Jump to content
BulForum.com

Сериала "LOST"

stu

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply
nqkakvi prognozi koga da go 4akame v lokalniq :) ?

Tyk :)

А някаква прогноза кога ще има субс :)

Късно довечера или утре ...

С всяко изесняване на някой въпрос се получават 2 нови... Така като гледам, тая история могат мнооооооооого да я проточат.

С всяко изесняване на някой въпрос се получават 2 нови... Така като гледам, тая история могат мнооооооооого да я проточат.

Е разбира се че ще я проточат,все пак нали се предвиждат поне 5-6 сезона ;) След 120 дена ще видим какво ще стане нататък

И в онзи спойлер от по-предната страница има 15-20% истина... Сега го видях, ама... :) Не вярвайте на такива спойлери вече.

Почти всеки път ме ядосват с края на серията :angry: Сега ще чакам 3-4 месеца...да гледам какво ще стане пак... :angry1 :wacko: Не е честно интересното да е винаги накрая...нахалници.... :unsure: :)

Почти всеки път ме ядосват с края на серията :angry: Сега ще чакам 3-4 месеца...да гледам какво ще стане пак... :angry1 :wacko: Не е честно интересното да е винаги накрая...нахалници.... :unsure: :)

То ако интересното е в средата никой няма да гледа края :D

Много яки последните 2 серий, ама пак свърши с прекалено много загадки сезона.

Дано е не 4 ами 44 сезона тоя сериал , ако продължава да ми дава същото густо!

Е да :)

ама да излизаха поне през ден серийте :Д

:angry1 И сега 3 месеца сухо. И после пак на седмица по 40 минутки, освен ако не почнат пак да го дават когато си искат и да пропускат по две седмици :bgrin: Гадове. Толкова интересен и як филм, ама как се гаврят с нервите на хората не е истина :rolleyes: А аз да си призная вече въобще не знам за какво се разказва в Lost. Всичко което съм си мислел, че съм разбрал и се знае по принцип не е било НИЩО. Ако всичко се изясни в последната серия на последния сезон... тежко ни и горко. Ще има да чакаме...

btw някой като каза Дързост и красота - майка ми каза, че Пен (на Дезмънт мацката) играе в него, като Брук Лоуган :lol:

Нещо не ми харесва начина по който взе да се развива сериала. Редно е когато се появи дадена мистерия дори да не е на седващия епизод, но поне след два три епизода да се разкрие и тогава да пускат другата. Така се събират питанки след питанки, и когато се появи някакво решение вече ще съм забравил за какво иде реч. Или както смятат повечето накрая с по две думи за всяка въпросителна във филма и край.

Ами тогава сериала щеше да е като всеки друг. Сценаристите загатнаха отговорите на много от въпросите (и зададоха 6348534 нови). Това е начина да ни държат в напрежение. Всички разправяте че много бавно се развивал сериала , ама си го гледате , кеф ви е и после пак мрънкате..

ех още няма субс ... май ше си почакаме още малко :angry1

ето субтитри тук

Не кликайте директно на линка а го копирайте в браузера!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...