не реалистично в филма....така че спрете с простотиите а ако искате да се плямпате правете го на личен, че найстина ще я затворят темата :)

да затворят темата , щото се изказват предположения :confused :lol: :confused

тия сценаристи лъжат , крадът и въшки имат

не трябва да им се има доверие :P

Тоя сериал вече дразни :angry1 . Поне да бяха казали нещо интересно в последният епизод. Ся остава да чакаме до 06.09.2006 за да гледаме LOST 3

Тоя сериал вече дразни :angry1 . Поне да бяха казали нещо интересно в последният епизод. Ся остава да чакаме до 06.09.2006 за да гледаме LOST 3

Ами ша чакаме.Малко ли интересни неща ти показаха хората в последния епизод :P

Абе на който не му харесва сериалчето да не влиза в темата беееее!

Повече лоша дума за любимия ми сериал да не сам чул :punk

А за затваряне на темата мисля , че е излишно да коментираме

LOST rulezzzzzz

LOST rulezzzzzz

Една от най-големите теми в раздела въобще не са съмнявам как ша я затворат :laughing:

Една от най-големите теми в раздела въобще не са съмнявам как ша я затворат :laughing:

Те ако решат и самия раздел могат да затворят ама няма да го направят

:) /hope so/

Те ако решат и самия раздел могат да затворят ама няма да го направят

:) /hope so/

Ами знам ама малко неразбираемо ще бъде това действие на ВИСШИТЕ :ghost :P

LOST rulezzzzzz

Ами аз доколкото знам тая тема се казва Сериала "LOST" за това да си кажеш мнението... Независимо дали е позитивно или негативно ! Ако искаш си направи тема ВЪЗХВАЛА НА СЕРИАЛА "LOST" или тема "LOST" - THE BEST обещавам в нея няма да пиша негативно ;)

Пффффф вече минаха няколко седмици откакто изгледах последния за сезона епизод и прочетох толкова теории прекрепени с аргументи които ме накараха да се замисля за собственото си съществуване :blink:

Определено продължавам да мисля че т'ва е най-великия сериал който съм гледал.По велик от анимацията на Том & Джери(е може малко да се поспори за т'ва но.. :laughing: )Във БГ-форума следях един раздел свързан с ъпдейти за организацията на Хасно...И мноо яко са напрайли че са пуснали мрежа от сайтове свързани с Изгубени в смисъл че има някви скрити послания в тях :) Супер.А маааму стара що не се влиза вече във www.lost-bg.com и форума му :confused :confused :( :huh:

Btw ако още не сте гледали Т'ВА :lol: :laughing: Гледайте го задължително.Първия път като го гледах щях да си изплюя гласовите струни от смях а следващите пъти го гледах само с болка в диафрагмата :laughing:

Btw ако още не сте гледали Т'ВА :lol: :laughing: Гледайте го задължително.Първия път като го гледах щях да си изплюя гласовите струни от смях а следващите пъти го гледах само с болка в диафрагмата :laughing:

Мухахххахаах :-))) лудоо :punk :punk :punk

• 4 weeks later...

Само за непросветените да кажа,че българския фен сайт на сериала е леко применен на http://lost-bg.com/web/ :) .BTW след колко време излиза първи епизод на трети сезон?

Edit:Вижте нещо интересно зето от фен сайта

Продуцентите на Lost, готвят трети сезон, който ще е повече за романтиката и тайнствените "Други"."Другите са важна част от трети сезон, има много тайни и въпроси за тях които зрителите ще си задават до трети сезон," казва изпълнителният продуцент Carlton Cuse." и това са нещата които ще разкрием."

"Ще има някои нови герои.Michael Emerson, който играе Хенри Гейл, ще бъде в центъра на вниманието догодина." Феновете ще се запознаят и с нов герой, който ще се появи в третия сезон: Пенелопе Уайлдмор, играна от Sonya Walger.

"Развълнуван съм от любовта във трети сезон," казва изпълнителният продуцент Bryan Burk, " Не забравяйте, че досега хората са били на острова повече от 60 дни.Те са по-запознати един с друг...любовта ще премине през всички герои. Ще бъде наблегнато повече на това във следващия сезон.".

:) .Очертава са разкриване на загадки в трети сезон :punk

Edit2:И още нещо доста интересно

Игра по LOST?Ubisoft официално обявиха,че са сключили договор с Touchstone Television за игра по сериала LOST.Играта ще бъде за PC,както и за конзоли.За сега не се знае друго,освен че ще излезе на пазара през 2007 година:)

И аз доста се запалих по този сериал.

Първи сезон го изгледах по телевизията, а втория епизод го гледах на компютъра.

Сега с нетърпение чакам ІІІ сезон, за да видя какво ще стане с Джак, Кейт и Сойер.

Филма е много заребяващ

• 2 weeks later...

Гледайте The Triangle

Ще ви дойдат много интересни мисли относно LOST, ако разбира се сте способни да мислите :punk

Аз напълно съм се отказал да го мисля изобщо тоя сериал. Сценаристите просто се подиграват на всеки и всички които седят по 1 месец да гледат епизодите кадър по кадър, за да измислят теория.

Аз напълно съм се отказал да го мисля изобщо тоя сериал. Сценаристите просто се подиграват на всеки и всички които седят по 1 месец да гледат епизодите кадър по кадър, за да измислят теория.

Напълно съм съгласен =]

Хахахха има нещо вярно :)

Трябва като гледаш сериала да си отворил пред теб поне 10 енциклопедии и тактически разсъждения,за да разбереш за какво става дума. :D ....ааа и най-важното - компас!Без компас на този остров си за никъде,даже ми се вижда по-голям от Азия. :lol:

Иначе нищо против Лост.Първия сезон лудница,ама втория... :bgrin:

Ми то втория сезон на повечето им са стори тъп щото чакаха по две седмици за епизод,а първи сезон го изгледаха за седмица-две.Лично според мен втори сезон ми се стори сто пъти по-убав от първи

Ми то втория сезон на повечето им са стори тъп щото чакаха по две седмици за епизод,а първи сезон го изгледаха за седмица-две.Лично според мен втори сезон ми се стори сто пъти по-убав от първи

Ами логично е да се случват така нещета, всмисъл всеки следващ сезон да е по-добър от предния! Иначе кой ще го гледа тоя сериал? :)

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...