Jump to content
BulForum.com

Сериала "LOST"

stu

Recommended Posts

трябва друг релийз на субтитрите-тези не съвпадат.явно много са бързали и не са ги доизкусурили

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply
трябва друг релийз на субтитрите-тези не съвпадат.явно много са бързали и не са ги доизкусурили

http://rapidshare.de/files/21382156/lost.2...lol.bg.srt.html

При мен съвпадат. (Филма го дръпнах от японеца)

ето субтитри тук

Не кликайте директно на линка а го копирайте в браузера!

Ако го кликнете отивате в subs unacs ако го пейстнете в браузъра отивате в нищото o.O =] => просто влезте и ги намерете…

ето субтитри тук

Не кликайте директно на линка а го копирайте в браузера!

Да, субтитрите не струват за моя репийз! (lost.223.224.hdtv-lol.avi )

Ще чакам други ...

Всичко е Окаy вече със субтотрите от movies.co.jp ми върви идеално! ;)

Да, субтитрите не струват за моя репийз! (lost.223.224.hdtv-lol.avi )

Ще чакам други ...

И аз съм със същия релийз и субс ми вървят перфектно ;)

Много яко завърши този сезон, бая догатки вече станаха факт..но плюс още толкова се народиха и взе да става още по-интересно...тъпото е че чак септември месец пак...деа :)

еми ша са чака нема начин :D

а как им доставят храна като дезмънд 2 седмици е плавал и пак е стигнал до острова?

Е това наистина е достоен край за сезона. Някой по-напред беше писал, че многото серии могат да превърнат Лост в сапун, но на мен с всяка изминала серия ми става все по-интересно. Надявам се 3-я сезон да почне скоро :)

Сигурен съм, че така казва и баба ти, примерно, докато гледа "Есмералда" или някоя друга сапунка... :D

Сигурен съм, че така казва и баба ти, примерно, докато гледа "Есмералда" или някоя друга сапунка... :D

:punk :punk :punk много точно казано :punk :punk :punk

гледайте Prison Break и Lost ще ви се струва като някаква тъпа шега.....

Келвин Инман = Джо Инман ?

Припомнете си 14ти епизод на втори сезон и гледайте пак последния :P

кой е тоя пич бе?нещо не си го спомням...ша тряа май пак да се гледат двата сезона преди новия да почне

:punk :punk :punk много точно казано :punk :punk :punk

гледайте Prison Break и Lost ще ви се струва като някаква тъпа шега.....

Emi az i dvata gi izgledah i da ti kaja lost mi haresva pove4e. KAto ne vi haresva ne go gledaite, basi mrunkalite.

ne znam ama realnostta mnogo se razmi v toq serial. i na men Prison Break mi haresva mnogo pove4e zashtoto ima mnogo po realni ne6ta i pak te durji v naprejenie!a v lost se zaplitash v shturotii i zagatki koito dori da se obasnqt pak sa nerealni!

pone taka smqtam az

ina4e seriala se razli4ava ot bozite i si struva da se gleda,ako ne to pone zaradi qkite gledki na havaite i maznite potni,bradqsali negri :)))

P.S. ne se palete tolkova i se napadite, tuk vseki moje da spodeli mnenie a ne da se zaqjdate i ubijdate!

Стига сте се оплаквали че LOST не ви харесва.На който не му харесва сериала да не пише тука.И защо е този спор със PRISON BREAK!И двата сериала са пълна лудница.Много се изкефих на последния епизод,който даде още много нови въпроси!Дано трети сезон да мочнат да го снимат скоро че сиа без LOST и без PRISON BREAK ша издивея!

кой е тоя пич бе?нещо не си го спомням...ша тряа май пак да се гледат двата сезона преди новия да почне

Келвин Инман е този, който в последния епизод бива убит от Дезмънд.

Джо Инман в 14ти епизод накрая маха белезниците на Саид, пуска го и му дава пари. Преди това също говори с него.

Братя ли са, един и същ човек ли е...

И аз изгледах най-накрая епизодчето ... и какво да кажа ... свърши по-възможно най-смотания начин (поне според мен) , все едно след една седмица ще излезе друг епизод ... нека да са 12 седмици :) (+ - някоя и друга седмица)

Келвин Инман е този, който в последния епизод бива убит от Дезмънд.

Джо Инман в 14ти епизод накрая маха белезниците на Саид, пуска го и му дава пари. Преди това също говори с него.

Братя ли са, един и същ човек ли е...

еми не моа си го спомна бахти...лятото пак ша гледам всички серии :D

И аз изгледах най-накрая епизодчето ... и какво да кажа ... свърши по-възможно най-смотания начин (поне според мен) , все едно след една седмица ще излезе друг епизод ... нека да са 12 седмици :) (+ - някоя и друга седмица)

Е не е точно така, шот на мн въпроси дадоха отговори.Естествено няма да е LOST ако не заложат още загадки =]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...