Runner Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Ква е тая статуя с 4 крака бе - има един крак с 4 пръста... Хахаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Ква е тая статуя с 4 крака бе - има един крак с 4 пръста... Хахаха. Да де, за същото ставаше дума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Точно преди да завъртки ключа буквално Дезмант каза трябва да взревя язовира.....мисля става въпрос да освободи магнитните сили.....това определено не е вредно даже е лечебно.....така че ясно лок дезмант и еко са живи.....но идеята е друга....снераските казаха че няма нищо не реалистично в филма....така че спрете с простотиите а ако искате да се плямпате правете го на личен, че найстина ще я затворят темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 да затворят темата , щото се изказват предположения тия сценаристи лъжат , крадът и въшки имат не трябва да им се има доверие Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahP Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Тоя сериал вече дразни . Поне да бяха казали нещо интересно в последният епизод. Ся остава да чакаме до 06.09.2006 за да гледаме LOST 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Тоя сериал вече дразни . Поне да бяха казали нещо интересно в последният епизод. Ся остава да чакаме до 06.09.2006 за да гледаме LOST 3 Ами ша чакаме.Малко ли интересни неща ти показаха хората в последния епизод Link to comment Share on other sites More sharing options...
stu Posted June 8, 2006 Author Share Posted June 8, 2006 Абе на който не му харесва сериалчето да не влиза в темата беееее! Повече лоша дума за любимия ми сериал да не сам чул А за затваряне на темата мисля , че е излишно да коментираме LOST rulezzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Абе на който не му харесва сериалчето да не влиза в темата беееее!Повече лоша дума за любимия ми сериал да не сам чул А за затваряне на темата мисля , че е излишно да коментираме LOST rulezzzzzz Една от най-големите теми в раздела въобще не са съмнявам как ша я затворат Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Една от най-големите теми в раздела въобще не са съмнявам как ша я затворат Те ако решат и самия раздел могат да затворят ама няма да го направят /hope so/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Те ако решат и самия раздел могат да затворят ама няма да го направят /hope so/ Ами знам ама малко неразбираемо ще бъде това действие на ВИСШИТЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahP Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Абе на който не му харесва сериалчето да не влиза в темата беееее!Повече лоша дума за любимия ми сериал да не сам чул А за затваряне на темата мисля , че е излишно да коментираме LOST rulezzzzzz Ами аз доколкото знам тая тема се казва Сериала "LOST" за това да си кажеш мнението... Независимо дали е позитивно или негативно ! Ако искаш си направи тема ВЪЗХВАЛА НА СЕРИАЛА "LOST" или тема "LOST" - THE BEST обещавам в нея няма да пиша негативно Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Пффффф вече минаха няколко седмици откакто изгледах последния за сезона епизод и прочетох толкова теории прекрепени с аргументи които ме накараха да се замисля за собственото си съществуване Определено продължавам да мисля че т'ва е най-великия сериал който съм гледал.По велик от анимацията на Том & Джери(е може малко да се поспори за т'ва но.. )Във БГ-форума следях един раздел свързан с ъпдейти за организацията на Хасно...И мноо яко са напрайли че са пуснали мрежа от сайтове свързани с Изгубени в смисъл че има някви скрити послания в тях Супер.А маааму стара що не се влиза вече във www.lost-bg.com и форума му Btw ако още не сте гледали Т'ВА Гледайте го задължително.Първия път като го гледах щях да си изплюя гласовите струни от смях а следващите пъти го гледах само с болка в диафрагмата Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Темата няма да се затваря. Може да спрете коментарите за затварянето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Btw ако още не сте гледали Т'ВА Гледайте го задължително.Първия път като го гледах щях да си изплюя гласовите струни от смях а следващите пъти го гледах само с болка в диафрагмата Мухахххахаах :-))) лудоо Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Само за непросветените да кажа,че българския фен сайт на сериала е леко применен на http://lost-bg.com/web/ .BTW след колко време излиза първи епизод на трети сезон? Edit:Вижте нещо интересно зето от фен сайта Продуцентите на Lost, готвят трети сезон, който ще е повече за романтиката и тайнствените "Други"."Другите са важна част от трети сезон, има много тайни и въпроси за тях които зрителите ще си задават до трети сезон," казва изпълнителният продуцент Carlton Cuse." и това са нещата които ще разкрием." "Ще има някои нови герои.Michael Emerson, който играе Хенри Гейл, ще бъде в центъра на вниманието догодина." Феновете ще се запознаят и с нов герой, който ще се появи в третия сезон: Пенелопе Уайлдмор, играна от Sonya Walger. "Развълнуван съм от любовта във трети сезон," казва изпълнителният продуцент Bryan Burk, " Не забравяйте, че досега хората са били на острова повече от 60 дни.Те са по-запознати един с друг...любовта ще премине през всички герои. Ще бъде наблегнато повече на това във следващия сезон.". .Очертава са разкриване на загадки в трети сезон Edit2:И още нещо доста интересно Игра по LOST?Ubisoft официално обявиха,че са сключили договор с Touchstone Television за игра по сериала LOST.Играта ще бъде за PC,както и за конзоли.За сега не се знае друго,освен че ще излезе на пазара през 2007 година Link to comment Share on other sites More sharing options...
varvarina Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 И аз доста се запалих по този сериал. Първи сезон го изгледах по телевизията, а втория епизод го гледах на компютъра. Сега с нетърпение чакам ІІІ сезон, за да видя какво ще стане с Джак, Кейт и Сойер. Филма е много заребяващ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Филма е много заребяващ[/b] Да бе и аз мисля,че е зарЕбяващ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Гледайте The Triangle Ще ви дойдат много интересни мисли относно LOST, ако разбира се сте способни да мислите Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Аз напълно съм се отказал да го мисля изобщо тоя сериал. Сценаристите просто се подиграват на всеки и всички които седят по 1 месец да гледат епизодите кадър по кадър, за да измислят теория. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Аз напълно съм се отказал да го мисля изобщо тоя сериал. Сценаристите просто се подиграват на всеки и всички които седят по 1 месец да гледат епизодите кадър по кадър, за да измислят теория. Напълно съм съгласен =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Аз напълно съм се отказал да го мисля изобщо тоя сериал. Сценаристите просто се подиграват на всеки и всички които седят по 1 месец да гледат епизодите кадър по кадър, за да измислят теория. Хахахха има нещо вярно Трябва като гледаш сериала да си отворил пред теб поне 10 енциклопедии и тактически разсъждения,за да разбереш за какво става дума. ....ааа и най-важното - компас!Без компас на този остров си за никъде,даже ми се вижда по-голям от Азия. Иначе нищо против Лост.Първия сезон лудница,ама втория... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Ми то втория сезон на повечето им са стори тъп щото чакаха по две седмици за епизод,а първи сезон го изгледаха за седмица-две.Лично според мен втори сезон ми се стори сто пъти по-убав от първи Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Ми то втория сезон на повечето им са стори тъп щото чакаха по две седмици за епизод,а първи сезон го изгледаха за седмица-две.Лично според мен втори сезон ми се стори сто пъти по-убав от първи Ами логично е да се случват така нещета, всмисъл всеки следващ сезон да е по-добър от предния! Иначе кой ще го гледа тоя сериал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 За феновете!Излезе 15 секундно промо на 3-тия сезон.Него можете да свалите от тук! Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Ъх Чудо на чудесата! Джак се разхубавил и Сойер-а Всички са се разхубавили Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.