w00x Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Ако е 1 - Как е паднал самолетът след като магнита вече не е работил? Самолетът се разцепва от магнитната сила.Спира силата в един момент.Самолетът е извън контрол.Пада. За жалост по физика все още не сме учили магнитни сили , иначЕ щях да имам по-точна представа.... Не си прочел правилно това което съм написал. Какво по-точно е станало за тази минута през която действаше магнита? 1. Разцентровали са се уредите, за да се отклони самолета с 1000 мили от курс или 2. магнита е придърпал самолета надолу, след като той вече е бил отклонен от курса си с 1000 мили. Ако е 1 - Как е паднал самолетът след като магнита вече не е работил? ако е 2 - Как се е отклонил самолетът, за да иде над острова и да бъде привлечен от магнита? Когато Хенри не натисна копчето падна парашутът с храната начи може и сигнал за свършване на запасите да е а? а ти как разбра дали хенри е натиснал копчето или не? Аз казвам, че вината за падането на самолета не е деянието на Дезмънд. И дори грешката на Дезмънд да има нещо общо, цялата вина не е в него. Даже съм 100% сигурен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Инцидента планиран? И как по-точно е възможно да се планира, че някой си, ще се забави с натискането на копчето? И пак питам, щом инцидента е планиран и е причина за падането на самолета, защо магнита не повлия на лодката по никакъв начин? Ако магнита е повлиал на самолета значи трябва да има още 5-6 самолета на острова . Не си спомням в началото на първия сезон с колко километра казаха че се е отклонил самолета от курса си ама бяха доста. Едва ли е бил единственият железен предмет... Не казвам и че не е това причината, може сценаристите да си исмлят пак нещо и да преовеличат както стана със числата, чух че били казали, че нямат обеснения за тези числа, нищо немогли да измислят , от което следва че няма и да има обеснение в предстоящите серии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Не си прочел правилно това което съм написал. Какво по-точно е станало за тази минута през която действаше магнита? 1. Разцентровали са се уредите, за да се отклони самолета с 1000 мили от курс или 2. магнита е придърпал самолета надолу, след като той вече е бил отклонен от курса си с 1000 мили. Ако е 1 - Как е паднал самолетът след като магнита вече не е работил? ако е 2 - Как се е отклонил самолетът, за да иде над острова и да бъде привлечен от магнита? Уредите се разцентроват - получава се отклонението.Приближава се и от силата се разцепва - не ме питай как не знам.И после следва свободно падане Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Ако магнита е повлиал на самолета значи трябва да има още 5-6 самолета на острова . Не си спомням в началото на първия сезон с колко километра казаха че се е отклонил самолета от курса си ама бяха доста. Едва ли е бил единственият железен предмет... Не казвам и че не е това причината, може сценаристите да си исмлят пак нещо и да преовеличат както стана със числата, чух че били казали, че нямат обеснения за тези числа, нищо немогли да измислят , от което следва че няма и да има обеснение в предстоящите серии Точно и аз това искам да кажа. Дезмънд не е виновен. Уредите се разцентроват - получава се отклонението.Приближава се и от силата се разцепва - не ме питай как не знам.И после следва свободно падане Добре де. Уредите се разцентроват, ама как за 1 минута се приближава тоя самолет с 1000 мили, че да го разцели магнита? Това питам аз. За 1 минута става едно от двете неща които съм казал. Не могат да станат и двете. Те хората щяха да изпукат на борда при тая скорост и с толкова ниско налягане на въздуха. Няма обяснение и защо се разцепва, защото магнитите не са 100 по целия остров, всичките с големината на къща. Той е само един. При наличието на един източник, няма причина самолета да се разцепи на две. Щеше да се забие с носа напред в земята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Ами тогава ако не е от магнита някой талибан с ракета земя - въздух ли ги е ударил?Или може би предварително е имало експлозив... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Ами тогава ако не е от магнита някой талибан с ракета земя - въздух ли ги е ударил?Или може би предварително е имало експлозив... Не се бях замислял в подобна посока обаче е ужасно възможно майна...Единият от "другите" беше леко с тен..такъф един може и от Ал Кайда да е о.О Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Аз ако знаех какво става във филма нямаше да го гледам. Това че опровергавам теориите ви, не означава, че имам логично обяснение за всичко. Ние нищо не сме видяли, за да може да се правят предположения. Това че Дезмънд мисли, че той е виновен, не означава, че той е виновен. Ако ме опровергаете, ще се съглася с вас, но за момента не можете да ми обясните как магнита за отрицателно време разстройва уредите на 1 самолет на разстояние от 1000 мили и го придърпва, че и го разбива. Както каза midas. В диапазона на действие на тоя магнит, само един самолет ли е имало? Някой може ли да ми каже за къде лети братът на Еко от Нигерия със самолетът, за да си направя една сметка. После ще споделя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Аз ако знаех какво става във филма нямаше да го гледам. Това че опровергавам теориите ви, не означава, че имам логично обяснение за всичко. Ние нищо не сме видяли, за да може да се правят предположения. Това че Дезмънд мисли, че той е виновен, не означава, че той е виновен. Ако ме опровергаете, ще се съглася с вас, но за момента не можете да ми обясните как магнита за отрицателно време разстройва уредите на 1 самолет на разстояние от 1000 мили и го придърпва, че и го разбива. Както каза midas. В диапазона на действие на тоя магнит, само един самолет ли е имало? Някой може ли да ми каже за къде лети братът на Еко от Нигерия със самолетът, за да си направя една сметка. Ами то не може да се обясни въобще как съществува такова поле....+ това не е сигурно дали си ги опровергал.Може ти да грешиш , може и аз....ще чакаме финала и ще разберем.Но се пак сериала е американски , а ние сме прекалено педантични към детайлите.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Ние хич не сме и педантични. Не знаеш какво правят Американците. Изслушват 5.1 каналния звук на всеки епизод. Канал по канал. с различни филтри. И пускат някакви записи от които аз не разбирам нищо, но те си пишат даже и какво се казва в записите.... Иди ги разбери.. Има и хора дето им благодарят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 говорех за това ,че ако беше толкова добре изпипан сценария нямяше да завързват толкоз интриги и щяха да пуснат директно на кино.3-4 филма са достатъчни А иначе тфа за звука Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Поредния заблуден е Stradys-честито!Абе пичове.Как мое си мислите,че сценария не е добре изпипан.Те сценаристите така са го направили,че накрая сичко ще се изясни с един-два епизода-10000% съм сигурен Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeVoLvEr Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 А, уе, тоя взрив ли е кво е не стана ли от това, че Дезмънд отиде до онова малко люкче и го отвори, а не от това, че Лок изчака таймера да мине? Значи пак не разбрахме кво прави тоя таймер, дейба. А пък защо Дезмънд го отвори тва люкче? Да спре ефекта от таймера, който уж щял да избие света и съответно да спаси любимата си ли кво??? Някой да ме светне, че ся по нощите не моа мисла много или просто нищо не се знае и само догатвам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 А защо си мислите, че има магнит? Според мен е магнитно поле. Както и оня брадатия каза тва е някъв експеримент за Електромагнетизъма. Нещо такова беше... И може би с натискането на копчето размагнитизирват (както правите вие с копчето на монитора ) И може би са имали под предвид "че спасяват света" именно по този начин - стабилизират магнитното поле. Но, всичко е може би... Сценаристите още в първи сезон казаха, че няма да има никви фантасмагории и прочие, така, че едва ли натискат бутона да спасяват света наистина... Да, обаче като няма фантасмагории какво правеше в тоя климат полярната мечка и коня който Кейт видя с Джак и който след 2 секунди изчезна Или акулата, която на опашката си имаше татус със знака на Дарма. Мен тея неща повече ме вълнуват отколкото кой бутна самолета и кой не. И както Хенри каза че един път напуснеш ли острова не можеш да се върнеш. Поне няма да знаеш как... И щом другите знаеха за пристигането на нашите, значи все пак те са го свалили. Дали с магнит или без - факт е! Щом веднага след падането идват да взимат хора със списъци, значи има нео... Да си припомним и мотото на филма все пак - Нищо не е случайно Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Да си припомним и мотото на филма все пак - Нищо не е случайно МдаEverythink hapens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Поредния заблуден е Stradys-честито!Абе пичове.Как мое си мислите,че сценария не е добре изпипан.Те сценаристите така са го направили,че накрая сичко ще се изясни с един-два епизода-10000% съм сигурен Не съм заблуден ясно ми е ,че нищо не е случайно ти явно не четеш постовете ми.Някой беше писал ,че самите създатели не са можели да обеснят защо точно тези числа.Иначе е нормално основната сюжетна линия да са се постарали...Това имах в предвид.... За мечката...Последния епизод видяхте ли онея 2-мата накрая.Явно и те си имат нещо като "бункер"...100% има нещо общо с нея П.С. и се пише Stardus7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 А, уе, тоя взрив ли е кво е не стана ли от това, че Дезмънд отиде до онова малко люкче и го отвори, а не от това, че Лок изчака таймера да мине? Значи пак не разбрахме кво прави тоя таймер, дейба. А пък защо Дезмънд го отвори тва люкче? Да спре ефекта от таймера, който уж щял да избие света и съответно да спаси любимата си ли кво??? Някой да ме светне, че ся по нощите не моа мисла много или просто нищо не се знае и само догатвам? Дезмънд като врътна ключа едвали всичко се е взривило.По-скоро мисля, че се е размагнитизирало и затва люка на бункера излетя на такова разтояние.Ся обаче не се знае ония на полюса дали са засекли това или пропускането на натискането на копчето..шот ако са засекли само тва когато Дезмънд врътна ключа начи се е случвало и преди и бункера е още там о.О о.О така че..единствено времето ше ни каже кво е станало освен ако нямате приятел сценарист =] ако нямате ше тряя почакаме до септември. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radince Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 a tozi Geq muzikant Charly 6to se napravi 4e ni6to ne se slu4ilo v bunkera kato go pita onazi s deteto i kak se izmukna nevredim a Lok i Eko ostanaha tam (nqkade) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Не съм заблуден ясно ми е ,че нищо не е случайно ти явно не четеш постовете ми.Някой беше писал ,че самите създатели не са можели да обеснят защо точно тези числа.Иначе е нормално основната сюжетна линия да са се постарали...Това имах в предвид.... За мечката...Последния епизод видяхте ли онея 2-мата накрая.Явно и те си имат нещо като "бункер"...100% има нещо общо с нея П.С. и се пише Stardus7 Ония двамата бяха на един от полюсите, защото можеби там е най-силно влиянието и го усещат. И не са засекли взрива, защото до сега никой не е въртял ключа. Засекли са ненатискането на копчето, защото казаха "Отново ще го пропуснем". Вие хора гледате ли филма?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooby Doo Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 А ония двамата, ако съм разбрал правилно, търсят Дезмънт нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 кога излиза промо за третия сезон? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 А ония двамата, ако съм разбрал правилно, търсят Дезмънт нали? Мда.Те работят за бившетп гадже на Дезмънд Stardus извинявай не съм та разбрал правилно Link to comment Share on other sites More sharing options...
HVB Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Някой случайно да знае каде е тва "В къщи" кадето "Другите" казаха на хърли че ще ги одведът Не мисля че смятат да ги връщат в цивилизацията тъп въпрос ама да си питам Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Всичко ще се разбере в 10 сезон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 А ония двамата, ако съм разбрал правилно, търсят Дезмънт нали? Не е задължително.Може да търсят източника на магнитно поле ,без това да има нещо общо с Дезмант. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Не е задължително.Може да търсят източника на магнитно поле ,без това да има нещо общо с Дезмант. Дам ама тогава защо се обадиха на онази и и казаха , че са го намерили ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.