w00x Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Е не е точно така, шот на мн въпроси дадоха отговори.Естествено няма да е LOST ако не заложат още загадки =] На кои съществени въпроси дадоха отговори? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 На кои съществени въпроси дадоха отговори? Защо самолетът е паднал.Какво става като не се натине бутона и какво става като врътнеш ключа отдолу.За една серия мисля ,че е доволно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Единственото хубаво на епизода е , че разбрахме как е паднал самолета...Много се осраха накрая последните секунди преди таймера да стане 0 00.От другите епизоди си бях направил извод, че героя на Лок е единствения що годе нормален и това пренебрегване на обяснението на Дезмънд , което е напълно логично , ми се стори доста странно...Явно са искали хем да ни покажат какво става като не се натисне копчето , хем да ни обяснят важността му , но според мен не са се справили добре.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Защо самолетът е паднал.Какво става като не се натине бутона и какво става като врътнеш ключа отдолу.За една серия мисля ,че е доволно? И защо в крайна сметка е паднал самолета? Не може ли това да е просто едно съвпадение? ако самолетът е паднал, заради Дезмънд, защо "другите" знаят, че оцелелите ще са там? Или те са знаели, че ще стане инцидент? Видяхме една възможност защо може да е паднал самолетът, но не сме видяли защо в същност е паднал. И ако Дезмънд го е свалил, защо при повторната авария, когато и лок беше там, лодката не помръдна? или лодката е по-далеч отколкото е бил самолетът и лодката е по-тежка? А ако самолетът е паднал, заради авария причинена от електромагнитното поле, как това електромагнитно поле е отишно на 1000 мили, а лодката остана непокътната. Видяхме само, че копчето е истинско. Не сме видяли какво става като не се натисне, защото за мен "като не се натисне копчето, започват да се тресат някакви работи и металите да се привличат към магнита" не е отговора който търся, а не мисля и че това е отговора който сценаристите са намислили. И какво стана като врътнеш ключа? "Спираш дрънченето, което се появява като не натиснеш копчето и небето става бяло, също така и се появява шум на честота слабо доловима за човешкото ухо, но причиняваща болка (примерно)". Това отново не е отговора който търся. Абсолютно нищо не ни отговориха. Абсолютно нищо. Разбрахме, че Хенри Гейл е в горната част на йерархията при другите и че бункера който "пазеха" в предния епизод е просто парлама за пред чуждите, но колко чужди има там? Заради Майкъл ли са направили всичко? Не ми се вярва. Също така видяхме, че именно хората в бункера за наблюдение са тези с които се експериментира, но защо, пак не е ясно. Наистина ли спасяват света? Може ли магнит с толкова голяма сила да остане незабелязан от цял свят и да е под опеката на някакви си хора от някаква си организация. Колкото и голяма да е тя, надали е по-могъща от световните сили, търсещи нови и нови оръжия с цел световна доминация. Затова... мога да ти (ви) кажа, че нищо не ни казаха в тоя епизод. Мен лично ме шокира това което видяха Сайд и Корейците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Стига сте се оплаквали че LOST не ви харесва.На който не му харесва сериала да не пише тука.И защо е този спор със PRISON BREAK!И двата сериала са пълна лудница.Много се изкефих на последния епизод,който даде още много нови въпроси!Дано трети сезон да мочнат да го снимат скоро че сиа без LOST и без PRISON BREAK ша издивея! Те са почнали да го снимат ама гадовете на пускат нови епизоди(поне така си мисла аз де ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 и аз мисля че последната серия нищо не се разгада а напротив-поставиха се нови въпросителни Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Според мет тва магнитно поле е объркало самолета. Още в пилотния епизод пилота каза, че са се отклонили от курса. Русо пък са доловили числата. Мисля, че тези неща са свързани... Може би има нещо като парола за да отидеш на острова. Както Амгъла каза на Майкъл "Вие с Уолт никога повече няма да можете да се върнете тук". Значи има нещо по-особено за идването на острова. Обаче при Дезмънт нямаше нито числа, той как е попаднал на острова? Дадоха само, че има буря и се е изгубил. Вероятно и той се е отклонил от курса. Също ми направи впечатление накрая на епизода - екипа на приятелката на Дезмънт казаха "Открихме го", а ако забелязахте през люка се виждаха ледници и виелици, сняг... Доста различен климат от този на острова... (да си спомним полярната мечка обаче ) И накрая нещо което не мога да си обясня - В нашия бункер, преди това са били Дезмънт и оня дето го уби + някъв приятел на тоя Инман. От "Дарма" са били именно те, без Дезмънт. Само, че тоя Инман постоянно казваше на Дезмънт, че навън са враговете. Следователно Другите не са от Дарма... Нали Инман е от Дарма... Да, обаче когато отвлякоха Клеър я заведоха в медицинския бункер за да и направят изследванията и там беше оня с фалшивата брада, който не беше като клошар... Аве не знам много объркано е наистина. Нямам в момента реално обяснение на нещата... Дали пък тоя Инман е лъгал Дезмънд, че другите са врагове? Обаче, ако не бяха врагове, защо нямаше поне още 1-2 при него, да се сменят при ботона докато дойде новия "колега" на Инам???? Много, много въпроси и няма отговори. Само предположения. Е тва е якото на Lost маина. Обсебва те напълно Нямам търпение до следващия сезон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Друго е странното,че онзи от Others каза че не е вкара цифрите и каза на Джон че нищо не се е случило.А видяхме какав е ефекта ако не се наберат??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unstable Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Братя ли са, един и същ човек ли е... Един и същ човек е защото когато говореше с Дезмънд той му каза ,че е бил Генерал и ,че е командвал войници .. Така че няма кой друг да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 кога "пускат" третия сезон? Началото на октомври.Иначе серията наистина беше уникална.Мноо ми хареса. На четете за статуята теории П.С Има още няколко интересни неща.Лок беше мноо сигурен в т'ва че нищо няаа да стане.Тогава гледахме един Лок който не познавахме до сега(в смисъл че не е този Лок от 1-ви сезон) но когато той разбра че е грешал с един много тънък и жалван тон каза "Грешал съм" така че нашия Лок се завърна Друго помните ли къде бе паднал самолета на нигерийците?Явно самолета на нашите е тряаало да падне там.Но поради грешката в системата заради пропуснатото вкарване на кода електро-магнитните сили не са били, как да го кажа....не са били годни за управление и самолета полет 815 се е разбил предварително на брега вмесно на белязаното място. На мен ми намирисва на поседен сезон.Не съм сигурен но след като откриха местонахождението на острова и вече нищо не контролира магнита му обвивка той може би ще бъде открит и така ще стане туту финито(май така беше ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Верно че много си приличат! AZ sega nabarzo pregledah vaprosnata seriq i nabarah o6te edno interesno ne6to. Kato vozeha said v edin kamion s USA voenni predi da go osvobodqt , edno tip4e durje6e snimka i go pita 'ti ima6 li si jena be!?' , a na snimkata be6e onaq s bebeto (na 4arli gajeto). Ebasi slu4ainiq serial Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Началото на октомври.Иначе серията наистина беше уникална.Мноо ми хареса.На четете за статуята теории П.С Има още няколко интересни неща.Лок беше мноо сигурен в т'ва че нищо няаа да стане.Тогава гледахме един Лок който не познавахме до сега(в смисъл че не е този Лок от 1-ви сезон) но когато той разбра че е грешал с един много тънък и жалван тон каза "Грешал съм" така че нашия Лок се завърна Друго помните ли къде бе паднал самолета на нигерийците?Явно самолета на нашите е тряаало да падне там.Но поради грешката в системата заради пропуснатото вкарване на кода електро-магнитните сили не са били, как да го кажа....не са били годни за управление и самолета полет 815 се е разбил предварително на брега вмесно на белязаното място. На мен ми намирисва на поседен сезон.Не съм сигурен но след като откриха местонахождението на острова и вече нищо не контролира магнита му обвивка той може би ще бъде открит и така ще стане туту финито(май така беше ) Тая теория дето си я чел, за контролирането на магнитните вълни от велики умове издиша отвсякъде. Издишаше отвсякъде още преди 5 епизода. Сега просто я закърпват, но тя продължава да си издиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 А вярвате ли че "Другите" си отиват вкъщи заедно с Джак, Сойер и Кейт.На мен не ми се вярва че ще ги пуснат толкова лесно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 AZ sega nabarzo pregledah vaprosnata seriq i nabarah o6te edno interesno ne6to. Kato vozeha said v edin kamion s USA voenni predi da go osvobodqt , edno tip4e durje6e snimka i go pita 'ti ima6 li si jena be!?' , a na snimkata be6e onaq s bebeto (na 4arli gajeto). Ebasi slu4ainiq serial Между другото тоя същия брато държеше снимка на Кейт и кажваше,че му е дъщеря(до колкото си спомням ) А вярвате ли че "Другите" си отиват вкъщи заедно с Джак, Сойер и Кейт.На мен не ми се вярва че ще ги пуснат толкова лесно. Те имаха друго предвид "вкъщи" според мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
HVB Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 По завъртяна серия не съм гледал просто ме разцепи много интересна беше и въпреки всичк мисля че и ония от "Дарма" и "перла"(втория бункер де) всички са били опитни заичета Забелязахте ли как ДЖак Сойер ......Хърли намериха ония тетрадки от "Перла" значи тоя вакуум не е водел никаде (или сичко е отовало при "Другите")и асъл те са главните виновници за всичко това А относно първия бункер (тоя с наще хора) и това може да е част от опита просто да имало няква реакция ако не натискаш бутона защото ако е компче което Може да разруши света не трябва ли първо от острова да почне????=> това цялото е 1 маниплация да видят колко ще издържът хората ако на всеки ****минути трябва да бъдат отговорни за нещо наистина голямо (като света например ) много странно беше онова дет като дим вървеше "ТО" каде изчезна????? има си още въпроси без одговор но ще се надяваме в следващите серии да ги отговорят Тва беше от мен ПП:Абе вервате ли че "Другите" са от добрите ??както каза Хенри Геил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 А Хенри ли се води за главатар на Другите ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HVB Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Ми май така излиза че виж като се яви в какво "Величие" го представиха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Инцидентът със самолета е напълно планиран....Точно на време се беше появило любопитството на Дезмънд за това , какво е навън и то внушено от Инман...И вижте въпросните 2 снимки.Според мен тфа е 1 човек.Всичко е планирано...Само въпросът е защо и кой.Може би за да създадат нещо като колония там , която постоянно да натиска копчето....не знамм... По въпроса за отиването в къщи - според мен ще ги пуснат.Хенри беше там.Знае за съмненията на Лок относно копчето.Може би е искал да остане там сам и лично да се убеди какво става ако не се натисне копчето.И досега "другите" следяха някой да не напусне острова , за да не оставят копчето и да ги "охраняват" докато съмнението на наще хора за важността му не изчезне....Налудничави разсъждения , но в този сериал всичко е възможно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Инцидентът със самолета е напълно планиран....Точно на време се беше появило любопитството на Дезмънд за това , какво е навън и то внушено от Инман...И вижте въпросните 2 снимки.Според мен тфа е 1 човек.Всичко е планирано...Само въпросът е защо и кой.Може би за да създадат нещо като колония там , която постоянно да натиска копчето....не знамм...По въпроса за отиването в къщи - според мен ще ги пуснат.Хенри беше там.Знае за съмненията на Лок относно копчето.Може би е искал да остане там сам и лично да се убеди какво става ако не се натисне копчето.И досега "другите" следяха някой да не напусне острова , за да не оставят копчето и да ги "охраняват" докато съмнението на наще хора за важността му не изчезне....Налудничави разсъждения , но в този сериал всичко е възможно.... Инцидента планиран? И как по-точно е възможно да се планира, че някой си, ще се забави с натискането на копчето? И пак питам, щом инцидента е планиран и е причина за падането на самолета, защо магнита не повлия на лодката по никакъв начин? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Ами както съм писал Инман събужда любопитство у Дезмънд , което го кара да го проследи и така да го отдалечи от бункера , така че да не може да напише следващия път копчето.Някой беше писал , че не са паднали на точното място - не е могло да се уцели точния момент. За лодката нз...видя изпринтената Дата когато не са били въведени ч-лата.Ако не е бил същият момент щяхме да видим бялата светлина.По въпроса за лодката - Бункера е под земята => Това от което се излъчва полето също е там.Вилиците се привличаха , защото са мн близо до източника и са леки.Полето привлича нещата ккъм земята.А лодката до колкото знам не беше във въздуха.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 А кой каза, че магнита действа на неща във въздуха? Лодката не беше и на 1000 мили от острова, за разлика от самолета. нали? значи може да действа на 1000 мили, и на кой знае колко километра височина, но не може да направи нищо на лодка, която тежи по-малко от тон и е на има няма 10 километра от мястото? Той тоя магнит не е голям колкото автомобил все пак. Никой не може да е сигурен, че Дезмънд ще се потдаде или че ще види срязаният костюм на Инман и ще тръгне след него. Ами ако не стане? Не може цял проект да се надява, че някой ще полюбопитства. А дори и това да не опровергае теорията ти, ще ти задам още един въпрос. Какво по-точно е станало за тази минута през която действаше магнита? Разцентровали са се уредите, за да се отклони самолета с 1000 мили от курс, или магнита е придърпал самолета надолу, след като той вече е бил отклонен от курса си с 1000 мили. Ако е 1 - Как е паднал самолетът след като магнита вече не е работил? ако е 2 - Как се е отклонил самолетът, за да иде над острова и да бъде привлечен от магнита? А колкото до това, че не е паднал където трябва... как толкова голям самолет можеше да падне на въпросителната? И какво значение има къде пада? Щом могат да ги приберат ако са на въпросителната, значи могат да ги приберат и от всяка част на острова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Ами ако е разцепен на 2 ще продължи да лети така ли?До колкото знаех това са само мои продположения....А иначе Кагато G=Fa тогава има плаване.Ако магнитната сила, която дърпа надолу лодката+теглото на лодката , е равна на на Архимедовата сила на водата , тогава мисля , че това е част от отговора.Само се чуда закво приемаш теорията ми толкоз на сериозно.Аз и без това съм писал ,че е налудничава Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Ами ако е разцепен на 2 ще продължи да лети така ли? Това не мога да го коментирам по простата причина, че не знам за какво говориш. Аз не съм казал, че самолета е продължил да лети разцепен на две. И нещо което ми хрумна току що. Защо магнитът трябва да цепи самолета на две? нали източника на привличането е един и същи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Ако е 1 - Как е паднал самолетът след като магнита вече не е работил? Самолетът се разцепва от магнитната сила.Спира силата в един момент.Самолетът е извън контрол.Пада. За жалост по физика все още не сме учили магнитни сили , иначЕ щях да имам по-точна представа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 А кой каза, че магнита действа на неща във въздуха? Лодката не беше и на 1000 мили от острова, за разлика от самолета. нали? значи може да действа на 1000 мили, и на кой знае колко километра височина, но не може да направи нищо на лодка, която тежи по-малко от тон и е на има няма 10 километра от мястото? Той тоя магнит не е голям колкото автомобил все пак. Никой не може да е сигурен, че Дезмънд ще се потдаде или че ще види срязаният костюм на Инман и ще тръгне след него. Ами ако не стане? Не може цял проект да се надява, че някой ще полюбопитства. А дори и това да не опровергае теорията ти, ще ти задам още един въпрос. Какво по-точно е станало за тази минута през която действаше магнита? Разцентровали са се уредите, за да се отклони самолета с 1000 мили от курс, или магнита е придърпал самолета надолу, след като той вече е бил отклонен от курса си с 1000 мили. Ако е 1 - Как е паднал самолетът след като магнита вече не е работил? ако е 2 - Как се е отклонил самолетът, за да иде над острова и да бъде привлечен от магнита? А колкото до това, че не е паднал където трябва... как толкова голям самолет можеше да падне на въпросителната? И какво значение има къде пада? Щом могат да ги приберат ако са на въпросителната, значи могат да ги приберат и от всяка част на острова. Къф е изводът - Всичко е случайно.Едвали вярвам и сценарий да има то по-нормално нещо от това самолетите да падат на острови с невиждано електромагнитно поле? И цял ден да спорим, за който не е разбрал Дезмънд е свалил самолета на наще хора.Защо и как не се знае.2. Хенри е главатар на "другите" 3. Копчето е истинско и като не се натисне огромна електромагнитна сила се отдава или заработва изцяло като магнит и прай поразии.Когато Хенри не натисна копчето падна парашутът с храната начи може и сигнал за свършване на запасите да е а? о.О копчето > оу .И накрая само ше кажа, че и врачки да бяхме никой не може ни каже какво ще стане 'секи си има теория и я има за абсолютна истина нека е така ама дайте да не се караме =] Ай пийс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.